To in cena bencina. Niso najbolj ekonomi?ni avti. Simpl kot pimpl.
tole in pa kr neugodna osnovna registracija... BTW js bi se ?e zdej verjetn furu z F-ko, ?e mi nebi za?ela olja ?ret po en stran pa tut prov, je ?e cajt, da se mal skuliram
No... mojo se da ?e b.p. registrirat, in razn amortizerjev zadnjih je tehni?no izpravna
?la bo pa za male pare... ker sem si zra?unu da bi za avto + predelave zmetal notr toliko da bi mel ?e rumeno RX8 lahko doma na dvori??u zato da mi neregistrirana le?i...
Za 5k jo res takoj prodaj..... nisi normaln
js bom dobu 2k za njo by the looks of it pa dam roko v ogenj da je lep?e ohranjena kot tvoja.
?e pa ?e ho?e? met Fko na vsak na?in, pa prodaj svojo pa kupi mojo za 3k, ma? bolj?o osnovo za predelavo pa ?e plin dobi? zraven si ga lahk premakne? v dailyja. Ti ostane 2k za predelave, ima? plinsko napeljavo, ?e ti je pa rde?a v?e? si jo pa za 1k lahko ?pricne? pa ti ?e ostane 1k.
pa ?e homologiran 2.5V6 je notr.
Js sm se ?ustveno od tega avta odvezu (kon?no) sploh ko sm vidu kakor avto MORA ZGLEDAT pri 250.000k km ko ?raufam po svoji Xedoski.
aja, pa ko sm prvi? vidu bremze od RX8 pa ugotovil da ma 323F enako kon?no... ERRM.
edit: dejan, druga?e pa re? tistmu da mu dam svojo za 4200e s plinom vred! lahko pride jutri iskat. Je vozna, samo zadnji amortizer je spustu en. dam s plinom, mx3 sede?i (ni? strgani), komplet avspuhom in kolektorji pa ?e bolt-on katalizator za tehni?nega mu dam zraven!!
pa homolomo ma. Fotr bo tk vesel da bo sam napisu kupo-prodajno pa sfejku podpis ?e bo treba
Ploki, ravn to sm hotu re?t, da mu bom tvojo omenu
plin pa men v nobenem primeru nebo pr?u prov ker..... zveste vsi kmal
js je res nebom prodal, kot sm ?e reku, ?e enkrat prodam zver, nikol ve? nobene zveri pri bajti, tak da se mi ne da ubadat z nakupom druge, F-ka za zdivjat se je ?e ?ist dobra za kak vikend, ne rabim drujga
?e slu?ajno prodam F-ko po vsej verjetnosti nebom mel ve? ?portnega avta, ker se mi ne da spet predelav delat vse od za?etka. F-ka u bistvu nebo nikol ve? registrirana, ampak bo sam za "special days" in bom sam preizku?nje gor daju to bo mogo?e 4x na leto
@Symon: se prav, ?e bi js to takrat menju z F-ko u bistvu nebi naredu nobene napake?
BTW, zadnji? mi je kolega poslal sms, da je enmu njegovmu kolegu pokazu mojo F-ko (nvem slike al posnetke) in je baje reku da mi da 5k? zanjo. Js sm pa reku sam: NE DAM!
to se pa strinjam DITD motorje so nardil odli?no, tut pri nas ?e ni blo nikol nobenih problemov, jo je pa res zlo te?ko najdit, da bi bla neka solidna cena...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
waaaaaaaaaaa
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5712436&show=1
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani