Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Jo bo kdo vpra?al ?e lahko zrihta ?e uno Mazdo iz ozadja. Gremo klicat? :hohoho:

Samo se pa spla?a kupit njen avto. Mogo?ecelo pusti un napis zadaj: "Civy" :P (najbolj preklinjajo?a ?enska dale? naokoli.press)

Pa a ni letos vozila slab?e ?ase? :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx6 crash
Napisano

Varianta je edino, da dobi? kak?no lepo iz tujine in jo zamenja?.Pa ne mislim samo tablice gor ampak da jo dejansko homologira? kot zamenjavo za prej?nji avto. Moral bi se pozanimati kak?en je postopek za kaj tak?nega, ?e si seveda ne ?eli? kak?en drug avto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx6 crash
Napisano

Ti lepo vztrajaj, da si ?el po omejitvah in naj se "previdni" gospod (sli?ati je kot, da je to nek ?ofer s klobukom) lepo sprijazni, da je kratko malo debil, da ne uporablja ogledal in naj bo raje sre?en, da ni bilo kaj hujega. :angry: Jaz bi mu ?e izpit vzel pa naj ga dela ?e enkrat ker tak?nih ljudi ki niti teh osnov nimajo po?liftano (ogledala, bo?ni pogled) je preve? na cesti.... Hitrosti ti pa tako ne morejo dokazati ali oceniti saj tu ne pride v p?tev zavorna pot, drugih na?inov pa po moje za tak?ne nesre?e tudi nimajo. <_< Potem se pa dogajajo tak?ne nesre?e ali pa ?e huj?e....

Aja pa ti mora? na njegovo zavarovalnico kjer ti bodo ocenili avto in dolo?ili vsoto. Naj bi se ?akalo en mesec ampak ker je vmes policija se zna zavle?i... Malo jim zate?i na zavarovalnici do kdaj bodo pla?ali in jim potem te?i... Meni je "prijazna" zavarovalnica MB obljubila denar v roku enega meseca pri prvem avtu. Jaz sem ga rabil da sem nabavil drug avto. Koliko ?asa misli? da sem ?akal? To?no en mesec... :whatever: Kolikor sem sli?al je vseeno najbolj?a zavarovalniva Triglav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Kaj si ?e cel tank porabil?!Jaz ga imam ?e pol bom sporo?il porabo ?ez kak?en teden :D

40 litr?k natnk in ?ofer ki vedno tanka ?e pri 30 litrih pa? naredita svoje. Hmm bom videl kolik?na bo poraba ko bom ?el ta vikend na morje in (se posku?al) peljati lepo po?asi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdino dirkali??e
Napisano

to je zame najbolj?i ovink na vseh dirkali??ih - sem tam razbil ?e ne?teto avtov***

***v igrcah, da ne bo pomote

Ja res smotan je tist ovinek. <_<

Sicer pa Yavarye, a ?ele zdaj si to ugotovil? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 C
Napisano

Ti samo pridi na Mazda meet v LJ pa ti prinesem knjigico v nem??ini ;) Ampak jo ?elim potem tudi nazaj, jasno :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Se pravi originalni ra?unalniki kar konkretno la?ejo?

No vsaj dobra stara matematika ne la?e, danes sem tankal mojega 100NXa in je bila poraba pohvalnih 9,1 litrov na 100 kilometrov. Ampak ob?utek imam da bo naslednji tank poraba preko 10 kajne Zemir. :blink::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lita plati??a
Napisano

Ni umetnost narest trd avto - umetnost je narest tako trd avto, da je lepo vodljiv in da je udoben isto?asno.

Res je! Ni ga ve?jega heca kot videti en avto, ki kar ska?e na luknjah. Kolega je rekel, da Primere ni niti spustil le druge (plinske) amortizerje je potem zamenjal ko je bilo potrebno pa je rekel, da bolj vodljivega avta ?e ni imel.

Aja offtopic smo ?ist. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lita plati??a
Napisano

Bi verjel tudi jaz da so zelo trdi. ?eprv je limuzina ?e ni re?eno, da ima mehko podvozje (razen pri Francozih). Za primer naj dam (ne me lin?at) Primero, ki velja tudi za izredno trd avto serijsko namen je pa seveda jasen: bolj?a lega. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje zavarovat svoj voz?
Napisano

No in kaj smo se nau?ili iz tega?

Kjerkoli nekaj pri?para? te bodo nekje nategnili ali pa zakomplicirali.

Sklep: Pri zavarovanju nikjer ne pri?para? kaj dosti razen par ? zaradi katerih bo? na koncu v primeru kakr?nekoli te?ave pla?al ?e ve? kot si privar?eval.... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miata- mx5
Napisano

Sicer pa mi je sosed, ki je varilec, ponudil doma?o izdelavo teh lokov (seveda za sma?no nizko ceno) pa me zanima kaj mislite o tak?ni varianti?

Hvala ?e 1x in lp

?e bo seveda kvalitetno fiksiral in za?vasal druga?e ti v primeru (Bog ne daj) prevrnitve na streho bolj malo pomagajo ali pa ?e celo ?kodujejo ko se prelomi nate. Jaz bi raje kupil narejeno direkt za ta avto.

No je pa to moje lai?no mnenje tako da me ne rabi? niti pod razno upo?tevati. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Se popolnoma strinjam, kratke relacije so smrt za porabo. Ati se vozi 3 km v eno smer in nazaj in ime tudi ?ez 9 litrov porabe sploh zaradi dejstva, da ima pred sabo ?e pol kilometra klanca ko gre domov. Meni pa naprimer moj 100NX 2.0 popije okoli 10 litrov, zadnji tank je bil spet 9,8l /100 km in sem v bistvu zadovoljen z porabo. :blink::hohoho: ?e bi mi mazda toliko ?rla bi se pa ?e zamislil. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje zavarovat svoj voz?
Napisano

Pomoje se da tut kej cenej, kot tole kar se mi sicer pi?e - cca. 540 brez tehni?nega, bi bla pa kr morala, da se kdo zmoti in mi da samo 80 KW, pa kuj pr?param 98 Ojroslavov! <_<:ljubezen:

A da ti napi?e manj konjev kot jih ima?? Optimist... :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Valda da ne, ?e pa nismo divjaki. :hohoho: Sam ga itak prve 3 km ?param, da se ogreje potem pa postopoma gasa do podna pa obrati do 7500. :bravo: Je pa res, da to ne po?nem non-stop relacijo vseh 15 km, da to samo kak?no prazno ravnino, pregleden ovinek itd... Ker se cenim. :P Da bi pa cel tank teral ga ves ?as (razen hladnega) sem pa do sedaj en vikend Mazdo. V petek natankal, gasa cel vikend, dregal itd pa spet tankal v ponedeljek.. in mi je ?rla 9,7 litrov na 100 km. :blink: Labi ali pa so tile BMWji tako prekleto ?ejni?

Allyssa a tvoja Mazda nima potovalnega ra?unalnika? :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

No sicer ni Mazda ampak sedaj se ?e 2 tanka vozim z Nissanom in moram pa? napisati porabo ker mi ravno le?i na du?i. :P

Prvi tank mi je avto pil 9,7l/100km tokrat sem ga pa kar ve? ali man skoz teral mi je pa pil 10,1l/100km. Ampak poudarjam, obakrat sem ga kar konkretno teral v obrate, sploh v prvi in drugi. sramezljiv Kolegu je avto z istim motorjem pil celo 11 litrov, meni bi ob ?paranju pil predvidoma tudi pod 9 litrov tako da sem kar zadovoljen, sploh glede na to, da imam za to porabo tudi perfomanse kar zadovoljive.

Aja gre se pa za motor 2.0 z 143 konji in cca 180Nm navora.

PS: Ja vem, Zemirju ?e vedno manj pije. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 323 C
Napisano

Pa preglej, da ti delajo drobnarije kot so ?ibedah, osvetlitve vseh komand itd.. ?e posebej preveri, ?e so prednje lu?i kaj motne ali pa, ?e so bile kdaj odprte. ?e so bile odprte se pozanimaj kdaj, vsekakor je glavni minus teh lu?i, da se zapacajo od znotraj in jih je potrebno spucati. Druga?e pa nimam ve?jih minusov za ta avto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?tevilo oktanov
Napisano

Velikokrat smo se ?e spri?kali zaradi tak?nih malenkosti. No in sem slu?ajno naletel na tole stran spodaj.

Klikni me ne?no

Iz ?esar je razvidno, da navadni ?voh avti ne pridobijo ni?, navite japonce pa kar razganja od mo?i, ko jim natanka? kaj bolj?ega. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

stacionarni radarji
Napisano

Druga? sm se pa u pondelk (2 dni nazaj) pelu od Bleda prot Kranju in lih tm mal pred omenjenim viaduktom, sm vidu da radar ?e ne operira, k baje tkt notr rde?a lu?ka svet, ?e uraduje! :D

Ko se zabliska rde?a lu?ka je ?e prepozno. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Hehe to je hecn videti, folk ko se trudi gledati skozi majhno odro?eno okence ker ne znajo na?timati prezra?evanja, da bi se stekla odrosila. :hohoho:

Sicer pa lahko tudi jaz tokrat res potrdim, da je tale preparat majka. Prej?nje dni, ko je malo pr?ilo ni bilo tak?nega efekta do 70 km/h danes je pa scalo kot iz p***e so se pa kapljice razbijale ?isto brez te?av in sem ?el brez uporabe brisalcev domov 13 km. Vmes sem ?e sprobaval moje eno leto stare gume Turanza in me vsaki? znova presene?ajo. Pri 60km/h pohodi? bremzo in se na totalno mokri cesti ustavi? brez te?av. ?e v ovinkih, lahko pritiska? gas pa kr dr?ijo. Res so zakon za po de?ju. :rispekt::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.