Ja to bi bilo idealno, potem bi imel ?e zdaj nase napisano tudi Mazdo.
Kar se ti?e zavarovalnic pa itak vsaka lastovka svoje gnezdo hvali. Jaz sem zadovoljen s Triglavom, to je to. Enkrat sem se zaletel z nekom, ki je imel avto zavarovan pri Mariboru in sem ?akal cel mesec, da so mi izpla?ali od?kodnino, ?eprav sem dobil ?e vse papirje (koliko bom dobil itd) ?e po treh dneh... Jaz sem pa rabil denar za drug avto tako, da so lenuharji in so se mi zamerili.
Dragi ljubitelji hitrih japonskih avtomobilov, vonja po bencinu in za?ganih gumah, lepih deklet, adrenalina, ter vsega kar je povezano z Japonsko. Zdru?uje nas to, da vsi vozimo temperamentne avtomobile z japonsko du?o.
Honda club je povabil k zdru?itvi v en klub oz. zvezo ljubitelje vseh znamk japonskih avtomobilov. Prvi vtisi so zelo pozitivni.
Dobili smo se 20. septembra na sede?u Honda cluba, poleg vodstva Honda cluba ?e ljubitelji in predstavniki forumov, Marko-Mazda, Simon-Nissan, Andrej-Toyota, Ga?per-Mitsubishi. Skoraj vsi, ki smo sodelovali pri organizaciji JAP-Meet-a. ?elimo da se pridru?ijo ?e ostali (Suzuki, Subaru, Daihatsu in tudi ostali klubi ki so kakorkoli povezani z Japonsko).
?elimo narediti zgodbo, ki bo zajemala en in najve?ji spletni portal, kjer bodo na enem mestu zdru?eni vsi forumi z 10.000 ?lani. ?elimo organizirati regijske letne dogodke, kjer bo 20.000 obiskovalcev. ?elimo prestopiti meje majhne Slovenije in delovati regijsko.
S tem bo mo imeli vsi koristi, kot npr:
· Vse informacije na enem mestu
· Ena registracija za vse forume
· Popusti za material, rezervne dele, stayling in tuning opremo za vse znamke Japonskih vozil
· Izobra?evanja
· Spoznavanje, dru?enje
· Izmenjava izku?enj in nasvetov
· Organizacija velikih dogodkov japonske kulture in ?elimo biti ambasadorji japonske kulture v regiji Adrije
· Organizacija za udele?bo na sre?anjih razli?nih dogodkov v regiji
Dejstvo je, da ve?ji kot bomo mo?nej?i smo in la?je se povezujemo z sorodnimi klubi v regiji. S to zdru?itvijo dobimo dolgoro?no perspektivo, saj bomo edini, ki zdru?ujemo toliko znamk iste kulture na istem mestu.
Ker smo v fazi ustanavljanja so pozitivni predlogi dobrodo?li in zelo za?eleni. Mo?nosti je neomejeno. ?e ti je predlog v?e?, ima? ideje, ?eli? sodelovati pri ustanovitvi zdru?enja in ?e ?eli? biti del zgodbe se veselimo sodelovanja. Delovno ime je zaenkrat JAP Club Adria. Kako bomo dali zdru?enju ime pa predloge ?e zbiramo.
Pi?ite na: jap@japmeet.si
Na?eloma so realno gledane na?e prednosti:
-Z enim usernamom lahko debatira? na vseh podro?jih z ostalimi znamkami in si izmenjuje? mnenja
-ve? informacij, saj konec koncev nismo zainteresirani izklju?no le za Mazde.
-Klub kot tak (?E se bo kdorkoli v?lanil) bo posku?al dobiti popuste pri ?im ve?ih uvoznikih/prodajalcih tako, da znamo imeti tudi Mazda?i kaj od tega, obenem se bo delalo na JAPmeetu (ok to se je ?e zdaj) in mog?e ?e kak?ne piknike, trackdaye...
Zajeban del? Kopiranje podatkov iz tega foruma na novega. V mislih nimam uporabnikov ampak ?tevilnih tem.
OK o?itno bo tale tema tukaj odprla vro?o offtopic razpravo.
Marko kot je napisal Suacidal, za nabijanje v tri krasne naj imajo ljudje Chat is back, v ostalih temah (kjer se zaradi nabijanja izgubi rde?a nit) pa brez usmiljenja.
Lahko vas dohiti ampak uradno te lahko meri in te kaznuje ?ele, ko ga ti prehiti?. Torej, ko se pelje? 130+ (kar je kot vemo itak nelegalno in to ne po?nemo) in prehiteva? en avto dobro opazuje? kaj za en avto je in kak?ni sumljivi ljudje so notri.
Jup, zdaj ?e meni tale offtopic preseda v tem je te?ava... Skoraj ni teme kamor ne bi kdo uletel in za?el pisati popolne bedarije. Pa naj bodo pod predstavitvami, pod splo?no, pod tuning, styling, kamorkoli, samo v krneki ne....
Pa da ne bomo offtopic. Tile podatki o providah so ?e kar stare, je pa vseeno lepo, da se jih prilima, kdo ve, mogo?e komu re?ijo denarnico.
Drga? se mi zdi pa logi?no, da majo tlele tovarni?ke podatke, pol pa ?e jim je npr. Symon svetvov kaj nej nardijo da jim bol voz bl letu in mev ve? konjev, pol grejo mjbi blizu 300 kmh nekteri od njih!
Jebi se ti in tvoje otro?je offtopic izjave. V?asih ima? res izjave kot kak 10 letnik.
Qwerty,od vseh dirka?kih iger,ki si jih na?tel,ni nobene "prave" dirka?ine,same arkade.
Word. Sam na PCju ne igram ve? kaj dosti ampak druga?e pa kolikor vem je GTR tisto pravo. Svoje ?ase sem bim pa nor tudi na CMR2, ki je bil za tiste ?ase sploh nekaj huj?ega, kar se rallya ti?e in sem ga kar obvladal. Qwerty, upam, da bo? imel na cesti malo ve? pameti, poznam nekaj ljudi, ki so igrali arkade cele dneve, ko so dobili pa izpit pa kar niso morali razlikovati resni?nega ?ivljenja od igre pa ka-bum...
A to vse?
Ja mene tut. To je o?itno kar standard pri nas mo?kih, itak znamo ?e od prej voziti avto, vsaj jaz sem se u?il za hi?o na orja?kem travniku. V promet pa nisem ?el dokler nisem imel izpita (kwa je to adrenalin, ko gre? sam prvi? na cesto, ali celo na AC!)
Zemir, kdaj so ti pa paparazzi spojler?ek spi?kil, kokr vidm ga nima?!
to je JDM verzija, mora biti to tko, da je ?im la?ja. Lepo, da vsaj en ni offtopic.
Men se pa zdi ta sistem kokr tok ql. Itak bo? za nesre?o sam kriv ker nisi upo?teval predpisov, tko da si bo vsak posameznik sam nakopal sranje. ?ist jim vrjamem da majo pouhn usega. ?e mi dajo terenca se jim prec pridru?im.
Hehe zato sem ti pa dal linke terencev na avto.netu.
Saj po svoje imajo prav ?eprav nekatere izjave so malo krute pa tudi nekdo bi bil prej ali slej pozoren nanje ko bi imeli vedno neke nesre?e in sami ni? krivi. Itak je nebivedu rekel, da ponavadi terenca malokdo upa izsiliti.
Zadnji stavek. Kaj pomaga kazen 100?, ?e bo? pripeljal 55km/h, ?e bodo potem zaradi prakti?no malenkostne prekora?itve najni?ji sloji po doma?e povedano najebali, bogatemu bo pa tudi 200? drobi?...
No ja res je to ?alostno ... no ja sam ma? pe tud iztrelke k se po LJ obvoznci vozjo 3 avtomobili v nasprotno smer in to vsak na svojem pasu ... ?alostno je vse skupi ...
Mislim, da se jo bo za?el izogibati. Kdaj je bilo pa to? Debili.
Suicidal ima? prav, samo saj ve? kak?ni so ljudje. zato menim, da bi morali mogo?e ?e malo bolje po?timati signalizacijo in omejitve tam. In potem so taglavni ker imajo pred predorom radar. namesto, da bi bil tam kjer je trenutno res potreben.
Ko je pri meni kazalec na 1/4 grem ponavadi tankati, kar znese dobrih 10l oziroma ob teranju 100km. Zihera?, nima? kaj. To je celo bolj zanesljivo (in varno) kot imeti kantico v pritlja?niku.
Prav vedel sem, da je tam tisti re?im smrtonosen. Ljudje pa seveda pametni kakor so, delajo prekr?ke na tak?nih nevarnih odsekih zgodi pa se takpna tragedija.... ?e zadnji?, ko sem ?akal v koloni se je na nasprotni strani en A4 pri okoli 120 km/h skoraj zaletel v rit nekemu Cliotu (?e je ?el 60 km/h). Tistole popravljanje ceste je res katastrofa.
?lender je pa itak taaak gnoj, vsaki? ko ga vidim/sli?im se mi dviga ?elodec. Kakpne bedarije to trosi, jaz ne vem a se nikoli ne pelje po cesti ali pa je samo debil. Vi?anje kazni re?i vsak problem seveda... Poglejte kam nas je prilejalo zadnje vip?anje kazni, ko so govorili, da sedaj bo pa mir. Vsako leto ve? mrtvih... Ko se dogajajo takpne nesre?e bi se lahko na?i pametni politiki, prometniki, cestarji malo zamislili, ?e imajo kaj prste vmes in, kako bi lahko kaj tak?nega prepre?ili. Samo z vi?jo kaznijo definitivno ne.
In potem se ni? hudega slute? pripelje? po tak?ni slabo ozna?eni cesti in te nekdo po nesre?i (zaradi nedojemanja nenavadnega re?ima na obvoznici) ubije...
Evo da ?e sem napi?em, ?e veste za koga ki bi kupil en kr hiter avto.
Evo en Nisanovec se je odlo?il, da bo presedlal na nekaj drugega pa prodal svojega Nissana 200SX S13. Ne bi dal linka sem ampak iz drugih (ne prvih celo) sem izvedel, da je bil ta avto res ?uvan, na novo pre?triha, drug motor noter, stage 1 (min 200 konjev oziroma cca 21 pri 1 bar), pa ?e en skoraj cel avto se dobi zraven za dele. Un rde? je bil iz Avstrije pripeljan ker ga je prej?ji motor na AC zapustil (evo sem se pozanimal, pre?galo mu je bat), pa je vzel tega rde?ega, ki je spredaj malo zaleten.
?e bi imel ke? bi ga definitivno kupil.
Pismo ej samo tistele Koni amortizerji so pa pocen. Dobro si ti tole na?el, se bom pozanimal, ?e jih imajo zame. Neko? bi jih mogo?e naro?il. Najprej lega potem pa konji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja to bi bilo idealno, potem bi imel ?e zdaj nase napisano tudi Mazdo.
Kar se ti?e zavarovalnic pa itak vsaka lastovka svoje gnezdo hvali. Jaz sem zadovoljen s Triglavom, to je to. Enkrat sem se zaletel z nekom, ki je imel avto zavarovan pri Mariboru in sem ?akal cel mesec, da so mi izpla?ali od?kodnino, ?eprav sem dobil ?e vse papirje (koliko bom dobil itd) ?e po treh dneh... Jaz sem pa rabil denar za drug avto tako, da so lenuharji in so se mi zamerili.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani