No ko je ?e ravno tema za ta servis bom pa ?e jaz dopisal mojo izku?njo. Pa Jures-ovo tudi v bistvu :-).
Skratka, letos pozimi sva poslala ?obe na testiranje, da vidimo pri ?em smo. Jures je g. Ar?ona klical ?ez kake 14 dni, re?eno je bilo da majo gu?vo in da bo nekaj ?asa trajalo. In tako je potem ostalo. ?obe se niso nujno rabile, zato sva ?akala kaj bo.
Meseca Aprila sem poslal mail z vpra?anjem, kaj se z injektorji dogaja. Odgovora seveda ni bilo. No prej?nji teden kli?em in g. Ar?on pove v stilu "bohve kje so zdej te ?obe"?!? Halo? Kako kje? K vam sva jih poslala? Odgovori, ja mi to zavr?emo po kake pol leta, ?e? da imajo ogromno ?ob. Halo? Pa to je nekaj vredno. Recimo par 100??!?
Danes kli?em spet in situacija je slede?a. I??ejo ?obe, ne vejo za toliko ?asa nazaj...Kli?e Jures ..ista zgodba. Vedno dava GSM ?tevilko, feedbacka pa od nikoder.
Skratka ne razumem, kaj so naredili s ?obami. Predstavljam si:
a) Dobijo paket, ga odprejo stestirajo, vidijo da so ene ?e dobre, druge ne...in se na njih pozabi??
Dobijo paket, ga sploh ne odprejo nekje se valja, nato vsebino paketa zavr?e??
Pa ne me hecat. In to naj bo profesionalen servis.
Najmanj, kar bi lahko naredil je, da se paket po?lje naslovniku nazaj, oz. pokli?e po telefonu kaj in kako je. V paketu je bil tudi dopis v wordu z naslovom vred kam naj se po?lje.
sem bil na cosmosu danes in baje jih ni....200 razp?rodali, ostalo pa v natrpani tovarni...avstrijci imajo naro?ila sedaj za naslednjo dobavo za junij-julij....
Itak so bili bmwji vedno zlo ?portno nastrojeni. In zato je te?ko primerjat recimo ?estko karavan pa trojko karavan. ?e kupi? karavana zarad dru?ine, prostora....pol se vsaj meni zdi logi?na izbira ?estka. Gre za pa? dober kompromis med prostorom, vo?njo pa predvsem ceno. Ja tut bmw je kul, sam za kak denar.....
Pa meni osebno je pretrdo za vozit, sedi? ko v gokardu....pa konc koncev niso brez napak. Vpra?am soseda k ?raufa bemflne kaj se spla?a kupt pa prav...jah ve? vsaj 2010 letnik, ker so ?e odpravl te in te probleme.... to dost pove :-)
Gustav ma pac tezko nogo, ali pa ne vozi ekonomicno oz. je z avtom neki narobe. 143 konjska verzija gre z lahkoto krepko pod 6l ... mesani cikel s podarkom na relaciji. :-)
Ko sem avto dobil, sem resetiral stevce... In po treh oz. stirih dneh (od petka do ponedeljka) je bila povprecna poraba po racunalniku 6,8l/100km ... Naredil pa sem nekje okoli 400 - 500 km ...
Cool,se prav se da se nizje,predvidevam da je nisi lih sparal :-) . Sicer pa ne vem kje so dobil tisto oblubljeno tovarnisko porabo okol 5l, al se clo manj..
se strinjam z gustavom. ne vem kaj folk vidi v bmw-jih :-) . moja zena ga ma:-) . mislim v stilu nekih hudih uzitkov v voznji in podobno...no ja no, saj se v redu pelje, ampak tok bolsi recimo od mazde pa tut ni. Sedis nekje na tleh, trdo je k svinja, placa nobenga, vse je treba doplacat (se podiranje zadnje klopi recimo) ... Stvar okusa, za nekoga ki ima rad da ga ruka po super slovenskih cestah je najbrz kul :-)
Tudi to je en dejavnik odlocitve. Ko smo ze pri tem, ravno danes sem govoril z nekdanjim mehanikom enega lj mazda servisov. Pri rji pleha, ki se ni prerjavel (dejanska luknja) naj bi Mazda krila cca. 20% stroska. Velja seveda za uradno servisirana vozila in izven garancije. Preverim zadevo jutri podrobneje in sporocim.
V kolikor ob tem priznajo dodatno se tistih 30% popusta na licarske storitve, ki jih vsake toliko posljejo strankam na dom, potem je to ze nekaj. Malo verjetno, a vprasati ni greh.
Ves kaj,zarad teh procentov popusta, pa nebi tja vozil in 2x preplacal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od peleta kontakt zrihta vse ?tiri ?obe za 560? recimo..majo cirka 70 jur?kov prevo?enih.
Skratka bomo vidl, kaj in kako. Nekaj bo treba re?it z ar?onom, ?e ne pa kaka kompenzacija..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani