Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

kok kej tole pije kombinirano pa po mestu?

8.2 naj bi bila kombinirana in 11.5 po mestu (tako vsaj pi?e na sredini podatkov o avtu). :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx5 - deli
Napisano

Roky, osnova tvojega prednjega (verjetno tudi zadnjega) odbija?a sta po mojem mnenju originalna odbija?a. V tem primeru samo tale poliester dol razmesari? in mora? slej ko prej naletiti na originalno obliko obeh. Razmisli o tem, ?koda kupovat. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izpu?ni sistemi - njihova vzdr?ljivost
Napisano

Zdravo Mazda?i!

Ker vem, da Mazda?i obvladate vsa mo?na podro?ja, me zanima va?e razmi?ljanje glede trpe?nosti materiala izpu?nih sistemov, se pravi ?e primerjamo vozila z vgrajenim tovarni?kim izpu?nim sistemom, ki vozijo identi?no relacijo pod identi?nimi pogoji, pa se vozijo vsak s svojo vrsto goriva;

1.) neosvin?eni bencin

2.) za ?tart neosvin?eni bencin in kasneje preklop na LPG

3. dizel gorivo

Prebral sem ?e vse sorte pametovanja, pa me zanima kaj si vi mislite? Za izpuh (kot za marsikateri drug del avtomobila) je zagotovo dobro, da se z avtom dela dalj?e vo?nje in ne da se ga stalno pri?iga in uga?a. :huh:

Hvala za va?e odgovore in sodelovanje v tej temi!

LP!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo tole MX5
Napisano

Lahko si pa lisac, pa mu jo zdele samo deloma pokupi?, nasledni? pa pride? in ponudi? neko manj?o cifro, reko? da tega itak zdej noben ne bo kupil, ker je ?e pol manjka, tak?nih Mazdic pa je ful malo v SLO in se mu ?e najbolj spla?a tebi prodat takoj zdaj (pare na sunce sistem) :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.