Ob tem das en pravi sedez na sredino da je dostop z obeh strani mimo jahacev prost pa se naslonita se lahko nanj ko spira na jahacih.
Obenem nima dela z pasom v sredini ker stalno drzi stolcek
Po liniji zakona je drugace do 150cm z jahacem a moj najstarejsi je pri cca 145cm nehal uporabljat. Pisec zakona namrec ni uposteval da je takrat to ze 30 kil in je jahac pocil :) sem slikal tukaj enkrat
Zdaj bo ta kaskader star 10 mali pa 7 in je tik pred tem da se on razjaha
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz sem ze tako vozil brez problema. Ce pa imas ze stolcke 15-36 razmisljal tudi ontem da je vsaj en otrok verjetno goden za jahaca - reci pisi 5 -6 let?
Moja sta sla na jahaca pri 4 in 5 letu. Popolnoma drug svet
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ne merim vec pes ker bc ne laze in zadnji tank je spet presenetila 5,9.
Svaka cast, DSG menja navzdol presenetljivo clovesko, pobira informacije z G senzorja na primer po limu navzdol pred ovinkom samo malo gas spustis in ze salta 1 ali celo 2 prestavi visje, sploh ni treba bremze
Priznati pa je treba da te avtomatik umiri v voznji.....
jures ne ne niso oci kupovale, doloceni plani so sli po gobe in pac ne rabim vec takega avta tko da mi je nonsens....pa se vecina sem na motorju MX5 sem se vozu ta vikend v temle cukru ja
pol pa veter v lase
A to pomeni da zdaj ?e DURS preprodaja / uva?a avte?
Iz razpisne dokumentacije je tudi razvidno, da so avtomobil pripeljali iz tujine. Prav tako nima izdane slovenske homologacije.
Zanimivo je, da je bil avtomobil prej?nji mesec na rednem servisu, med opombami glede stanja je napisno tudi, da so nanj name??ene ?isto nove gume ter da je bil avtomobil spoliran in dodatno za??iten z nanosom za za??ito laka.
Na Fursu so zapisali, da je vozilo kot novo, saj nikoli ni bilo v redni uporabi, prodajajo pa ga po na?elu videno, kupljeno
Tale izgleda res lepo pa ?e Avtoplanet ima na?eloma OK Mazde. Je pa, kot omenjeno, tole kve?jemu 120kW model. Dodaten plus je ?e to, da je ?e imela preventivno menjano verigo.
Lahko bi bila to 2.2 180KM mazda. 185KM je imela 2 auspuha, potem so enega odvzeli in je bila najmo?nej?a z enim in CD180
Ampak ja v opisu je 120kW
Ima nova trojka za??ito pred priprtjem pri zapiranju stekla? ?e ima, potem res ne vidim razloga, zakaj so to ukinili. Se je pa druga?e to res za?elo marsikje ukinjati po kar nekaj nesre?ah s priprtjem. Recimo pri Alfi so se mislim da 2003 pametno lotili te te?ave - ukinili so daljinsko zapiranje stekla, ohranili pa daljinsko odpiranje.
?e Labi pravi da nima niti avtomatskega zapiranja, pomeni da nima niti za??ite (ne more imeti)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani