Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Boss, men se tudi zdi 10.000? nekako psiholo?ka meja, zlasti ko je govora o predpotopnem vozilu, ki je ?e desetletja isto. :zvizga:

Je pa res, da je Niva eden terencev, ki ga VSI hvalijo, da ga pa pi?i v breg ko marijamadona. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ker sem ?elel vozit na zgornji meji omjitve izven naselja ali rahlo nad njo, sem bil pa? prisiljen prehiteti 5 vozil hkrati (razlog pa ta, da je bila prvi avto "avto ?ola", potem ostali ?tirje so pa BUZERIRALI eden drugega, se pravi se prakti?no naslanjali na zadnji odbija? spredaj voze?ega in stalno prakticirali tehniko vo?nje "gas-bremza-gas-bremza" (idealka za dobit morsko bolezen ob takem vozniku, jaoooo). :whatever:

Mah brez veze, ?e si ?e tako frdamano neu?akan, potem vsaj naberi koraj?o in pojdi mimo, ne pa vr?it pritisk na prednjega, da lahko pride ?e do kak?ne nezgode. :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Symon, Sunny 2.0 Gti (3vratni) se spomnim, da pospe?uje kot sam vrag, enkrat sem ?el s svojo 323 Gt-jko zraven, ko je ?el kolega belega testirat, pa smo potem na cesti probali kateri bolj?e pospe?uje. No, pa sem bil totalno zgro?en koook hitrej?i je od moje ko?ije, ampak no ko logi?no pomisli? je bil konkretno la?ji od moje ki?te in pa cca. 10KM ve?, pa ima? rezultat kot na dlani. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kaj je odvec danes na avtu?
Napisano

Zra?ne blazine - po doma?e Airbagi so zagotovo dobra pogruntav??ina in velik prispevek k prepre?itvi najhuj?ih po?kodb v nezgodah, pa vendar so mi bila noro v?e? starej?a vozila, ki jih ?e niso imela, pa si dal noter kak?en MOMO volan in se po?util kot da fura? Lamborginija ali Corvetto. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Se ?lovek te?ko odlo?i kateri je lep?i na prvi fotki - lastnik ali vozilo. :zvizga:

Glede teksta spodaj pa bi bralec prakti?no rabil prevajalca. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda-si nalepka
Napisano

Obujam najstarej?o temo glede forumskih nalepk za na avte - www.mazda-si.net

V?eraj sem ?el s Pelkom na pija?o in mu obenem pustil v novi delavnici cel kup forumskih nalepk, ki jih je naredil Bo?tjan.

Nalepke so v dveh velikostih in ve? razli?nih barvah. Ko boste pri Simonu na obisku, vam bo z veseljem dal kak?no nalepko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.