Skoči na vsebino
Nateg avtohise
Napisano

Hugo, ?im prej stopi v stik s to avtohi?o in jih opozori na navedene te?ave ter da stanje vozila ni tak?no kot so ga prikazovali ob prodaji. NUJNO naj se vse dogaja pisno, ker druga?e bo lahko en kup izmotavanja in slabih izgovorov na nivoju 1.razreda O?. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda rx8 - menjalnik in mo? motorja
Napisano

Kolikor poznam Rx8 situacijo in spremljam oglase, je dejansko tako kot si napisal in ?e nikoli doslej nisem videl 141KW modela, da bi imel 6 prestav namesto 5. Se pravi Challenge imajo vedno 5 prestav, Revolution (ti imajo 170kw) pa jih ima 6. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

17 col platisc mazda 6 sport
Napisano

Te?ko re?t na pamet oz. odvisno tudi v kak?nem stanju so. Je pa na?eloma vsaka stvar toliko vredna kot ti nekdo zanjo pla?a. :P

Da pa ne filozofiram preve?, si poglej oglas, ki ga je pred ?asom dal DejanOT v rubriki Mali oglasi in so se kasneje njegova plati??a kar precej ?asa prodajala, pa mislim da ni imel neke hudo zasoljene cene. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx5 - deli
Napisano

Kar se ti?e predelave kak?nega odbija?a, da ti malo improvizira, pokli?i Edota, ki to obvlada; 041 508 794. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

mene vodi ravno tako v petek pot v Ljubljano, ?e kdo rabi vino, belo ali ?rno, v steklenicah ali kanistrih..

Danijel, pejta s Slivko skupaj, bosta privar?evala pri gorivu. :D

Katera vina pa ima?, doma?a, made in GB predvidevam? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gasilni aparat
Napisano

Sem malo prej pogledu in s seboj vozim samo 500g gasilnik. Ta gre ravno v predal v vratih Mazde6 1. gen, da ga ima v sekundi pri roki, ?e je potrebno. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gasilni aparat
Napisano

Mare, jaz ga imam kar v sovoznikovih vratih (gre ravno v spodnjo poli?ko vrat 6-ke), pa zavitega v neko belo majico, da se poleti ne segreje preve? ob direktnem soncu nanj. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gasilni aparat
Napisano

Ali ima kdo gasilni aparat v avtu. Gledam takega da je dovolj majhen za pod sede?, ter da ima nosile.

http://www.kupci.com/avto-oprema/gasilniki?product_id=16577

ta mi je kar v?e?. Pa ?e servis imajo.

Jaz ga imam ?e odkar se vozim z avti na LPG, je pa neka manj?a izvedba, kupljen v ?paru, za ne vem cca. 15?. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ma ?e se tole obrne naokol v 7 mestno cifro, pol bi tale karjola ?e razpadla, sj ni Nemc. Peugeot pa tut dvomim, da bi jih milijon naredu, prej zgnije al pa zapravi? za servise tolk, kt za celo bajto skor :punk:

+ morebiten samomor lastnika <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja to z nulami je res. Na BMWjih sem sli?al, ?e se ne motim?

Za Renoje je Peri?nik isto razlagal. Pred ?asom sem vozil kolegovega P206, ki je imel na ?tevcu 087500 km prevo?enih. Mi je cel cajt vo?nje rahlo na smeh hodilo. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To je skoraj res, no sicer se ga da tudi naknadno vgradit. :D

Druga resnica je pa, da mi Fordi niso ravno najljub?a jed, pa sem se pred 4-imi leti takle cajt namesto za Mondeo karavan raj?i odlo?u za Laguno Grandtour. Pol ve?, kok so mi Fordi v?e?ni. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.