2000R? To bi mogo?e pomenilo lahko celo 2.0? Razdret in prevriti kako je sestavljen zadnji konec. Kot je napisal Marko.
Je pa velikokrat tako, da imajo JDM (Japan Domestic Market) modeli fuul ve? opreme kot ostali svet. Tako ima ?isto naprimer JDM Nissan 100NX opcijo po vi?ini nastavljivega podvozja iz fabrke, airbage, ter predal za de?nik v boku (ko odpre? vrata)... Skratka Japonci so egoisti.
Madmax se strinjam s tabo. Oprosti Ali ampak res nisi edini z neslovenskimi koreninami, pa se z njimi izredno dobro razumemo. Poleg tega ni treba pljuvati po vseh ampak napi?i to?ne nicke, kdo te moti ne pa, da smo vsi foruma?i retardiranci...
Ti?ina. No prav, vsi bomo tiho, nih?e ne bo povedal svojega mnenja, ?eprav je to ravno namen foruma...
Hehe jaz sem imel samo v?eraj gor na Cki ?portni filter pa imam ob?utek, da bom danes tankal kar konkretno ve? kot bi druga?e. (ko je mela pa tako hud zvok )
No spet se malo vklapljam v temo. Ob pogostem teranju na AC preko 150 in te?ki nogi na lokalni cesti ima moja Mazda 8,2 porabe kar je ?e vedno malo v primerjavi z zimskimi gumami in starim oljem. Lahko re?em, da odkar sem menjal olje in dal letne gume, da se pozna.
Aja glede tankanja na razli?nih pumpah zaradi porabe. Zdaj ne vem a se dolo?enim res tako pozna ampak sam vem da mi poraba varira od 7,5-8,2 l/100km tako da bi bila spremenjena poraba lahko posledica druga?nega tempa vo?nje. Kot sem rekel jaz tankam 100ko zato ker imam rad svoj avto, ?e pa ni drugega grem pa vseeno tankat tudi 98ko na Petrola. 95ke v Morav?ah pa res ne tankam ve? ker je bljak...
Zdej se baje spet spla?a it k Agipu, tko da morm ?e to probat, a kdo kej tanka zadne cajte pr njih!
Moje mnenje zaenkrat je ?e vedno, da je OMVjeva 100ka ?e najbolj?a izbira. Na avtu se to ne opazi ampak vsak motorist ti bo povedal to. Sodelavec je v svojo Hondo natankal 95 oktanca iz Petrola. "Moped" preprosto ni imel enakega zvoka, malo bolj je cukal itd... Zadnji? sem pa ravno tako govoril z nekom, ki je natankal na Agipu njihovo 98ko. Je rekel, da tudi nima istega zvoka in toliko mirnega teka kot na OMVjevi 100ki. Motorji imajo ?e posebej navite ma?ine in so zato bolj ob?utljive na bencin, in za moje pojme je to dovolj dober pokazatelj, da se mi tudi v avto ne spla?a tankati na lokalnem Petrolu, kot tudi ne na Agipu ampak le na OMVju.
Ampak itak pravim: "Vsak po svoje, saj ?ivimo v demokrati?ni dr?avi."
V kranju je bila ukradena ena prerihtana Corsa ?rna 97 letnik!
?e kdo slu?ajn kj ve oz. jo je vidu naj bi bla pa ?e na ve?ih krajih opazena nj pokli?e 113 al pa lastnika na ?t. 040246186
Zgleda pa nekak takle
Ce-N3479
lastnik je prosu da pa? damo na forume
Nazadnje se je govorilo, da je bila v okolici Ptuja. ?e lahko predlagam, kdor jo vidi naj ji magar sledi in obvesti policijo o lokaciji, ?e ni ?e prepozno in se bodo potuhnili.
Prvo kar sem pomislil je to, da de zmerjam z izdajalcem. Ko sem videl RX-8ko ter glede na to, da si ?e zadnji? dajal spojler na primero sem takoj vedel, da gre za 1. april.
No kolk ma zdej kdo ?esa, sicer pa ?e si jo 200 na?ponov, to ti ?e Sajmon neb biv konkuren?n! :ne vem:
Te lahko nekaj vpra?am? Kaj imam jaz tukaj veze z njegovo kon?no hitrostjo? Al si se to kar tako spomnil name ker me ima? rad? (mimogrede, glej, da prinese? na naslednje sre?anje Japanese perfomance )
Da mu nisem konkuren?en ne jaz ne Marko smo pa mi ?e ugotovili, ko smo ?li road trip v ZG tako, da res ne vem kaj se ogla?a?, ?e nisi vedel, da smo to ?e probali in nisi ?el z nami v ZG...
Torej ima zdaj Cka ?e ve?je diske? Res me zanima kako zdaj tole kaj leti, pomoje je kar presneto hitra in okretna raketa, pa ?e ustavi se zdaj najbr? hitreje. Ker vedno bolj opa?am, da so original diski na njej za en k***c ko gre za hitrosti nad 100 km/h.
Zakaj bi morala biti V6 ma?ina obvezno ?imve?je prostornine? ReDevil tu si po moje malo kiksnil in brcnil v temo. Pozablja? kak?ne motorje ima F1 pa niso bohvekak?ne prostornine.
No da se ?e jaz pobaham kaj se je zgodilo meni. Poraba pri zadnjem tanku: 7,01l/100km!!! Mislim da se s tak?no porabo ne mora pohvaliti prav vsak na tehleh Z5 mlin?kih. Res sem se pa peljal 220 km relacije Krtina-Dravograd-Krtina ampak sem vseeno od tega potem vozil ?e 300 km v slu?bo, Lj itd. V glavnem, ?e res pazi? je C-ka celo zelo var?en avto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se kar strinjam Z Bo?tjanom. Kolikor sem nekje bral, je bil AWS kar dobra pogruntav??ina, ampak draga, sploh, ?e je ?lo kaj narobe.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani