Škoda ker imajo samo v Latinski Ameriki in ponekod pogon na etanol in ostale alkoholne spojine pri nas pa ne smeš še na kurilca več voziti ; če bi to delovalo bi lahko fural na domač šnopčk in se ne bi sekiral.
Mimogrede ima kdo tu Mazdo s pogon na plin?
Mislim, da ne, ker do pred kratkim je tu bil navor pri avtu najpomembnejši, plin ga ima pa še nekaj manj kot bencin..... 😁
Glede muzike v cx30. Kako ste kaj zadovoljni tisti, ki imate bose in ostali, ki imate 8 zvočnikov (non bose ozvočenje). Namreč, oba sistema imata Pioneer zvočnike in ojačevalec in popolnoma enake zvočnike. Bose ima dodatno mid/treeter na sredini armaturne in ob straneh ter sub v prtljažniku na mestu rezervnega kolesa. Ima pa navadni sistem digitalni equalizer, kar pa bose nima.
Pri gipterju sem slišal, kako igra bose. Navadnega pa še nisem.
Iz prve lahko slišiš pri meni doma,samo na pivo prideš,ker pri meni doma je odprto do 24.00......😂
Kak večer se oglasita,pol ure ti vzame v eno smer,bolje kot da greš s kurami spat.....👍
Je za razmisliti,ker za tiste 3 zvočnike dat 500€ doplačila za paket ( so ) je kar huda......
Le nekaj mesecev po zadnjem preizkusu CX-30 s »starim« motorjem Skyactiv X sem preizkusil še različico z novo izvedbo tega motorja. A s...
Še nekaj za tiste,ki bi imeli avtomatika z enakim motorjem.....🤔( To je točen opis o delovanju tega menjalnika,sem ga testiral in o tem že nekaj napisal-dober je za križarjenje po AC....😉)
Element, ki najbolj prepriča bi mnogi lahko označili kot korak nazaj v razvoju. A pri Mazdi se radi držijo preverjenih rešitev in jih nato izpilijo do konca.
.......za vse morebitne kupce; MAZDA CX30 X186......
Bose mora res bit, da vse čričke preglasi. 😀😀😀 Za mal porabe goriva bi bil kak hibrid boljša izbira. Sem vozil kakih 700km očetovo CHR 2.0 in poraba 4,8 litra. Avto je tišji od CX30, pospeši ravno tam nekje, torej bolj tako tako. Le zadaj za potnike so okencki katastrofa. Pa vse skupaj mi bolj robustno vse skupaj deluje, z Mazdo je res treba bolj z rokavičkam ravnat
Ok. Nekaj bom vprašal lastnike cx30, kar mi ne bi bilo pred par meseci prestavljivo. 😄
Katero opremo(model) naj vzamem, (če se odločim za cx 30, da bo avto dobro opremljen(bose, matični žarometi, ogrevani sedeži in volan, kakšen memory za sedeže, usnje mi ni i toliko pomembno. Na dan s predlogi. 😊
Za cx30 z x 186 motorjem je oprema GT Plus.👌in dodatni paket (so) sound....😉
V Evropi in v svetu je nekaj normalnega, da država za svoje državljane poskrbi bolje kot za tuje - edino v Sloveniji se za tujce in migrante skrbi bolje kot za lastne državljane. V Avstriji, denimo, McDonald's (veriga restavracij iz ameriške zvezne države Illinois) lahko prodaja samo zrezke živali, ki so se že skotile v Avstriji. S tem izločijo vse Evropske kmete in priviligirajo svoje. Lahko bi rekli, da diskriminirajo ostale živinorejce. Jim kdo ugovarja? Nihče. In takih primerov je še precej. Tako da bi tudi pri nas lahko naredili, da bi Slovenci v Sloveniji lahko tankali cenejše kot tujci. Zakaj tega ne naredijo? Ki pa jest vem, ka sm kmet an s hribu doma, pa se na te posle ne zastopm prou preuč...
Če si res kmet s hribov doma boš tako imel neko subvencijo, BAJE... 😊👍
Mislim, da so tole naredili kar dober kompromis glede določitve cen goriv🤔. Vsi smo se nečemu odrekli, država davkom, monopolisti veliki marži in mi nizki ceni.... 🤭😁
Sm kmet an s hribu doma, pa se ne zastopm prou preuč na te stvari. kej mi lohko kdo razloži taku, po domače:
1.) Nafta so ogljikovodiki. Bencin tudi. Vodik v motorju zgori v vodno paro. Ogljik v motorju zgori v ogljikov dioksid. Torej je količina ogljikovega dioksida v izpuhu odvisna od tega, koliko ogljikovodikov se v motorju skuri. Kako je lahko bencinar bolj ekološki, ko ima pa večjo porabo, torej skuri več ogljikovodikov, torej ima več ogljikovega dioksida v izpušni cevi?
2,) Kako to, da imajo sodobni avtomobili enako porabo (ali pa celo še večjo) kot 10, mogoče celo 15 let starejši avtomobili?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nima matičnih, moja jih ima GT+ pa ogrevan volan menda una tudi nima, samo sedež ima ogrevan.... 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani