Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Nekaterim se pa dogaja...

Pod kak?nimi pogoji pride? na ogled (beri opombe) ?zmeden? . Pa saj ne prodaja vesoljske ladje... :blink:

http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=10744533&show=1

Pa tudi ta nima slabega spremnega besedila v opombah... :wacko:

http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=10209985&show=1

:vskalo: :vskalo: :vskalo:

In pri vseh oglasih ne najdem ni? od tega, kar i??em...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

... ... ... zadaj pa ubistvu ima klop, ampak placa ni na pretek, pa vrata so suicide-rx8 scena.

Pa saj ti pravim, da je v tem va?em necestnem stvoru zadaj samo za ta??e preva?at, ko te ne sekira kaj preve?, kako (ne)udobno ?epi tam zadaj. Jaz imam kabino za 20 cm dalj?o in je temu primerno tudi sedenje zadaj udobnej?e. Pa ?e vrata so zadaj...

Ker pa nimamo takih hribov in opravil kot pri vas, ga tud tastar bol mal uporablja in je primerno namenjen tovorjenju tega mobilnega hotela

Taka re? pa ni poceni, ?eprav je pa za dva zelo luksuzno potovanje. Tole je bilo pa vse skupaj okoli 60.000? (?e je vse popolnoma novo...).

Me pa presene?a cena teh nadgradenj. Nima podvozja, ampak je samo "?katla", ki jo nalo?i? kot tovor. In je dra?ja kot pa precej ve?ja in udobnej?a po?itni?ka prikolica. Ni mi jasno, zakaj? Kaj na tej lupini pa je toliko drago, da po ceni prese?e ve?jo prikolico, ki ima ?e podvozje spodaj? :ne vem:

Vsekakor, prijetno potovanje. Kam pa bo otvoritvena trasa? Mongolija? Podsaharska Afrika? Ruske tajge?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

?e na dale? se vidi, da sta precej razli?na. Tale na sliki ima vsaj 3,2 litra motor, jaz imam pa 2,5... To samo tako, na prvi pogled. ?e si vzamem kaj ve? ?asa, bi na?el ?e kaj razlik...

Ja, pa ?e kabina. Ta "va?" ima ta??in sede?, jaz pa normalno klop zadaj (jaz lahko poleg sebe vozim ?e ?tiri potnike, ti pa poleg sebe ?e ?eno in obe ta??i - vsaj upam, da ne bo? ?e koga kaznoval s preva?anjem na tistih dveh zadnjih sede?ih...)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

pa se ti ne zdi, da mu neki manjka? :P

Dobro, ni turbo dizel ampak navaden, ma bo ?e.

Tisto, ki ?e manjka poleg bom pa ?e kje na?el... ?e ne pa sproti poiskal, kjer bi bila prilo?nost...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ta si je gotovo prepeval tisto Smolarjevo: "Dva metra globoki, en meter ?iroki, pravilni robovi, so na?i grobovi,..."

https://youtu.be/RTWJoNJmidw

Na posnetku se ne vidi dobro, a jaz sem za seboj vlekel prikolico, tisti avto nasproti je pa kar krepko zaviral.

In ta, ki je prehiteval, je nato ?ez pribli?no 700 metrov zavil v kri?i??u na stransko cesto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, avti na obali ne rjavijo, ker ni soli. Sploh, ko burja nosi morske kapljice ali pa ko se vozijo po Tartinijevem trgu v Piranu ob mo?ni plimi...

Jaz sem tudi precej blizu obale (gledam dol na Grade?), pa je BTjka kar po?teno rejnata po podvozju in bo ?e letos romala na kronanje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Jaz pricakujem da bo 100 na ravni 95

Jaz pa pri?akujem, da bo to res. Ampak samo kot demo-verzija, dokler ne dobijo nadzora nad vsemi cenami. Stvar je namre? taka, da imajo ?e zdaj dolo?eno najvi?jo ceno, nikjer pa ne pi?e, da ga ne smejo prodajati z manj?im dobi?kom... Mirno bi lahko svoj dobi?ek prepolovili, pa bi bile cene goriv za kak?nih 20 centov po litru ni?je... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Upam, da danes zavrnejo predlog, da bi se cene goriva oblikovale tr?no in da jih ne bo ve? nadzirala dr?ava. Druga?e bomo kmalu imeli bencin po 1,35 in nafto po 1,2 evra za liter...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Vse je to fajn pa krasn,

ampak meni tuki neki ni ?ist jasn...

Sistem za ve?jo varnost pe?cev mogo?e ne zazna pe?cev in enoslednih vozil? :ne vem:

?e na cesti pred menoj stoji avtobus, ga bom ?e opazil. In ko bom tako slabo videl, da stoje?ega avtobusa ne bi opazil, mi bodo najbr? iz zdravstvenih razlogov vzeli vozni?ko...

?e pa mi od kdovekod na cesto prileti otrok, bi bilo pa dobro, ?e bi ga kak senzor zaznal in ukrepal ?e pred menoj, ker v takem primeru je pol sekunde reakcijskega ?asa lahko zelo odlo?ilno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

V tem letnem ?asu to ni tak problem.

Je pa v ?asu po kotenju (junij in julij), ko za srno prite?eta ?e do dva mladi?a ter v ?asu parjenja (avgust), ko za srnjakom prite?e ?e srna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?E bo? ?el gledati enega, bo? videl oba :)

Ja, to sem kasneje opazil.

Bom pa o?itno ostal na Mazgi. Ta Toyota nima vitla in vle?ne kljuke, kar je ?e dodatnih 3000?. Brez tega mi pa stroj ni uporaben za moje potrebe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e zelo dolgo ni bilo nekega pravega voza na AvtoNet, zdaj pa sta se pojavila kar dva:

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10660420&show=1&avto=Toyota%20Hi-Lux%20Double%20cab%203.0.D4D

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10731088&show=1&avto=Toyota%20Hi-Lux%20DOUBLE%20CAB%203.0%20D4D

Ta zaresni sprednji odbija?, prave gume in prava osnova, na kaj je to zmontirano. Me ima, da bi ?el enega od teh dveh pobli?je pogledat. Vitlo mu sam vgradim pa dobim res pravi poltrahtor...  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.