ne mislim zarad gum, ker sm ?e vedn na zimskih govorim o zgodovini F-ke, ko sm jo pripelu dam so me prvi? ustavl po 3 mescih imetja, od tega vmes ?e 5x dokler ni zadeva obstala... morem pa potrkat na les, da sm ?e vedno na 0 pikah
preobul avto v letne ?evljce in takoj fasal policaja, ki je sicer kontroliral pasove. Ker s pasom ni bilo uspeha se je zapi?il v letne gume in me podu?il, da danes ?e velja zimski re?im in moram imeti zimsko opremo.
Malo sem pojambral, da sem ga glih danes preobul in da je malo nelogi?no, da pri skoraj 20 stopinjah zahteva zimske gume.
Ko je ?e mislil, da bo lahko napisal kazen sem ga samo vljudno pobaral, da ?e mu poka?em ketne bo OK.
A jih imete? je bil ?ist zaprepaden. Sem mu odprl prtlja?nik pa mi je samo vrnil dokumente in sre?no vo?njo za?elel.
Hmmm ja ... a je bilo treba pa tako profesionalen odnos je imel na za?etku potem pa ta bu?a z zimsko opremo pri skoraj poletnih temperaturah.
Js se pa ?e nemorem odlo?it a nej dam 17" felge od F-ke na 3-jko al ne u homologaciji so 17" sicer vpisane, sam pomoje nebojo dober izpadle na 3-jki, poraba se bo ziher zvi?ala, pa tut pospe?ki vpra?anje kaki bojo, pa ?e terenc bo avto zgledu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
cena kot pri MPS
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5794927&show=1
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani