Tale 'ob?utljivost' teh mzr-cd , gre meni tudi na organ. Jures, a bo? antigrippante vzel? :-) Jaz imam sedajle tudi petrol + antigripante, do sedaj sem vedno ?e kako leto hodil na omv. zaenkrat nisem ?e ni? takega opazil.
Ja, moja je bla ?ist sajasta. ?e gre verjet mehankarju, pa cedilo v karterju ni bilo skoraj ni? zapacano..?udno.
Razen, ?e me je ..... Jaz ravno zaradi tega menjam olje na okoli 10.000km, mogo?e malenkost ve?. Raj?i dam 50? za servis ve?, kot pa da se mi nafta me?a z oljem.
kaj debatiras naprej ce se strinjas s tistim kar je napisal? se bos moral odlocit ane.
ti bom odgovoril kot bi ti on: ja oba motorja mate svoje pluse in minuse, vsak je vreden svojega denarja. okusi so razlicni, vse je subjektivn, vsake se osam odloci, nehajte debatirat ker je brezveze. konec topica.
aja preberi se vec mojih postov, ti bo koristilo, nisi videti prav pameten.
In kaj sedaj? To vem, da ma vsak avto svoj plus in minus. Pa to ve? tudi ti pa ?e 200 ostalih userjev tukaj. Brezveze..
Nimam pa nobene zelje iskat in brat tvoje objave. Preberem kar me zanima in to je to. Na tvoj nivo se ne mislim spu??at. Itak je najla?je bit pameten pa 'tol?t' po tistem kar drugi napi?ejo, ?e posebej ?e se to ne sklada s tvojo logiko oz. prepri?anji.
Ma pri meni ne vem ?e tolko doni...Lahko da je bil petkov avto ,kaj pa vem :-). Zdelo se mi je ?udno, da nov motor, glede na to kako so ga hvalili, tolk doni. Najbr? se potem s?asoma navadi? na to :-)
Bi moral probat ?e tisto 160 konjsko verzijo al tam nekje. Mogo?e je tam tisto donenje bolj upravi?eno :-).
Ej kokolada, si pa nestrpen res. Prebral sem par postov, pa je tvoj na?in pisanja res...
Potem ti kdo kaj kontrira je pa jok. Dajte se mal zbrat. No?em pametvat, samo tole res in za nikamor. A moderatorja nimamo?
Kar se pa ti?e avtov. Saj je prav napisal. Oba sta kvalitetna vsak s svojimi napakami. Glede novega dizla od mazde 2.2, jaz sem bil malo razo?aran. Mogo?e je bil testni avto bolj tak robat. Kaj vem, motor se mi je zdel precej robat, pa tudi glasen. Mogo?e izolacija malo ?trajka..
Sedaj recimo (vem da je offtopic) primerjam z 2.0 dizlom od BMW-ja, je to no? in dan v smislu uglajenosti, vibracij, pro?nosti..pa tudi zvo?ne zatesnjenosti...
pa se neki cudnega...ko pritisnem load da dam cd notr, mi ga uzame not, pol pa pise checking cd, pol mi ga pa vn butne:/ cd je pa original od zlatkota...:/ kaj bi blo to??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale 'ob?utljivost' teh mzr-cd , gre meni tudi na organ. Jures, a bo? antigrippante vzel? :-) Jaz imam sedajle tudi petrol + antigripante, do sedaj sem vedno ?e kako leto hodil na omv. zaenkrat nisem ?e ni? takega opazil.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani