Skoči na vsebino
mazda bt 50
Napisano

A ne. Ne ne ne. To pa ne. Ne pri meni.

Kolikor sem za barve precej neob?utljiv in mi je bolj pomembno kak?na tehnika je ne pa kak?ne barve je tehnika, ampak tole je pa ?e zame preve?. To pa ne...

Mislim, da ?e bi res bila roza, bi ?e zdavnaj imel gara?o. Da je niti de? ne bi slu?ajno opral in se barve ne bi videlo ?isto ni?...

To pa ne. Ne pri meni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

U to pa je prava pujsa pepa  :blink:  :rolleyes:

Kolikor so mi otroci razlo?ili, je Pujsa Pepa roza barve. A je tu kdo, ki bi ra?unalni?ko BTjko prebarval na roza, da vidim, kako bi to zgledalo. Zgolj iz firbca...

To pa ja blatni teren. Men sta v?e? predzadnja in zadnja za koledar.  :P

Saj bi. Pa bi koledar preve? vohalo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Samo informativno in povsem neobvezno vpra?anje:

Ponuja se mo?nost obiska Karpatov. En teden s terencem po poteh po Karpatih, preno?evanje v ?otorih zraven avta (ima kdo za posodit stre?ni ?otor?), umivanje v potokih,... Cena za osebo je 250?. Temu je potem potrebno dodati ?e stro?ek goriva, ki ga bo ?lo kar kak?nih 250 do 300 litrov, pa hrano, pa cestnine in tako naprej. Ko vse skupaj se?tejem, je cifra prevelika za dru?inski prora?un.

Pa me zanima, ?e je kak interesent za tako pot, pa da se stro?ki malo porazdelijo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Glede na to, kak?en vonj se ?iri od nje, bi policaji tako tablico zavohali, ne prebrali...

Ja, slike so samo od ene dostave, bilo jih je pa kar nekaj. Tako da je zrak okoli Mazge kar... Kako naj napi?em,... Malo nasi?en.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Mislim, ?isto zares mislim, da imam na avtu napa?no registrsko tablico. 

Moral bi dati po naro?ilu narediti tablico, registrirati pa v Kopru, ker tole je pa resni?no KP DREKA...

post-5658-0-54256700-1457293347_thumb.jpg

post-5658-0-48859500-1457293371_thumb.jpg

post-5658-0-58132400-1457293392_thumb.jpg

post-5658-0-46307600-1457293423_thumb.jpg

post-5658-0-81433700-1457293459_thumb.jpg

post-5658-0-40934500-1457293477_thumb.jpg

post-5658-0-38510500-1457293490_thumb.jpg

post-5658-0-74745400-1457293508_thumb.jpg

A bi bila katera primerna za koledar?  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M.a.z.d.a
Napisano

AUDI : Another Ugly Deutsche Invention 
BMW : Brings Me Women, Be My Wife, Bought My Wife 
FIAT : Failure in Italian Automotive Technology , Fix It Again Tony 
FORD : Fix Or Repair Daily 
SAAB : Shape Appears Ass-Backwards 
HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive... 
VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object 
PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Prav ni? hecna. Mislim, da povsem realna. Samo kaj, ko s takim avtom ne bo nih?e vozil 90. Hja, pri 190 je pa poraba nekaj ve?ja. Nekajkrat ve?ja...

Mene bolj zanima, kaj je s strojem narobe. Letnik 2015, pa je to ?e drugi lastnik. ?e bi bilo vse v redu, stroj ne bi menjal lastnike ko gate...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Testiral letne gume po snegu na Starmu vrhu, no in zdele tud v Kamniku sne?i, Mazdurina pa ?e na zaslu?enmu po?itku v svojem brlogu.  :wub:

(letne gume imam ?e od sredine homologacije gor, pa vidim da jih grem v ponedeljk snet dol in nazaj na konkretne zimske, da ne bo kak?ne neumnosti na cesti). :zvizga:

Bo treba spremeniti zakon in uvesti, da so zimske gume obvezne od 15.1. do 15.5....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Snel plug, pa ?eprav sne?i. V sosednji hi?i so ?e dva dni neprestano policaji, forenziki in kriminalci, pa ne bi rad preve? izzival, ?eprav mislim, da imajo ?e preve? svojega dela. Ampak kar je ziher je ziher... 

Sem pa minibusu sprednje gume okoval v verige (?e ?e plu?im ne), da je vseeno pripravljen, ?e bi bilo potrebno kam ?ibat...

Ne vem, kaj je to s temi letnimi ?asi. V?asih je bilo s pustom konec zime, zdaj pa se s pustom ?ele za?ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pri?el je Angle?, ki si ureja stalno bivali??e v Sloveniji in tudi za avto zdaj ureja homologacijo. Vseeno, sploh nisem vedel, da je bila B-serija tudi 7 sede?na...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Ja, saj, E-2500 4x4 je bilo nekaj bolj?ega, kar je Mazda delala. In kar veliko ljudi se ni strinjalo z Mazdino odlo?itvijo o ukinitvi tega programa. In osebno vem za vsaj tri, ki bi takoj svoje B-2500 in BT-50 menjali za E-2500, ?e bi se ga v Sloveniji le dalo dobiti. A zdaj namesto tega delajo neki plastik-?minkeraj, ki pa se v Sloveniji niti ne prodaja - mislim, da niti v Evropi ne. Tako da kdor ima ?e E-2500, ga ne da iz rok, ?e pa ga ?e najde? med oglasi, je pa v tako ?alostnem stanju, da je kve?jemu za dele...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 (letnik 2011 -2012)
Napisano

Pri nas imamo starej?o verzijo s 143 KM. Glede na to, da nas je 6, je ?isto v redu. Motor je za normalno vsakodnevno rabo ?e premo?an, je pa malo pre?voh takrat, ko gremo na po?itnice, pa se nas v avto usede vseh 6, zadaj pa pripnemo po?itni?ko prikolico, ki tehta okoli 1200 kg, pri?gemo klimo in krenemo po Rebrnicah gor. Sicer vle?e stotko vse do vrha, a kazalec za temperaturo motorja pa tudi pride vse do vrha... 

Za normalno vsakodnevno vo?njo po ravnini (se pravi da na cesti ni dalj?ih vsaj 10% vzponov) je pa povsem dovolj mo?an in tudi navora ima dovolj. In kot je ?e Uklopko omenil, to ni voz za dirkanje. Niti podvozje niti nadgradnja nista niti podobna kak?nemu super-?portniku...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

:blink:  :ne vem:

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10533218&show=1&avto=Nissan%20Terrano%20II%204x4%20Wagon%202.7%20SE%20TDi....

post-5658-0-04958500-1455256771_thumb.jpg

post-5658-0-41284500-1455256769_thumb.jpg

Omenjeni motor nima verige ampak zobnike. Dobro, pa? nima jermena in to je najbr? to, kar je gospodi?na ?elela povedati. 

Kaj je pa ?elela povedati s stavkom: "NIKOLI ZA TEREN ZATO ZOPER PRIDNIH OTROK IN PAZLJIVOSTI NOTRANJOST ZELO LEPO OHRANJENA IN O?UVANA." mi pa res ni jasno...

To, da ga je pred njo imel 70 let star gospod, zna biti prej negativno kot pozitivno...

In gara?iran v topli gara?i tudi zna biti prej negativno kot pozitivno - topel zrak lahko absorbira ve? vlage, torej je bil avto v precej vla?nem okolju. Za plo?evino je pa bolje, ?e je v suhem, za gumijaste dele pa tudi, ?e so na hladnem...

Na internetu pa nikjer ne najdem "KASKO SERVIS PRIVATNIK PRIJATELJ" tako da mi ni jasno, kje ga je servisirala. Mogo?e pa ta servis ni v Slovenjiji... Kakorkoli, ta servis je za vse druge znamke, samo za kak?no Japonsko ne...

Upam, da je avto bolj?i kot oglas zanj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.