Pred dobrim mesecem so se za?ele te?ave pri mazdi 6 (letnik 2005) ? diesel in sicer:
- v za?etku je samo nakazovala, da jo nekaj mu?i in dajala ob?utek, da bo ugasnila v prostem teku - kazalec na armaturki je malo zanihal vendar se je hitro umiril
- nato je za?ela ob?asno uga?ati pred semaforjem ali ?e je dlje ?asa stala na mestu ? ne glede na to ali je bila v brzini ali v prostem teku. Ko je ugasnila sem jo lahko brez problema ponovno v?gala in nadaljevala pot.
V tem ?asu sem jo tudi odpeljala k mehaniku, ki pa me je odpravil z obrazlo?itvijo, da z vozilom ni ni? narobe, in da ra?unalnik ne poka?e nobene napake. V ?asu, ko je bila na testiranju tudi enkrat ni ugasnila.
- kasneje pa se je zadeva iz tedna v teden stopnjevala, kar pomeni, da mi je v z za?etku ugasnila nekajkrat na teden, proti koncu pa ?e nekajkrat na dan oziroma na vsakem dalj?em postanku pred semaforjem
- danes je pa pri?el dan, ko je zjutraj brez te?av v?gala, za spremembo mi ni delala te?av na cesti, ko sem pa pri?la domov pa je ugasnila in sedaj v?ge z veliko te?avo oziroma samo ?e ji dodam in dr?im gas. Pod ?tandgasom pa takoj ugasne.
Prosim vas za nasvet, ker ne vem kaj jo mu?i in ?e mi lahko svetujete kak?nega mehanika iz ?tajerske regije, ki bi jo popravil.
valerija
IMV Ventil, fantje bodo pa vedeli za ?tajerski konec
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nevem, koliko ima junior porabe ... nisem nic spraseval ... Kar je pojamral, je to, da tisti kitajc od navigacije ni vreden pol kozarca tople vode ... Z drugim pa je ocitno zadovoljen
Normalno ce je iz ios familije
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sedezna Tom Tom (sedaj M Tom po izkrvavitvi denarja). 11 let staro - kot novo, se vedno funkcionalno, le mikrofibra po vseh letih, hrani, lulanju dojenckov....pa se cem je pac zamascena. Kavc se sestavlja v zakonsko in je tudi to dal velikrat skozi.
Kreteni od tapecerjev hocejo 1500? za nove prevleke, za dva kavca iz ikeje...
Ampak ga ne dam, upan da se bo dalo kaj s pralnim strojem, kljub letom je vreden vsakega investiranega tolarja
Jaz bi se seveda logicno vprasal - ce nekemu velikanu ne uspe priti na zeljeno normo, kako (ni)so drugi uspeli.....verjetno se bo sedaj izkazalo da je Euro norma zgolj mokra zelja.....
Smeji se pa proizvajalcem hibridov in stroma....pa mamo lahko novo teorijo zarote
Evropa ima standard 130g/km sedaj in plan da to spravi na 95g na kilometer do 2021
Amerika ima pa vsaj 7 razlicnih pravil, vecina jih je pod EPA medtem konima Kalifornija svojo, med drugim usa meri v 'pounds of carbon dioxide per megawatt-hour (lbs. CO2/MWhr)'
S tvojim cifram imamo vsi nove avte ki strogo ne smejo na cesto.....pretvori ameriske v eu
T? je bila tudi v igri, ko smo pred cca. dvemi leti posodabljali kurilnico... samo zal moramo najprej investirat v izolacijo hise... To pa je spet tak strosek, da vprasanje, ce se izplaca v nekem doglednem roku ...
Smo pa dali TC za sanitarno vodo cez leto ...
Pri tebi je drugace, ker je novogradnja... pa verjetno talno gretje...
Jah izolacija je pa predpogoj za vse skupi ja....okna, fasada pa to
Jaz pa v bosni vceraj zelenca za 0.95? (lpg je 0.4?)
Uf, ko berem te cifre je mogo?e res pirolizni kotel na polena in lasten gozd najcenej?a re?itev. Pri nas se kurilna sezona za?ne sredi septembra, kon?a pa konec maja. Zime pa spodobno hladne, za dodatek pa poskrbi burja, ki pri nas jemlje zalet za Vipavsko dolino. Pa imam na leto za mogo?e 250? stro?ka za nafto, me?anico in servisiranje motorke. Ostalo pa opravim z BTjko, ki jo imam za to, da se pozimi vozim v slu?bo, pa da kak?en gnoj kam prepeljem, pa ?ivino na pa?o, pa seno domov, pa ?e kak?en gradbeni material, pa kak?na krmila in pa, ja, tudi kurjavo...
Se mi je pa, enkrat za spremembo, iz?lo, da sem ravno danes imel povsem prazen rezervoar, pa sem nato?il ?e po stari ceni.
Koliko je pa tvoja ura?
uf ko berem te cifre je mogo?e res T? way to go. Jaz dam 1200? letno za elektriko za 160m2, ampak to ej vse, gospodinjsktvo. voda, ogrevanje...tudi klime poleti...ogrevanja od tega je cca dobra polovica
avtobus pripeljal ljudstvo, vso kramo in cunje, ?ival z dopusta, kjer ga je ?akal siriusov zlatko. motor ga je njam njam....del ga je ?lo pa vi dvokolesnik.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
IMV Ventil, fantje bodo pa vedeli za ?tajerski konec
Povezava za deljenje
Deli na druge strani