Najprej ji dolil 0,5l motornega olja in preveril ostale zadeve na avtu, potem pa obiskal ?e Alja?a iz Sigas-a, ki mi je z "dratpir?no" s?istil moje LPG sve?ke in zdej se avto kar malo lep?e pelje na plinu.
Roky, osnova tvojega prednjega (verjetno tudi zadnjega) odbija?a sta po mojem mnenju originalna odbija?a. V tem primeru samo tale poliester dol razmesari? in mora? slej ko prej naletiti na originalno obliko obeh. Razmisli o tem, ?koda kupovat.
Ker vem, da Mazda?i obvladate vsa mo?na podro?ja, me zanima va?e razmi?ljanje glede trpe?nosti materiala izpu?nih sistemov, se pravi ?e primerjamo vozila z vgrajenim tovarni?kim izpu?nim sistemom, ki vozijo identi?no relacijo pod identi?nimi pogoji, pa se vozijo vsak s svojo vrsto goriva;
1.) neosvin?eni bencin
2.) za ?tart neosvin?eni bencin in kasneje preklop na LPG
3. dizel gorivo
Prebral sem ?e vse sorte pametovanja, pa me zanima kaj si vi mislite? Za izpuh (kot za marsikateri drug del avtomobila) je zagotovo dobro, da se z avtom dela dalj?e vo?nje in ne da se ga stalno pri?iga in uga?a.
Dans se vrnil z dolge poti, kjer sem 6-ko najprej pre?altal na benz, potem pa jo malo prepucal in nati??al do tja, ko naj je njene dizelske sestrice ne bi ve? dohajale (no mogo?e le 185KM izvedba).
Lahko si pa lisac, pa mu jo zdele samo deloma pokupi?, nasledni? pa pride? in ponudi? neko manj?o cifro, reko? da tega itak zdej noben ne bo kupil, ker je ?e pol manjka, tak?nih Mazdic pa je ful malo v SLO in se mu ?e najbolj spla?a tebi prodat takoj zdaj (pare na sunce sistem)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Svojo danes za las umaknil eni teti, ki iz svoje ki?te o?itno ne gleda in ne vidi dlje od svojega nosu.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani