Skoči na vsebino
Nakup Mazde 6
Napisano

@DonFelipe

Ampak vse to kar si napisal enako dobro naredi 5-vratna limuzina, kot je recimo Škoda Octavia ali Superb, VW Arteon, KIA Stinger, 5-vratni Mondeo itd itd. Vsem, kjer se zadnja prtljažna vrata odprejo na široko so praktično enako uporabni kot karavani.

Da taki uporabni avti izginjajo je krivda te nove SUV mode, ki je še mnogo dražja za vzdrževanje.

af1998616b94bbba900d.jpeg
WWW.ZURNAL24.SI

Športnim terencem pri naskoku na avtomobilski trg nikakor ne zmanjka sape in na cesti jih je vse več. A stroški njihove uporabe so lahko...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je Nejc1986 napisal:

Ultra grip 9? Jaz imam Mislim da še 8ko... 

Kaj pa te moti na gy?

Vožnja v snegu je en shit... Dunlop je za moje pojme bistveno boljši.

Tud jaz imam UG8 pa mislim, da je to prvič, zadnjič pa nikol več zimski GY. Letne so čist druga zgodba.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz imam Goodyearke gor drugo zimo in so slabe. Vedno sem bil navdušen nad Dunlop ampak jih takrat pri nakupu avta ni dalo dobit.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Hmmm... upam, da je vsaj tolk dobro kot pri drugi generaciji... tam po 11 letih in skoraj 300kkm ni kazal znake utrujenosti samo zgladil se je od stalnega božanja.

O volanu govorimo. 😉

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 59 minutami je Alex napisal:

He, He, zdaj ga pa samo še znižaš in bo super. 😊

Zanimivo, kao imamo različen okus... men je ravno to všeč, da se krožnica gume prilega odprtini v blatniku in mi je tole skoraj idealno. Nižanje me spominja na turške gastrbajterje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Mene bi najprej zaskrbel preoblečen volan pri 4 leta starem avtu... to je milo rečeno čudno. Da pa nekdo menja samo en par gum je pa to tud neobičajno in to na 4x4 avtu, kar je navadno zelo hitro vzrok, da je avto treba klepat in ličat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

To so vse stvari, ki avta ne prodajajo in zato jih pač ne dajejo gor, čeprav bi bilo čist smiselno z minimalnimi stroški. Žal je tako, da ta svet dejansko gleda samo še fasado vsebina je pa nekje zadaj, načeloma nepomembna kar je v bistvu škoda.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Samo glede barve - kot izgleda sta najbolj občutljivi na kamenčke tisti posebni najdražji barvi rdeča in siva in pa tiste nemetalik bela. Vse ostale so kar trpežne.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano

Bolj verjetno, da živi v Celju pa hod v Lj v službo in zato servisira v Lj, ker spotoma zapelje pred šihtom na servis, popoldne pa avto prevzame. V Celju bi si pa moral dopust vzet za servis oziroma fehtarit za nadomestni avto, ki ga navadno še zaračunajo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda AZ-Offroad
Napisano

Japonci temu rečejo Kei car oziroma neki kot pri nas A-segment najmanjših vozil, ki so primerna za v mesta pa še vedno dovolj za na AC. Če se ne motim morajo biti krajši od 3,5m, motor 660ccm, in 64KM, da padejo v to izredno ugodno obdavčitev.

Avti so pa v bistvu grdi, grši pa najgrši, kar je možno sploh izdelat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Ker vidim, da je nekaj komentiranja bolj na pamet še ostali podatki.

Letos so v finalu

Škoda Octavia

VW Golf

Peugeot 2008

Renault Captur

Hyundai Tucson

Škoda ima prednost pred Golofom, kar je že presenetljivo, še bolj pa to, da sta trenutno prva dva dejansko klasična avta in šele ostali trije so SUV-i. Očitno se tudi ljudem popravlja okus, saj je bl lani določen tud klasičen HB Renault Clio kot zmagovalec. Osebno sem takoj za Octavio, ker nudi tako 5-vratno limuzino in karavan. Edino sprednja maska je nekam čudna.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

4x4 kaj kupiti?
Napisano

Malce smo zašli... imamo pa tud mal premal podatkov, kakšen vsekolesni pogon bi rabil, ker dejansko pravi 4x4 z blokado diferencialov in pravimi offroad zmogljivostmi sigurno ne bomo našli v šminkastih SUV-ih in kvazi offroad karavanih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 11 urami je FuManchu napisal:

Ne razumem, kako narod ne zmore ali noče vzdrževat osnovne stvari pri avtu...:(

Če še vozit ne znajo, kako bodo pa vedeli, da je treba avto sploh vzdrževat... :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.