Skoči na vsebino
Vinjeta
Napisano

Prilepim del?ek objave z www.avtomobilizem.com in mo?no dvomim, da v DARS-u premorejo tak?en daljnogled, hehe;

"pravi da mu ob pogledu skozi tist daljnogled izpi?e neveljavna vinjeta, nevem ?e je to res, vendar glede na to, da me je potegnil ven iz sredine kolone devetih vozil, je imel ogromno sre?o ali pa pravilne podatke... "

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

To?no tako, zbiraj konkuren?ne ponudbe, a kar se cene ti?e ne pri?akuj nekih ve?jih razlik oz. kon?no ponudbo bo? dobil ?ele tik pred vpla?ilom vozila (tako so vsaj navajali kupci novih Mazd na www.avtomobilizem.com). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Kolikor razumem, mo?ak spra?uje po tak?ni Mazdi6 s Skyactiv tehnologijo in bencinskim motorjem;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=807379...ction-5%20let...

Tak?nih vozil pa imajo uporabniki tega foruma bolj malo oz. skoraj ni?, kar je v resnici dober podatek, saj se veilko voznikov na forum registrira ?ele, ko imajo kak?no te?avo s svojo Mazdo. :D

Ta bencinski motor v 6-ki je zelo zelo var?en (skoraj nepredstavljivo v primerjavi s prej?njimi generacijami bencincev), po drugi strani pa je Mazda ?e od nekdaj znana po zelo vzdr?ljivih motorjih. Kar se bencinskih agregatov ti?e, to potrjuje tudi moja (2003 2.3i), ki ima prevo?enih ?e preko 340.000, pa me je marsikdo ?udno gledal ko sem jo kupil pri 254.000km :cheers:

Pe?oja ne poznam preve? dobro, razen da lahko re?em, da je zelo lep avto?ek na prvi pogled, ?e je pa tudi kvaliteta na nivoju aktualne 6-ke, pa sem kar malce v dvomih. No bomo videli, pravijo da je ?as najbolj?i sodnik, isto?asno pa tudi, da ?as celi vse rane (?e bodo npr. nastale v denarnici zaradi napa?ne odlo?itve pri izbiri vozila). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

?e komu olaj?a nakup, se spla?at izkoristit Petrol klub kartico, ko se vam potem znesek vinjete razdeli na 3 obroke. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

?e se na koga lahko ?lovek zanese, je glede koledarja to zagotovo g. Slivka. :notworth:

Za moj okus sta najv?e?nej?i ?t. 8 in 12. :prstgor:

@Slivka, ?e dovoli?, dam ?e na FB ti dve tvoji, ker sta mi res v?e?? :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazda 6
Napisano

Ve?, enkrat sva se jaz in ?ena menila, kam bomo ?li na po?itnice. Jaz sem rekel v hribe, ?ena pa na morje. Pa sva vsak malo popustila in sva ?la na morje...

Ti bi rad Accorda, ?ena pa Mazdo 6. Pa bosta vsak malo popustila in bosta kupila... :P

.... ?kodo Octavio (ojej, menda ne). <_<:D

Se pravi za nakup ti nekako pride v po?tev segment D oz. razred "Passata" bi rekel kleni Janez? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazda 6
Napisano

15-20.000 letno nekateri pravijo, da je ravno prelomnica, ali vzeti dizla ali bencinca, ?eprav spet odvisno kateri avto (za primer najnovej?a generacija Mazdinih motorjev (Skyactive), smo ugotovili da z dizlom ni neke blazne var?evalne ra?unice).

Smo pa nekateri Mazda?i izredno zadovoljni z var?no vo?njo bencinske motorja + LPG predelavo (razmisli tudi o tej opciji). :prstgor:

Kak?na se ti zdi pa tafri?na 3-ka? Mogo?e bi ti bila zanimiva 4-vratna izvedba, ki je ?e kar konkreten avto?ek, pa ima? povsem nov avto, ve?-letno garancijo, itd. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Me zanima, ?e jih vsi kupujete po 110? ali kak?ne druge opcije? Ker sli?al sem ?e vse ?ive mo?nosti (pa ne govorim o takih vinjetah, ko jih nek Suljo spizdi na bencinski in potem prodaja za drobi?). :P

Razne Petrol kartice, pa Generali ima neko foro pa Carglass ?e se ne motim in verjetno ?e kje. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Meni se zdi precej pogumno (lahkomiselno) v javnem oglasu navajati, da je vozilo uradno 1.4 motor in zato ni?ja registracija. Ne vem, lahko pa da res ni nobenih sankcij za tak?ne mojstre in se tovrstne zadeve tolerira v tej dr?avci. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cena karambolirane mx-5
Napisano

Priporo?am, da gre po delih od hi?e. Upam, da se ne najde kdo, ki ga bo kupil kot karambolirano celoto, nekako skupaj spravil in kasneje prodajal kot nekarambolirano vozilo. Tak?no vozilo si upam trdit, da nikoli ve? ne bo varno za na cesto. :huh:

Veliko sre?e s prodajo, nekajkrat po 100? je verjetno skrajni domet glede nekaramboliranih delov. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Na?i okusi in mnenja so razli?na kar se mi zdi super. Meni ?e?ki Mercedes (kot je dedek poimenoval te stroje, hehe) ni preve? simpati?en, oblikovno so mi ena gr?a od druge (Superb ?e kolikor toliko O.K., ostalo obuuuup). No bistveno bolj sem naklonjen Korejcem, npr. zelo v?e?na sta mi zlasti modela Optima ali I40. :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.