Jah ima? ?e tak re?im vo?nje, druge ni. Jaz sem imel eno ?obo konkretno z**bano pa sem imel takrat povpre?je cirka 6,7. Po menjavi je padlo na 6.3. Cerklje - Ljubljana in nazaj. Pa ?e vmes mal :-)
Tako, od v?eraj dalje so na avtu Turanza T001. Zankrat super, precej tihe moram re?t. Te ?estke (tudi FL) imajo stra?no slabo izolacijo podvozja tako ,da se vsak ?um, pesek, itd..precej sli?i.
No kakorkoli, sedaj je precej bolje Bomo videli, kako bo s porabo.
sam je nekej pa nardi? za okolje, mogo? je pa vredn s tega stali??a gledat. aja pa ne me zj napadt, tut jes nism prista? hibridov, ker ni to to, mamo pa doma enega in od tkrt mi da to mislt. mislim pa da ma? zej ene eko subvencije tko da se taki eko nakupi vse bolj bli?ajo realnosti
--narava vam bo hvale?na--
Se strinjam. Ampak tako kot je trenutno, so te razlike za moje pojme ?e prevelike. Sicer pa ja, nekaj za okolje.
Jup, pomoje ni ra?unice. Pa tudi z ostalimi 'eko' stvarmi je podobno. ?e bi ra?unal kdaj se ti izide, se ne spla?a. Gre se pomoje bolj za to pripadnost tej 'eko srenji'. Pa? trenutno je to in. Podobno kot s kakimi pralnimi, su?ilnimi stroji, klima napravami..?e kupi? najbolj var?en razred in ra?una? kdaj se ti za?ne vra?ati je podobno kot si ti napisal.
Ker pa povpre?ni ljudje nimajo toliko ? za tako nakupovanje seveda to odpade.
Dizla ja. Mogo?e sem mal prehitro pohvalil Agip, ampak takrat je res lepo delal..Do ljubljane Potem se je pa za?ela ?urka :-) Bomo videli jutri kako bo.
Meni pri dolo?enih obratih avto trese, v?asih skoraj ni?, v?asih pa zelo konkretno.
Resetiranje ?ob pomoje ni ?isto enako kot u?enje. Je pa takrat malce bolj lepo avto tekel. Pelko z njegovim testerjem ?obe resetira pri ugasnjenem avtu, na uradnem servisu ti pa avto gori in sli?i? kako motor za?ne 'trokirat', kot od neke spodnje do neke skrajne nastavitve ?ob, ustavi se seveda potem pri neki optimalni nastavitvi najbr?.
Pa?, ?lovek vse proba. Z bencinarji ni teh problemov :-) No saj na?eloma z dizli tudi ne...z mazdinimi dizli bolj kot ne
Takoj, ko se otopli pade poraba na 6.3 pa ?e bo padla :-) Webasto dela svoje.
Sem ?el pa par dni nazaj tankat na Agip in mazdica se mi zdi je precej lep?e predla. No Pelko mi je potem ?e ?obe resetiral in sedaj poje ?e lep?e hehehe :-)
Sicer je offtopic ampak vse pohvale Pelku. Mo? na mestu, ?koda ker nisem ?e prej tja vozil avto.
Ja, ko ima pa avto za sabo dolo?eno kilometrino (beri, ?e zmatrane ?obe recimo) je pa pomoje ?e kako va?no kako gorivo je, ker je pomoje vse bolj na meji. In ?e najmanj?a stvar lahko povzro?i cukanje recimo. Pro malo vo?enih avtih pa verjamem da dela b.p. Ni pa to spet nujno!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
welcome to the club :-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani