Skoči na vsebino
Mazda 6 2 generacije
Napisano

ja zdej si najdu eno cesto... jaz sem recimo danes bil na gorenjski AC pa na ?tajerki in je lepo ?lo kljub de?ju - kej dost gne?e ni bilo.

A AC do Postojne ne ?teje ve?? :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

Povej jim to danes na poti v Reko...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

VW odpade ze v startu, sploh ker ima turbino. Ker sem do zdej vozil A klaso beninarja z 100 ps, dvomim da bo mazda kaj manj poskocna. Glede porabe pa cist tko, tud a klasa spije 10 ce se pelje 170 km na h, pravtako po mestu okoli 9

Vse je v glavi, dostu je lahko 100 konjev ce si umirjen avtocestar. V Sloveniji je ze 130 utopija. Samo navadit se je treba pa predvidevat pri kakih prehitevanjih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

Itak vw vsem tok mal pije, da je joj ? primerja naj se skyactive motor, ne tisti star bencinar..

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

oba sta iste generacije. sicer pa turbaka in navadnega ne more? primerjat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

Se pravi, da bog ne daj mazde kupit, ker je VW tsi posko?nej?i in bolj vesel... :blink:

tu pa ste biseri....

?lovek spra?uje o motorju in Lepi je bil uporabnik bencinske mazde, ki jo lahko primerja tudi s konkurenco.....tudi podatek da je turbo bencinarc z isto porabo proti atmosfercu je koristen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vgrajena navigacija TomTom
Napisano

Itak je pa vse ze povozil google, sedaj imas na maps ze 3d navigacijo z najbolj azurnim live traficom....in zadnjimi mapami

Sam ga v avtu na android radiju primerjam z informacijami v Igo primo isto prek interneta, pa ga ocitno pri guglu najemajo ker so skoraj identicni.

Nenazadnje so mape tudi njihove (ce ne uporabljas navteqovih)

Samo se vprasanje casa je kdaj bodo mape ponudli offline za placilo po moje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vgrajena navigacija TomTom
Napisano

A prek interneta pa ne crpa prometnih informacij, ce spojis preko telefona?

Sam v avtu sam se net kurim, za radio, prometne, in vse vec za youtub playliste...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Te stvari nardi? sam enkrat. drugi? samo za?ene? program na telefonu tak kot car play nastavi? navigacijo in to je to.

http://www.lukasz-skalski.com/portfolio/mazda-media-player/

Mislim da bo la?je kot pa da jaz tuki pametujem :)

Samo enkrat? Ja potem pa ne hodis na dolge poti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

v nastavitvah kjer ima? mo?nost za razvijalce in ima? mo?nost odpravljenja napak usb. to more? met vklju?eno. ?e nima? na telefonu ?e mo?nost za razvijalce gre? na informacije o programski opremi pa na ?tevilko verzije in pritiska? tak dolgo dokler se ti ne odklene mo?nost za razvijalce.

Mislim da za screen mirroring ne me dr?at za besedo.

No ja vseeno tole ce moras vse drkat prek telefona na kablu ne pomaga dosti. Se posebej navigacija, velikokrat je treba popravljat, iskat, spreminjat, ter seveda imeti navigacijo ki ni 3g odvisna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ko si povezan preko hotspot z mzd za?ene? program mazda media player zgoraj te bo vpra?alo za ip in tam vpi?e? isto kot ima? na telefonu. da? ?e geslo ?e si ga ustvaro in to je to. pa usb debugging more bit vklopljen. povezan more? bit tud s kablom.

Kaj je fora wifija potem ce moras imeti na kablu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Bistva ni pokazal, upravljanje preko mazdinega zaslona....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Meni slike od Jest-a ne prikazuje niti v Chroomu in niti v IE. Tretjega brskalnika pa ne mislim name??at :zvizga:

Bomo ?li vsi na blagovno znamko Kia, kjer ti dajo kar 7 let garancije :P:lol:

Govori zase, slike so. Tudi treyji brskalnik ti ne bo pomagal ?e ne spremeni? varnistnih nastavitev...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dinami?ne lu?i nehajo delovati (se pojavi redko). Problem je, da ima vsaka lu? svoj ra?unalnik in se vse zamenja v kompletu (stro?ek par 1000 ? :()

Glede te napake sploh nisem na servisu ni? omenil, ker se je pa? 1x zgodilo. Ampak so pri menjavi naprej usmerjene kamere pred par tedni sami videli to napako v ra?unalniku in naro?ili nove lu?i.

se mi zdi da bomo nove avte menjaval na 2-3 leta po izteku garancije  :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 (letnik 2011 -2012)
Napisano

Pozdrav vsem!

Trenutno sem lastnik Mazde 6 (1 gen. 136KM).

Ker familija to zahteva (otroci) bo po?asi treba zamenjat avto, sem nekako za?el gledat o Mazdi 5. 

Glede na to, da je na voljo samo en dizel motor 1,6, 116KM me zanimajo va?e izku?nje z njim. Poraba, servisi, vozne lastnosti...  

Avto bo vsak dan naredil 50km avtoceste, zato me mo? motorja rahlo skrbi.

Kako je z porabo na AC?

Kaj si mislite o tem avtu?

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10553920&show=1&avto=Mazda%20Mazda5%201.6%20CDi%20SHIZUKA%20MZ-CD%20NAVY%20...

LP Rok

Zadnja skrb je avtocesta, ker tam ne rabi? veliko za 130. Bolj je problem pri kakem prehitevanju, klancu, kolesih na strehi, se kar pozna. Zaradi tega je poraba lahko tudi ve?ja kot pri CD143 tam okoli 7-7,5 ali celo ve?, odvisno spet od okoli??in, ker ?e fura? pa samo avtocesto lepo bo pa 6-6,5

Tukaj je enako od slabih 6 pa do slabih 9

http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/27-Mazda/833-5.html?powerunit=2

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O?itno ma mazda to re?eno bolje. Bom pri sebi ?e enkrat preveril.

Bluetooth tehnika je povsod enaka....klic je pavza muzike, konec klica je nadaljevanje muzike....lahko da je tvoj telefon nekompatibilen z avtom, sicer pa ?e prav razumem ti to dela samo med obvestilom - to namre? je pravilno....to je namen aplikacije...?e tega no?e? mora? izklopiti bluetooth

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

?e se ne motim, spodnja meja napake ni dolo?ena, vsekakor pa ne smejo kazati premalo.

Nekje v spominu imam 0-10%

Pravilo je da nikakor ne smejo kazati manj od resnicne, ce kaze manj avto ni za na cesto, zato so v bistvu primorani vkljuciti toleranco.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Verjames ali ne temu govori direktiva, bom probal najti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Natan?nost ?tevca hitrosti pri meni:

GPS: 70 km/h ; ?tevec: 74 km/h

GPS: 100 km/h ; ?tevec: 105 km/h

GPS: 130 km/h ; ?tevec: 135 km/h

Edini avti, ki sem jih vozil in imajo natan?nej?i ?tevec so (presenetljivo) iz grupe Hyundai/KIA (GPS: 100 km/h ; ?tevec cca. 102-103 km/h). Vse ostalo je manj natan?no, vklju?no z vozili iz VAG grupe, Toyote ka?ejo tudi po 10+ km/h narobe itd.

Sicer bi bil pa nauk te teme slede?: Nikoli ne kupi avta oz. modela, ki je na trgu sve?. Po?akaj, da se odpravijo porodne te?ave, vmes pa po mo?nosti pade ?e cena oz. se zve?ajo popusti. Je*i ga, izgubi? ekskluzivnost, na drugi strani ima? pa "bulletproof" avto. ?e najbolj?e se pa itak obnesejo faceliftane verzije, govorim iz lastnih izku?enj.

?e enkrat - tovarni?ko MORAJO ?tevci lagati, varnostna navodila

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Na letnih manj kot na zimskih, na novih manj, kot na rabljenih.

Na letnih mi pri 130km/h la?e ca. 3km/h, na zimskih 5km/h

Odvisno od obsega gume

Tovarni?ko morajo biti ?tevci do 90 +4km/h nad 90 pa +6km/h  varnost pa to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

cestnina do Beograda je 340 din ali 3?...zdaj pa pejd na xe.com....10% je ?e malo, ker pri cestnini gledajo na okrogle cifre da je la?je. Pa ?e kurz 122 zelo te?ko ra?una? sproti. Kartica je zakon, oz da direktno dol dvigne? na bankomatu, ?e ?e ?eli? operirati z gotovino, ampak potem ti ziher ostane v denarnici...(kupim po 130 :jezicek:   )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Jaz pa 60 cent/liter.

Mkd

:jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Ti pa si potrpe?ljiva stranka. Dal si 20k pa ?aka? dobro voljo. Daj pelji tole nazaj, pusti tam in zahtevaj da se zrihta, ta?as pa nadomestno vozilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Danes ?e tretji? ta mesec tankal full v AUT po 0,898. Mal so se podra?li...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.