Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 1 minuto je scania napisal:

Sčistil dušilno loputo že tretjič do 80000km, preveril vse tekočine, dolil tekočino v akumulatorju, pripravil na zimo, sledi samo še menjava gum. Enak postopek ponovil na toyoti.

20211015_154219.jpg

20211015_154209.jpg

20211015_153505.jpg

20211015_153458.jpg

Scania, priznam, da bi takoj kupil od tebe avto, če bi ga prodajal in bi si želel tako barvo in motor. Ti si še bolj picajzlast in natančen kot sem sam glede avta. 😊 Res, vsaka čast, da tako skrbiš za avto.👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 5 minutami je Bini napisal:

Kar sem napisal na kovid temo ni zadnjih postov, tudi tvojih in od Janeza ne! 

A, to? Nič hudega. Naj se sami "oni" pogovarjajo v tisti temi. Itak ne izveš nič novega in pametnega tam. 😉V bistvu bi morala biti tista tema nekako izven konteksta mazda foruma. Manj kot nas bo tam, manj se bomo kregali. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 25 minutami je Bini napisal:

Na bokih pa tako ali tako.... 👍

Kaj pa praviš na cenzuro..... 🧐

Kakšno cenzuro? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 48 minutami je Bini napisal:

Skoraj nove Conti gume pa poglejte.... 🥴

IMG_20211015_125213~2.jpg

IMG_20211015_125240~2.jpg

To ni nič hudega. Tu pa tam je normalno, da se pojavi kaka razpokica. Bolj so problematične razpoke na bokih gume. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 2 minutama je Janez007 napisal:

Stran metanje denarja za zvočnike dizla 😁

Kaj čmo... Ne morem iz svoje kože in za muziko mi ni nikoli škoda dat denarja. Eni mečemo denar v zvočnike, drugi pa v čike in pivo. 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 7 minutami je scania napisal:

Od tega kar sem naštel nebi rablo bit nič menjano, ampak pri meni se vse preventivno menja, ce pa je oem slaba znamka se pa menja z boljso (kot zavore) 🙃🙃🙃 jaz sem tisti frik ko mora bit vse v nuli in kot novo 

Bravo. Enako je pri meni. Ne bi rabil menjati diskov spredaj, ker so bili še zelo dobri, pa sem jih z brembovimi in moram priznati, da so mi iz dneva v dan ljubši. Še zadnje diske in ploščice rešim in bo top. Enako je z oljem v menjalniku. S takimi majhnimi menjavami prideš do res super izboljšav. Menjalnik je iz dneva v dan boljši. Kot puter.

Da ne govorim o bose ozvočenje. 

Sedaj sem nabavil še nova  visokotonca  rainbow za zadaj na poličko. Original je precej preveč mutno vse skupaj. Upam, da  se bo tudi zadaj zvok "razjasnil". 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 1 minuto je Bossek napisal:

Evo danes prisle Dunlopke. Se skor tople (stare 6 tednov), made in Germany.IMG_1873.thumb.jpg.1c7f9ef1b73e4468c34f2aec4b33e64a.jpg

Najboljša guma za sneg. Pa tudi na splošno top zimska guma. Dober nakup. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je scania napisal:

Ni glih za temo kaj ste pa danes naredili na svoji Mazdi, ampak da ne odpiram nove teme. Koliko bi bila vredna moja mazda po vaše? Torej mazda 6 karavan g165 2018 revolution oprema. Servisirana redno, to tak vsi veste intervli na pol 🙂

A boš menjal? V Nemčiji se prodajajo take od 19-20000€.

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda bo razsirila paleto SUV vozil
Napisano
pred 2 minutama je Aless napisal:

Hmmm, zgleda da bo Mazda tudi v Evropo dala 6valjnike. Zanimivo in hkrati pogumno glede na trend downsizinga. 

Nekje sem tudi zasledil da bi naj izdali tudi 3L inline 6 cilindrski Turbo motor, v naslednji generaciji Mazde 6.👍

Res je. Potrjena je tudi naslednjica 6- ke za začetek 2023 z hibridno tehnologijo in avtomatskim 8 stopenjskim menjalnikom. Ročnega naj ne bi bilo več na voljo. In celo 3.0 šest cilindrični dizli naj bi prišli. 

Seveda si bomo, če je to res, omislili 3 litrskega  benzinarja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda bo razsirila paleto SUV vozil
Napisano
Pravkar je scania napisal:

Kaj bo pa namesto mazde6? Zgleda bom v naslednjem avtu presedlal na toyoto ali lexusa. Žal 😕

Neka varianta z šestimi cilindri in blagim hibridom naj bi prišla ven leta 2023. Verjetno se ne bo več imenovala mazda 6. 

Če bo atraktivna zna bit zanimiva. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
pred 31 minutami je SpEkTr napisal:

Na šiht prav direktor, da je conti gajba, da michelin pilot sport 4s so šele gumbe , k se da normalno peljat 😁

Res je...pilot je top of the top guma. Pa tudi cena je top. 😊

So pa drugače conti, Dunlop  bridgestone in good year vse super gume. Meni so trenutno gume good year, ki jih imam na avtu  top gume. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 30 minutami je Bossek napisal:

Kaj je pol continentalu zmankalo denarja? 🤔

Conti je in bo vedno top guma ne glede na te teste. Njim ne rabi trošit po nepotrebnem denarja. So pa firme, ki verjetno res dajo ful denarja, da so na koncu med top 5.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 21 minutami je Bini napisal:

Lani pa niso ble.😁 Najbolj prestižnih 5 se ravsajo pri vrhu za prestiž in navijajo ceno v višave,Bini pa kupi tiste na 4.mestu za  1/3 cenej.....:vesel:

Vem, da niso bile na teh testih vedno na prvem mestu. A po izkušnjah so nekako najboljše. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Z Boss-om sva vedno trdila, da so zimske Dunlop najboljše gume, tako so to tudi letos na testu samo potrdile. Imel sem že vse mogoče in naslednje zimske bodo zopet Dunlop. Kako gredo te gume po snegu... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pravkar je FuManchu napisal:

Uniroyalke niso tresle. Pa še ceneje oso d precenjenega conti-ja.

Jaz sem montiral conti na staro mazdo in so zakon. Danes je imel sin tečaj varne vožnje na Vranskem in se inštruktor ni mogel načuditi, kako gume držijo na mokrem. 

In prav tako, kako se avto na mokrem hitro ustavi. Resda so gume čisto nove a vseeno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 5 minutami je Bini napisal:

Takole, zmontirano v Mazdici, že prijetno diši..... :rolleyes:

IMG_20210924_121126.jpg

IMG_20210924_121203.jpg

Lepo. Meni je pa najlepši vonj a avtu naraven, tak kot je. Če imaš recimo usnje v avtu, da diši po usnju. Če ga nimaš, kot ga nimam recimo sam, pa po neki plastiki, po "novem" avtu. 

Včasih sem dajal noter  smrečice z okusom vanilije, ampak mi je to postalo  moteče in premočno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 minutami je FuManchu napisal:

Smo mi tako posebni al kako :blink:

P.s. nisem vedu, da da jezen tud prst dol :blink:

Ja. Eden je jezen, ker ni turbo motorjev v Evropi. Bom sporočil Mazdi na Japonsko. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 minutama je mito3000 napisal:

Po pravici, v primerjavi s 150 konjskim turbobencinarjem je občutek da ne gre nikamor. Non stop je potrebno prestavljat navzdol kar pa z mojim menjalnikom, ki je žal limona, ni nekega užitka. Pri višjih vrtljajih pa postaja glasno. Za užitkarsko vožnjo po magistralkah v okviru omejitev pa je motor super in še porabi malo, tudi pod 6 l. 

Uf, a bo zopet problem z dolgimi klanci? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.