Skoči na vsebino
Nova MX-5, zadnji blatnik
Napisano

to sem tud jaz videl, razlo?ili so mi da blokira vrtin?enje zraka, ki bi svinjarijo metal na avto, saj ima ta del avta zalo nizek in raven ter se tam za?ne kriviti navznoter (kot BMW Z). Torej ja ?e?ka zavesica

tudi na sliki vidi? da gre svinajrija prej in za njim mimo

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Vidt ni ni? so pa ko??ki dobr tolkli vse povsod pa tud na posnetku se vid, da je avto kr dobr treslo, ko sem zapeljal ?ez. Sej bi druga?e prej ustavil ampak je za mano en precej pridivjal in sem se bal, da bom fasal pozadinca.

Ura ni nastavljena, kar sem ?ele zdaj opazil (hehe skoraj eno leto ni bilo nobenega omembe vrednega dogodka, da bi preveril posnetke). Na glavo je pa obrnjena cela kamera, da gre napajalni kabel od zgoraj in da je ?im manj vidno. ?e je kamera pravilno obrnjena kabel prav grdo ?trli od spodaj in nekako ne zgleda. Pa? pol sam v aplikaciji obrnem sliko za 180 stopinj pa je to to, samo ura je pol narobe obrnjena - hehe.

Sam tvoj avto je neke vrste kemikalijski magnet

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ker z ro?nim menjalnikom je taka traparija nemogo?a?

vkolikor je tvoja desna noga na bremzi ja, bi prej crknil ko spusti? bremzo.....poglej si dobro video. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Si ze menjal gume na avtobusu? Jest letos cakam sneg ali pa vsaj nizke temperature... v prtljazniku so verige.. letne imajo pa se vec kot dovolj profila ... :) Skoda je zimskih gum v casu ko se nekateri se kopajo v morju in je celo v nasih koncih cez dan do 25 stopinj :) ... Danes sem oblekel srajco s kratkimi rokavi :)

Sem, ker bo te dni v glavnem za na ?iht, potem je pa tu ?koda. Vikendi na morju so fertik. Sem isto razmi?ljal ampak sem pol tale kompromis naredil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Na vrsicu mogoce....5.11 celo planiramo dolomite za zakljucek. Napoved odlicna

popravek kopal 6-7.11 ampak zimske sem dal pa? gor.....zakon pa to. Ta vikend ponavljamo vajo.

Jaz sem letos zopet naredil kompromis. Po vo?nji Rockstona, Nexena, in res da Aeolus kot edina opcija ob preseku gume na Suadu....mi dol visi za top brand in teste. Gume so dobre, ?ivim na polju, kjer je vedno globok sneg s strmim klancem na glavno in so ob bok ostalim. Raje imam princip nova za manj pa menjat na 2-3 leta (Labi bo rekel, saj itak avto zamenja? :lol: )

Tako da em vzel 4 nove gume za res majhen denar - Turki so jih s sabo prinesli... :)

https://www.mimovrste.com/zimske-avtomobilske-pnevmatike/petlas-pnevmatike-snowmaster-w651-xl-22550v-r17-98v?v=827719

Zaenkrat so tihe, kaj pa bo ?e bo kaka zima bomo pa videli. V velikem avtomatiku itak ne morem biti fitipaldi - to bo tudi nova izku?nja zame pozimi. Zanimivo je to da imajo 2mm globji profil od na primer dunlop winter response (primerjane z zalogo pri sosedu)

post-2637-0-23452300-1447136613_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Danes zjutraj na poti iz ?tajerske v ljubljano sem bil pri?a temu dogodku

http://www.24ur.com/novice/slovenija/zaradi-trcenja-tovornih-vozil-je-zaprta-stajerska-avtocesta-od-zalca-do-sempetra-nastal-je-vec-kilometrov-dolg-zastoj.html

Kamera v avtu je posnela trenutek trka in video sem ponudil pop tv-ju. Glede na to, da tak video opremijo spredaj in zadaj s samimi reklamami bi ?lovek pri?akoval, da ti namenijo vsaj honorar, da si pokrijem ?i??enje avtomobila, ker sem med pomaganjem ponesre?encem hodil po nafti, izte?enem olju, medu, hladilni teko?ini, mazivom in nato vse to prinesel v avto.

Ampak ne, oni bi sicer bili zelo veseli videa ampak samo, ?e ga dam zastonj. :blink:

O?itno je premalo dobi?ka in lastniki Pro Plusa v dav?nih oazah na nizozemskih antilih in off shore oto?ku Curasao pa? niso zadovoljni.

Spo?tovani!

Posnetek nas zanima, vkolikor ste nam ga pripravljeni poslati brezpla?no. Za posnetke in fotografije namre? ne pla?ujemo. Vsekakor pa vas navedemo kot vir posnetka.

?e ste ?e pripravljeni poslati posnetek, bomo zelo veseli.

Hvala in lp, 
redakcija 24ur.com

nisi murko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mislim da enostavno MZD ne sfolga ve? ker si ?la na ios 9.1, ?eprav bi moral jest imeti enako situacijo?

Moj android radio ni ve? videl iphone6 ios 9.1 preko kabla, sem pisal, poslali now fw - ?e dela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ios nima nicesar v nastavitvah

Probaj fore ki ponavadi pomagajo na jabuku. Probaj poprej izklopiti bt oz vklopiti- kontra do sedaj probanemu

Vcasih imata konflimt

Probaj spremeniti password hotspota

Na koncu se v mzd klikni delete wifi network - izbrisi mobi in na novo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Imam tezave s povezavo Iphone 6 z MZD connect. Ko nastavim mobitel personal hotspot in potem na displayu mi najde iphone, vpisem geslo in connect. Na iphone pise connecting, tudi na displayu, ampak se potem izpise error. Ima kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne poznam mzd connect a se poveze preko wifi al bt?

Ker hot spot izklopi wifi 'na ven'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ej se strinjam:-):-):-)jaz bom po?akal ,da zahladi ?e malo..he he lp:-):-):-):-)

A s ketnam? :)

Bil na morju na neverjetnih +20 in seveda kopal vceraj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Tole z datumi je mal ?e mimo. November bo cel son?en in topel. Morali bi imeti tako kot hrvatje - ko razglasijo zimske razmere takrat je treba tudi opremo....

Razen seveda na odsekih kot so delnice itd kjer je stalno obvezn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Deeyan, ?e te zanima solidna MPS-ka se ena rde?a prodaja v A-Cosmos v BTC-ju.

?e je to una rde?a 6 od blonde - bo prej reklama za Carglass solidna, ko pa ta avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Pobo?ne ?elje

5.11 bo sneg ?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Na vrsicu mogoce....5.11 celo planiramo dolomite za zakljucek. Napoved odlicna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Danes je na HR padla nafta in bencin za rekordno razliko v celem letu.....

dizel je tako 1,10, benz pa 1,18

me zanima kaj bo pri nas

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

A za 225/50 R17 misli?? 

128?

ja 'moja ' dimenzija

poceni ?e je za 4  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Cena?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Afera Volkswagen
Napisano

Takoj ko kaj izvem o namerah popravkov sporocim, sem dobil se domov obvestilo. Kolega kjer sem kupil prejsnjih 9 seatov je se vedno na seat salonu...on bo znal povedati kaj bo nov sw pomenil za avto (ce bo to pristop)

V kar dvomim, ker oni morajo sw odstraniti, ampak s tem je avto potem pod zahtevami. Tehnicnih karakteristik motorja ne mores spreminjati ker plini nastajajo pri kompresiji. Tudi 1.6 tdi 100 konjev ima enak problem kot 2.0 170

To pomeni da je tudi prejsnji exeo sigurno na seznamu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.