Tako je... ze nekaj casa je tako, kot je mazdaman nasisal... Ce se avto ne registrira naprej, moras dati ob odjavi kupoporodajno pogodbo... ali pa izjavo, kje se avto nahaja ...
ne vem, ko sem motor prodal v zagreb, sem samo rekel odjava iz prometa in so naredili, brez izjave. Nato sem ga peljal na prikolici v zg, sele tam sva papirje delala
Sicer pa pise da ima kopijo njegove
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ti vsekakor mora? avto prepisati na UE ali tehni?nih pregledih, ker druga?e bo v na?em sistemu ostal pisan na tebe in te lahko pridejo kontrolirati ???? Ali pa ?e se z avto delajo kake pizdarije je ?e vedno tvoj.
Ni res,zase je dovolj da odjavi? avto iz prometa, s tem tudi vrne? tablice in s tem se ti zavaruje?, ker od tega trenutka ni vezan ve? nate. Kako bo pa on izkazoval nakup je pa njegov problem
Kupoprodajna je bolj zaradi nove registracije v sloveniji(pa ?e sam jo mora? hraniti), torej ?e ima? njegov izvod in odjavo je to to.
Upam da mu nisi dal avto s prometno, tablicami po sistemu, saj bo poslal nazaj
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sicer pa ne vem, kaj naj bi bilo narobe. ?tarter mora biti ustrezno (pre)dimenzioniran in to je vse. Akumulator ostane enak - ?e napetost preve? pade, se S&S ne vklju?i...
ne samo napetost - tudi trenutna obremenitev, poleti v vro?ini na primer zaradi klime avtomatsko izklopi S&S itd....(Seat), tako da ti elementi morajo vzdr?ati enako kot ?e bi ga v?igal na roko na mrzlo vsaki? - kjer pa je obrementitev ve?ja.
Nekdo ki s takim sistemom vozi na relacije, ali pa nekdo brez sistema ki se velikokrat ustavi sta na istem.
Bi ga pa sigurno izklopil, ?e imam avto samo za mesto, kjer se ustavlja? na 5 min na semaforjih, in v bistvu nikoli ne 'zvozi? avta' - pa smo na bencinarju spet
dizli so za relacije, s tem tudi S&S manj obremenjen. Vse je v glavi kupca ?e mene vpra?a?. Pa se lahko vpra?amo zakj nekdo kupi dizel CX-5 ali 3 za drugi avto, ali pa za na ?iht samo in podobno
Ja, to bi pa ?e mene zanimalo. Da se naredi test v realnem prometu in ugotovi, koliko je dejansko res prihranka. Potem se pa pozanima, koliko zdr?ijo posamezni sklopi tega sistema, preden se pokvarijo in jih je potrebno menjati. Nato pa narediti enostaven ra?un: na toliko kilometrov prihrani sistem toliko goriva, to je toliko evrov. In na toliko kilometrov je treba zamenjati to pa to in to je toliko evrov.
Razlika je: ?
Pa da vidimo odgovor...
Saj sva midva s 'staro' in novo 'sky active' in pri?la mimo marketinga do identi?nega rezultata
V?eraj bil s ?kodo v ZG, danes v Nova Horica in glej ga no, vsemogo?ni TDI nekaj trese..... Mogo?e 105KM ni dosti proti burji 100 na uro , glede prigod....en kamion napihalo vame, da je ?lo za las brez dotika, ko sem ?el jaz mimo njega
sem mazdo dala na poobla??en servis v MB, ko mi je mazda za?ela nagajati, pa so jo dali na ra?unalnik ki pa ni ni? pokazal, zato so me na brzino odpravili da z avtom ni ni? narobe ampak z nesposobno voznico. Nikoli ve? me ne vidijo tam,....
Mogo?e je pa res ?as, da pokli?em ?ez trojanski klanec
Mamo tunel zdej
Imam kar te?avo,ker kupujem avto katerega mislim imeti kar nekaj let (trenutni mije slu?il 8.let). Zato tolk kompliciram okol tega, kaj lahko pri?akujem, da bo ?lo "narobe".
Gledam za karavani oz enoprostorci (tukaj mislim samo Mazdo5 in Toyoto Verso). Potem pa so tu karavani; Honda accord od letnika 2009, Mazda 6 od letnika 2008, mogo?e Avensis... Potem pa ?e Ford Mondeo, morda Focus. Sem pa gledal tudi za Opel Astrami od letnika 2010 dalje, kar veliko avta za ta denar. Samo ko bere? s kak?nimi te?avami se tam ukvarjajo te kr mal mine.
?e najraje bi ostal na japoncu
Tale 6ka bi bla tudi zanimiva. To je ?e FL ?e se ne motim?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekje nazorno pise 'odstranitev' vozil iz prometa
Povezava za deljenje
Deli na druge strani