Tega ?el tudi gledat, preverjena znana zgodovila, prvi slo lastnik, motor pod garancijo menjan pri 32.000km, zato ?e nima glavnega servisa narejenega. To me ?e en moti preve?, najve?ja te?ava je rja pod lakom, ki na pokrovu motorja in najve? na strehi udarja ven. Naj bi sicer garancija krila popravilo tega, samo to je lahk nikoli kon?an boj.
Lp, Matej
Ja, zadnji? mi je majstr (tri krone) rekel, da je mel eno trojko ?tiri leta staro rjavo kr precej...Ne vem kaj Japezarji tak ?voh pleh delajo. Al pa take ?udne zlitine skupaj, da ja ?im prej zgnije ..od znotraj
Ja res je, SImon je zeloo v redu. Ne poznam mehanika, ki bi se toliko anga?iral in poglobil v to. V?eraj imel mazdo pri njemu, avto je ko nov :-) Zelo zadovoljen!
Heheh ,ste se pa zdej utaknili v mojih 120 na uro. :-)
1. Zjutraj za na ?iht, ve? kot 120 gre? itak te?ko. Mogo?e kak kilometer.
2. Za nazaj je podobna zgodba, mogo?e je mal bolj?.
Ne vidim pa nobenega pametnega razloga, da se bi vedno vozil 150 po AC? So bolj kot ne sami minusi. Edino minuta, dve pri?paranega ?asa je mogo?e plus, ampak spet za kak?no ceno...
Tako pa lepo 120, kruzam v miru, brez pretiranega hrupa, mo?i je dovolj, ?e ga zahodi? da se nekam premakne avto..v nasprotju s kakimi mlin?ki...
Hm, pojma nimam. Jaz sem vozil normalno v smislu brez kakih 'do dile' pospe?evanj in tam okoli 120 po AC. Relacije Cerklje - ljubljana pa mestna po Lj, od WTC do be?igrajskih dvorov.
Bomo videli sedaj naslednji tank, ko ne bo ve? mestne vo?nje v center ampak samo do WTC-ja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma po drugi strani pa ,prerjavenje pomeni luknjo v plehu. Bos mel tolko casa avto?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani