Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

tebe bi poslali s ketnami naprej.........

ne mislim zarad gum, ker sm ?e vedn na zimskih :) govorim o zgodovini F-ke, ko sm jo pripelu dam so me prvi? ustavl po 3 mescih imetja, od tega vmes ?e 5x dokler ni zadeva obstala... morem pa potrkat na les, da sm ?e vedno na 0 pikah :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

preobul avto v letne ?evljce in takoj fasal policaja, ki je sicer kontroliral pasove. Ker s pasom ni bilo uspeha se je zapi?il v letne gume in me podu?il, da danes ?e velja zimski re?im in moram imeti zimsko opremo.

Malo sem pojambral, da sem ga glih danes preobul in da je malo nelogi?no, da pri skoraj 20 stopinjah zahteva zimske gume.

Ko je ?e mislil, da bo lahko napisal kazen sem ga samo vljudno pobaral, da ?e mu poka?em ketne bo OK.

A jih imete? je bil ?ist zaprepaden. Sem mu odprl prtlja?nik pa mi je samo vrnil dokumente in sre?no vo?njo za?elel.

Hmmm ja ... a je bilo treba pa tako profesionalen odnos je imel na za?etku potem pa ta bu?a z zimsko opremo pri skoraj poletnih temperaturah. :whatever:

pa ne da te majo policaji tak radi ko mene :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Js se pa ?e nemorem odlo?it a nej dam 17" felge od F-ke na 3-jko al ne :glare: u homologaciji so 17" sicer vpisane, sam pomoje nebojo dober izpadle na 3-jki, poraba se bo ziher zvi?ala, pa tut pospe?ki vpra?anje kaki bojo, pa ?e terenc bo avto zgledu :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

USB ali iPod vmesnik xCarLink
Napisano

Hm, vsi skrivnostni, bi lahko kdo zaupal, za kater "gepl?ek" gre in kaj omogo?a, kje se ga dobi in kak?na je njegova cena?

Kolker sem lahko izbral uz prej?njih postov je dodajanja USB-ja na stock radio?

Lp, TomazO!!

je tako, gre za Yatour player ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.