Skoči na vsebino
EU vs SLO
Napisano

V ?etrtek popoldan v BTCju servis za BTjko. Pride? do tja?

Sok?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

trije otro?ki sede?i v mazdo 6
Napisano

Ob tem das en pravi sedez na sredino da je dostop z obeh strani mimo jahacev prost pa se naslonita se lahko nanj ko spira na jahacih.

Obenem nima dela z pasom v sredini ker stalno drzi stolcek

Po liniji zakona je drugace do 150cm z jahacem a moj najstarejsi je pri cca 145cm nehal uporabljat. Pisec zakona namrec ni uposteval da je takrat to ze 30 kil in je jahac pocil :) :) sem slikal tukaj enkrat

Zdaj bo ta kaskader star 10 mali pa 7 in je tik pred tem da se on razjaha

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

trije otro?ki sede?i v mazdo 6
Napisano

Jaz sem ze tako vozil brez problema. Ce pa imas ze stolcke 15-36 razmisljal tudi ontem da je vsaj en otrok verjetno goden za jahaca - reci pisi 5 -6 let?

Moja sta sla na jahaca pri 4 in 5 letu. Popolnoma drug svet

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samo to se 'splaca' zgolj za manse skode.

Na primer avto je vreden 25000?.

1% odbitne je 250

Ce imas skodo do 2500 je 10% skode isto, vecja skoda te pride vec, oziroma kaj potem ce je totalka?

Ce se komu v rit zaletis je 2500 premalo. Luci, killer, odbijac, vezna....

pri zavarovanju je vedno vprasanje kaj dobim za dolocen denar. Lahko je nekaj 100e manj ampak te lahko kosta 500e vec

Kolega ma ta problem resen. Vozi avto vreden 300?. Zanjga zavarovanje, kasko, odbitna, parkirisce, totalka pomeni kupiti novega za 300? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mogo?e se spla?a recimo varianta 5% od ?kode recimo. Odvisno koliko je avto ?e vreden..

A to obstaja?? Odbitna se vedno na katalosko ceno novega veze....to je tudi glupost

Hrvaske zavarovalnice imajo to posteno narejeno. Zavarujejo na eurotax in dobis ven eurotax.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ne merim vec pes ker bc ne laze in zadnji tank je spet presenetila 5,9.

Svaka cast, DSG menja navzdol presenetljivo clovesko, pobira informacije z G senzorja na primer po limu navzdol pred ovinkom samo malo gas spustis in ze salta 1 ali celo 2 prestavi visje, sploh ni treba bremze

Priznati pa je treba da te avtomatik umiri v voznji.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se ne splaca. Za cca 100 evrov letne premije manj je 4% odbitne namesto 290 ? 1100?

Se pravi splaca se ti ce se ti nic ne zgodi, ampak v tem primeru je isto kot da si samo z osnovnim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 3 (prej?nji model)
Napisano

Ampak verjamem da je lahko na homologaciji druga?e, jaz sem imel, ker je uvoznik avto deklariral z manj - bo zanimivo videti Primo? kaj je na homologo

Navodila so zgolj prevod in ne odra?ajo dejanskih deklariranih cifer.

Bi bilo pa ?alostno da cx-5 ne podpira ndm prikolic 2000kg.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 3 (prej?nji model)
Napisano

jures ne ne niso oci kupovale, doloceni plani so sli po gobe in pac ne rabim vec takega avta tko da mi je nonsens....pa se vecina sem na motorju :) MX5 sem se vozu ta vikend v temle cukru ja :D

pol pa veter v lase :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A to pomeni da zdaj ?e DURS preprodaja / uva?a avte?

Iz razpisne dokumentacije je tudi razvidno, da so avtomobil pripeljali iz tujine. Prav tako nima izdane slovenske homologacije

Zanimivo je, da je bil avtomobil prej?nji mesec na rednem servisu, med opombami glede stanja je napisno tudi, da so nanj name??ene ?isto nove gume ter da je bil avtomobil spoliran in dodatno za??iten z nanosom za za??ito laka.

Na Fursu so zapisali, da je vozilo kot novo, saj nikoli ni bilo v redni uporabi, prodajajo pa ga po na?elu videno, kupljeno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pritisk olja na vijaku za dolivanje
Napisano

Lepo te prosim pelji se drugam. Vsak avto dela tako ob prizganem in odprtem pokrovcku

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

danes sem sre?al 4 mlade francoze v LJ na o?itnem roadtripu v takem temnem. Ni bolj?e zabave :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Jaz mam se 2000L cisterno zakopano pod vrtom za plin. Da to zdaj nafilas pa pocakas da bo benz 2? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ne sekiraj se preve?, ker tale guma s slikce je ?e bolj na konc kar se obrabe ti?e tako, da bi jih moral za naslednje leto itak zamenjat.

ampak 30k?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

225/65/17 102v yokohama geolander

zanimivo, pa kmji? ali ima? v zavarovanju kako opcijo - meni na primer tilia krila 2 novi gumi ker sem jo presekal nedavno (opcija pnevmatika plus)?

http://www.consumeraffairs.com/tires/yokohama.html

o?itno neka serijska, tudi razna?alo jih je....

tale ga pa zmaga

Personally, this tire are not Worth time it took to manufacture. Durability is worse than a used condom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A teb avtov zmanjkuje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rent a car LJ
Napisano

Da bi prej vedel....oba avta mam doma, na morju z mopedom...

V pirnicah je en kao rent a car tabla tam na kriziscu pred lipo. Probaj pogooglat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup: Mazda 6
Napisano

Tale izgleda res lepo pa ?e Avtoplanet ima na?eloma OK Mazde. Je pa, kot omenjeno, tole kve?jemu 120kW model. Dodaten plus je ?e to, da je ?e imela preventivno menjano verigo.

Lahko bi bila to 2.2 180KM mazda. 185KM je imela 2 auspuha, potem so enega odvzeli in je bila najmo?nej?a z enim in CD180 :)

Ampak ja v opisu je 120kW

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomik stekel s daljincem
Napisano

Ima nova trojka za??ito pred priprtjem pri zapiranju stekla? ?e ima, potem res ne vidim razloga, zakaj so to ukinili. Se je pa druga?e to res za?elo marsikje ukinjati po kar nekaj nesre?ah s priprtjem. Recimo pri Alfi so se mislim da 2003 pametno lotili te te?ave - ukinili so daljinsko zapiranje stekla, ohranili pa daljinsko odpiranje.

?e Labi pravi da nima niti avtomatskega zapiranja, pomeni da nima niti za??ite (ne more imeti)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.