Ne razumem primerjave. Saj ne bo? peljal na 2000km potovanje elektri?nega avta, isto kot zdaj ne gre? na dopust s kamionom za pesek? Bo? peljal hibrida ali pa sposojenega dizla. Ve?ina dru?in srednjega razreda ima ?e dandanes dva avta doma. Bo? mel enega velikega smrdljivca kot ga ima? zdaj (in se potem ?udil zakaj pla?uje? 1000eur+ na leto za njega ko ga rabi? samo enkrat za en teden) in poleg elektri?ni avto namesto mestne Mazde 2 / Corse / Cliota, ki ga rabi? ve?ino ?asa ker je bolj prakti?en.
?e pa si tega ne more? privo??iti pa bo? pa? ?e malo po?akal, saj nih?e nikjer ne pravi da bodo elektri?ni avti poceni ?port.
?e se Nem?ija pripravlja, da od nekega leta naprej ne bodo ve? prodajali vozila na fosilna goriva ne bo preostalo drugega kot elektri?ni avto peljati na 2000 km dolgo potovanje... Razen, ?e bodo dizle sposojali v tujini...
V vasi imamo enega "va?kega vseveda". Ki vedno vse ve. In ni? ne zna...
V?asih pa ima kak?no pametno in nam da misliti...
In tako je bilo tudi tokrat.
Va?ka gostilna.
Gostilni?ka debata.
Debata nanese na elektri?ne avtomobile.
In povem, da sem nekje zasledil, da naj se v Nem?iji ?ez 20 let ne bi ve? smelo prodajati vozila na fosilna goriva. Torej bo o?itno vse na elektriko. Pa se oglasi "va?ki vseved":
- "Kaj jim nuca, da bodo imeli vse na elektriko, ?e pa ima cel Jadran 10 polnilnic za elektri?ne avte..."
Potem smo pa resno za?eli premlevati.
Kje bodo vsi ti turisti, izvajajo migracije narodov celo poletje, polnili svoja vozila?
Kolik?en bo domet elektri?nega avta s trugo na strehi in kolesi na kljuki, v kabini pa ?tiri ali pet potnikov, ki bodo ?eleli klimo?
Kolik?en bo domet elektri?nega avtomobila s pripeto po?itni?ko prikolico?
Eno polnjenje baterije traja okoli pol ure - ?e si takoj na vrsti. Koliko se bo podalj?alo potovanje?
Kako bo to prenesla preostala infrastruktura (Nemci lahko v dvajsetih letih okrepijo svojo proizvodnjo in uredijo polnilnice. Ampak iz Nem?ije pa ne morejo, ?e ta infrastruktura ni urejena tudi drugod)?
Bi bilo bolje, ?e bi imeli nad avtocesto napeto mre?o in elektriko v njej (kot "zaletav?ki" v Luna parku), da bi baterijo polnili kar med vo?njo po avtocesti, ko pa se zapelje dol z avtoceste, se vozi pa na baterijo?
Je sploh mo?no na elektriko nadomestiti dizelski motor?
Da ne na?enjam nove teme, bom kar eno staro iz naftalina potegnil... Opa?am cele drame glede zavor, blazne stro?ke pri menjavah, tudi precej nezadovoljstva nad kvaliteto originalnih zavor in podobno. Sam osebno pa sem zelo zadovoljen z originali. Pa me zanima, v ?em je te?ava, v zavorah ali zaviralcu?
Torej:Koliko vam zdr?ijo zavore?
V na?i gara?i sta dve Mazdi.
Za?nem najprej z BTjko. Ima skoraj 100.000 km, od tega velika velika ve?ina vo?enj po ovinkastih hribovskih poteh in kolovozih, po raznih gozdnih vlakah in podobno, skoraj polovico poti je s polno prikolico,... Veliko vo?enj je pod polno obremenitvijo po dolgih in strmih spustih. Kdor je bil kdaj na MPL ve, o ?em govorim. Na tem avtu smo pred zelo kratkim (niti 5000 km) drugi? zamenjali sprednje plo??ice (seveda na poobla??enem servisu in original Mazdine plo??ice), diski spredaj so ?e vedno originalni, ravno tako bobni zadaj in tudi zavorne obloge zadaj.
Drugi avto v na?i gara?i je pa Mazda 5. Praviloma se vozi po ovinkastih hribovskih poteh, se pa kar velikokrat odpravimo tudi na kak?ne kraj?e potepe (tam do 200 km dale?). V ?asu dopusta pa pripnemo po?itni?ko prikolico in se odpravimo na ve?ji potep (vsaj 600 km v 14ih dneh - zaenkrat so "ovira" majhni otroci, ki se naveli?ajo dalj?ih potovanj, druga?e bi ?li ?e dlje). Petka je blizu 200.000 km. Po?asi se napoveduje, da bomo ?e ?esti? na tem vozilu menjali zavorne plo??ice spredaj in ?etrti? zadaj (sem si vzel ?as in podrobno pregledal zapiske prej?njega lastnika). Vsi ?tirje diski so ?e originalni in (po mojem mnenju) bodo tudi po tej menjavi plo??ic ostali. So lepo ravni, gladki in tolsti.
Pelko ni Vsemogo?ni Bruce... Ravno tako mora kupiti nadomestne dele, ravno tako mora pla?ati elektriko, ravno tako mora pla?ati delavce, ravno tako mora pla?ati vse prispevke za zaposlene,... "Privar?uje" lahko le z vgradnjo neoriginalnih delov, ki so lahko cenej?i. Vsaj na kratek rok... In za toliko je lahko cenej?i pa ni? ve?.
Poleg na?tetega je pa ?e vpra?anje strokovnosti. Mazdini poobla??eni serviserji se na Mazde spoznajo. Majes ti bo na pamet povedal, kateri klju? potrebuje? za katero re?. Tudi Pelko se spozna na stvari. Kak?en va?ki mehanik je pa lahko pol cenej?i od Pelkota ali poobla??enega servisa - dokler ti ?esa ne za?u?tra...
Koliko vas pa pride servis na uradnem servisu ? Recmo nek klasicen 2.0 benz z vsemi filtri ?
Za bencinarja ne vem, vem pa da dizla. Ampak o ?tevilkah ne bi takole "naglas". Vsekakor, ?e primerjam ra?un za mojo BTjko in ra?un za tastovo laguno (tista pa je bencinar), je pri meni vsota skoraj pol manj?a. ?eprav je BTka skoraj "pol ve?ja"...
Kar je pri vsemu skupaj najpomembnej?e: jaz sem na servisu enkrat na leto, on pa mora vmes vsaj ?e enkrat. Pa ?eprav gre za podoben letnik in podobne prevo?ene kilometre, njemu v plus pa gre dejstvo, da so moji kilometri precej "te?ji" od njegovih. In vendar...
Da bodo osebni avtomobili namesto 150kW motorje uporabljali 30kW. Peljalo se bo, vendar po?asneje. Zato ne bo potrebnih tako mo?ne pasivne varnosti, kar bo osebni avtomobil ?e olaj?alo. Kar pomeni precej manj?o porabo elektri?ne energije...
Zdaj pa resno. A je kdo tu dovolj podkovan in ima dovolj podatkov, da naredi en prera?un. Namre? to o 244 JEK mi je dalo misliti. Dejstvo je, da bo poraba elektri?ne energije odvisna od ?tevila prevo?enih kilometrov. Ne bodo vsi naenkrat imeli povsem prazne baterije, ker ne vozijo vsi naenkrat najve?jo mo?no razdaljo. Tako kot gorivo ne polnijo vsi naenkrat... Ali obstaja podatek, koliko goriva v Sloveniji porabijo osebna vozila, koliko energije ima to gorivo in koliko elektri?ne energije bi potrebovali za njegovo zamenjavo? Potem bi dobili realnej?o sliko, koliko elektri?ne energije bi v enem letu potrebovali samo za polnjenje vozil...
To bi morali imet avti enako kot nekateri agregarti - 220V elektri?ni grelec v karterju, pa bi iz doma?e gara?e lahko zapeljal s toplo ma?ino (samo iz vti?nice ga nebi smel pozabit iz?tekat).
Ja, dobi? primerke, ki na bencinski pozabijo cev za to?enje "iz?tekat", pa kar potegnejo...
Mislim, da se malo komplicira, potem je pa avto edina stvar, s katero se ima ?lovek ?as ukvarjat. ?ivim v hribih, pa avtomobili velikokrat pre?ivijo no? zunaj in tudi ?e so v gara?i, je ta lo?ena od hi?e in nima gretja - torej je v gara?i enaka temperatura kot zunaj. Pa nimamo vebasta, pa nimamo grelcev. ?e je avto res avto, potem te?e. Brez te?av. ?e je pa rena, je pa rena in je na servisu ve? kot pri nas na dvori??u.
?e pa res po?teno stisne mraz, pa malo bencina v nafto. Mislim pa, da v tem primeru niti webasto ne bi pomagal...
Tudi na koncu vo?nje naj bi se motor pustilo malo pri miru, da se turbina ohladi, druga?e jo pobere. Ko prigonim na vrh hriba, obrnem klju? in naj se hladi. Ne kompliciram in ne delam znanosti. Pa avtomobili te?ejo. Do zdaj ?e nobena turbina ni krepnila.
Kar se rene ti?e: ?e sem prisiljen parkirati zraven, takoj ko je mo?no svoj avto o?istim z razku?ilom. Da se ?esa ne naleze...
Kar se motorjev ti?e, se vrtijo. Tistih nekaj 10.000 km... Kar se pa podvozja ti?e, pa pri nas (ne samo pri meni, ampak pri komerkoli v na?i vasi) ni zdr?alo niti 10.000 km brez te?av. In tako se menja kar lepo po vrsti: pa amortizerji, pa kon?niki, pa zavorni diski (da plo??ic niti ne omenjam), pa kolesni le?aji, in ?e slu?ajno kdo vztraja na reni dovolj dolgo, potem nekje med 70.000 in 100.000 sledi menjava zobate letve volana...
Zraven pa ?e ostale veselice. Zgrabi? vrata, pa jih lahko kar na roke zme?ka? (no, ja, kak?en hribovski kme?ki fant, tak od 120 kg in vajen gozdarskega dela...). Pokrov motorja tudi, pa ?e kaj hude sile ne potrebuje?. Da o kak?nih blatnikih niti ne govorim. Da ujezi? kak?nega konkretnega hribovca, ti naredi totalko z golimi rokami...
Kar se mene ti?e: so ljudje, ki vozijo reno, in smo ljudje, ki je ne bomo nikdar ve?.
Mazda serije B ima stalni pogon zadaj. ?e pa se znajde? v te?avah, priklopi? ?e sprednji pogon.
Pri tem je pomembno, da ?tirikolesni pogon uporablja? samo na neutrjeni podlagi, ker nima sredinskega diferenciala in se lahko kak?na re? polomi.
Ker je torej stalni pogon zadaj, ni potrebno, da se sprednji diferencial ves ?as vrti. Zato ima? v kabini levo od volana stikalo RFW, s katerim odklopi? sprednje polgredi in se kolesa prosto vrtijo. Ti pa lahko vozilo normalno uporablja?. Ko pa ?eli? priklopiti ?e sprednji pogon, je dovolj, da ustavi? in premakne? ro?ico na ?tirikolesni pogon (ali pa ?tirikolesni pogon z reduktorjem). Avto sam priklopi ?e sprednje polgredi. Na armaturi se ti poleg zelenega znaka za ?tirikolesni pogon pri?ge ?e oran?en napis RFW LOCK. V tem primeru je hitrost vo?nje omejena na 100 km/h - konec koncev po neutrjeni podlagi bistveno ve? niti ni zdravo... Ko enkrat dose?e? kriti?no hitrost, za?ne simbol RFW LOCK utripati. ?e potem pride? na utrjeno podlago, lahko med vo?njo izklopi? sprednji pogon (seveda, ?e nima? v polo?aju 4x4 + reduktor). Zelen znak za ?tirikolesni pogon se ugasne, oran?en RFW LOCK pa ?e vedno sveti. V tem ?asu je ?e vedno omejitev hitrosti 100 km/h. ?e kasneje spet pride? do slabe podlage, lahko kar med vo?njo spet priklopi? sprednji pogon. ?e pa takrat, ko pride? do utrjene podlage in izklopi? sprednji pogon, pritisne? prej omenjeno stikalo levo od volana, pa polgredi spet odklopi?. Takrat ugasne tudi oran?na lu?ka RFW LOCK, omejitev 100km/h ne velja ve?, sprednjega pogona pa med vo?njo ne more? ve? priklopiti. Za ponovni vklop sprednjega pogona mora? spet povsem ustaviti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma, sicer sem si ogledoval samo odbija?, ?eprav tudi sam avto ni napa?en, gume so pa tudi ta prave. Tako da, ja, pravzaprav kar vse troje...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani