Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

In pol ti ti daje pravico da opisuje? kaj si naredu na nekem ?panske dizl?ku ki NI MAZDA ?   :hudicek:  :hudicek:

WTF ?

Itak, ?aki sam da ?e ro?ica pride pa bo predstavljena na mazda forumu  :lol:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Naslov teme je kaj ste naredili na va?i mazdi in ne na va?em traktorju :)

Kot da je nisem jaz odprl :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Avtobus koncno spucal, srebrna barva je res hvalezna, namazal z mastjo vodila drsnih vrat, sem hotel se na tanko zadnje amortizerje ker jih poganja elektrika, pa so jih kvalitetni zascitili pred vodo in svinjarijo, ni treba :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Tilia presenetila. Na podlagi slik so priznali dve gumi po tecaju kune 7,6 in celo dodatnih 88? za poskodbo feltne.

Pohvalno pa se to je 'pnevmatika plus' v kasku bila cist v smislu a vam dam se to za 5?...

Sedaj mora pa Anze povedat koliko je dejansko skode na dnu ker to je pa odbitna 380 ojro kar bo blizu skode.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pes izracun pa pravi 6,09 - se je medtem do mesta tudi bc dvignil na 6.0. V nulo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Kot sem napisal - enka je vedno trip od vziga do ugasanja ( med-rovinj) 2ka je pa ko rocno sam resetiras - ob polnjenju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Frankfurtski tank se je koncal glih v Rovinju. Zadnji tank in zadnja relacija Medvode - Rovinj

Z lahkoto dosezes kataloske cifre. Happy

Range je pa se 110km

post-2637-0-38585300-1437203634_thumb.jpg

post-2637-0-93341100-1437203680_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomik stekel s daljincem
Napisano

?e je komu kaj v tola?bo ... tud nov golf tega nima ve?, prej?nja serija pa je imela.

samo po moje je pri vagu res samo stvar programiranja, ker na novem leonu pa dela, sem probal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomik stekel s daljincem
Napisano

Tega je res ?koda mislim da je z 2013 to ?lo v fran?e.

Meni druga?e celo panoramo odpira - zapira s stekli in je avto takoj shlajen, je pa velika verjetnost, da je v mazdi to mogo?e programirat.

Meni na 6-ki 2006 letnik Faceliftani dela to brez programiranja tudi po ve?kratnem odklopu akumulatorja,, le da imam jaz kartico in ne klju?a.. LP!

tudi na M6 II FL je ?e delalo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

in zakaj bi blo kaj narobe, ce tankas navaden dizel?

Boss bo ziher reku da je gnojnca :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Germanija, pa nic ni narobe ce ta cnejs dizl tankas

post-2637-0-21660200-1436983413_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GTA - Predstavitev
Napisano

Jest, samo da te malo popravim. GTA-jka je imela tudi spredaj serijsko senzorje.

lp

Lon?k

serijsko ne, dokup. ?e se ne motim celo zadnje.....Petka je imela samo kamero, CX-7 isto, fakin senzorji vedno dokup, 6ko ki sem jo gledal enako, res da brez kamere 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Kolesarja ki bi to delal ni - kot motorist grem mimo kolone in mimo se cesa, ampak ko se ustavim pred prehodom ali semaforjem gre mimo VEDNO kolesar, oziroma uporabi malo ceste, malo plocnika, malo zeber....

Da o grupah kolesarjev ne govorimo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Bad grandpa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde3, 2.2diesel
Napisano

kseb: ?e bo kaj vo?nje po avtocesti lahko javi? porabo

jures:trenutno vozim clio 75km bencinar, in zato vozim 120, ker druga?e pridem na ve? kot 8l, ?e bi kupila avto s 150konji nebi ravno peljala 120

Jah napisala si glih kontra....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde3, 2.2diesel
Napisano

Kot prvo za 120 na avtocesti je CD150 traparija, zal Mazda sploh ne eazmislja vec o uporabnosti avta tako da ni izbire za recomo CD110 ali 120 ki je idealen za avto tega razreda.

Po drugi strani pa je razlika v ceni cca 2500? v prid bencinarja a spet tvoji km so samo za graz 36.000 letno z ostalim je to takoj preko 40000 letno....

Razlika 1L porabe na 100 pomeni 400L na leto = tam tam 500?

Drazja registracija in zavarovanje na dizlu (cena novega, kilowati) itd itd

Suma sumarum avto je strosek, ce si se zagledala ravno v mazdo3 potem nimas kaj dost za izbirat....za 120 na avtocesti vsam najsvohnejs bencinarja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa ti nova SD kartica dela v navigaciji brez te?av? Ker gre za drugo "serijsko ?tevilko" SD kartice...

Serijska kartice nima veze, v program se prvic zapise nekaj kar prepozna avto pol pa si sam seb lahko kopiras.

Isto kot pri vagu kodo radija samo enkrat vneses pa racunalnik sprejme, ko ga das v drug avto se spet aktovira koda....ampak tam jo enostavno vneses.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Poraba avtobusa padla na 6.2 pa se samo po LJ vozim :)

Tankal sem 62 torej ene 85 posto tanka pa sem naredu 710km range pa se 450

Hudo.

Nov radio pa ima tudi vgrajen can bus obd, prav da mam se 31L nafte

Vse dela ko sus :):):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Žarnica in servis
Napisano

ne, ce ima tisti kolescek noter za nastimat snop, pol je to verjetno kaka scandinavia edition mazda...

ja sem ?ele pol videl - italjanka je (90 anni)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Žarnica in servis
Napisano

img20150630121200006.jpg

?lovek si prepri?an da nima? xenon?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.