Cd estimated by a-c: |
0.33 |
Hvala,ravnokar sem našel ta podatek na tej strani,drugje nikjer ne najdem kakega podatka......😊
Zanimivo da je tako veliko 0,33 🤔
Moja ima mogoče malo manj,ker nima sank-letvic na strehi.....😁
Popravljeno od Binipred 1 uro je Boss napisal:Verjetno je tako visok, da raje skrivajo podatek... ne pričakuj pa nižjega kot na CX-5 se pravi okol 0,33. Kaj je za pričakovat, če pa opeko vlečeš skos zrak.🤪 Ampak za spodbudo, vseeno je nižji kot na kamionu al pa avtobusu.
![]()
Hvala zelo si mi pomagal z informacijo ampak mislim,da ima manjši upor od cx5 😁 Ker je nižja in manjša,ravno tako kot je 3ka manjša od 6ke in tudi upor je manjši (0,26 / 0,28)....😉
Kdo bo prvi,ki bo našel podatek za CX30 Cd=?.??
Popravljeno od Binipred 9 minutami je Janez007 napisal:1. G120 ali G165, praktično isti motor do 4.000 obratov
2. imamo na enaki M3 pozimi 16" Dunlop Winter Sport 5 in so odlične
To je to..... 👍👍👍
Kako vlogo ima pa pri vsem tem AdBlue......🤔
Mislim,da ima nalogo nevtralizirat svinjarijo v izpuhu.....😉
pred 3 urami je TBA napisal:Sam sem v petek dobil Toyo Proxes Comfort 215/45 r18 93w xl fsl. cca 103€/kos. Sam sem že imel Toyo drug model in drugih dimenzij na Toyoti pa niso bile slabe (zimske in letne). Je slučajno že kdo fural tote?
Se mi zdi,da je nekaj forumašev bilo tudi nezadovoljnih z njimi,toda na 16 colskih M3....
Jaz sem imel na M3 (novi) Mišelinke in so bile super,so pa več kot 50€ dražje od Toyo...👍
Jp, jeba je tale dpf.... 🥴
Bo treba razmišljat o bencinarju... 😁
Kupi Nexen nimaš kaj zgrešiti, če gledaš v rangu Save.... 👌
@Deeyan ravno sem se spomnil 🤔 kako je potem bilo z nalepkami,ki smo jih naročili?
Jaz nisem mogel priti v Četaro saj veš zakaj ,zato ne vem kako je z nalepkami ???
Kak si rešil situacijo z Mazdico.....🤔
Pa Rogatec je bil po Tv1 Dnevnik,vse stolčeno,žalostno....😓
Ja, saj @FrX186 je z Rogatca... 😟
Auuu,, tudi pežoja se prime... 🥴
pred 3 urami je TiEn napisal:Ni bilo danes, sem pa včeraj peljal mazdo na mali servis in menjavo sprednjih zavornih oblog.
In zadovoljstvo je popolno.....😉👍
Pri teh kilometrih, tankaj in vozi.. 👍😊
pred 3 urami je Boss napisal:A še kdo dvomi, da se distributerji energentov delajo norca iz nas potrošnikov? Cel kub bulšita pa niti enkrat ne objavijo strukturo cene, zdaj se pa še z enormnimi dobički hvalijo. Kot da to ni dovolj bi pa še od države odškodnino - ma da človeku "pamet stane" ob taki aroganci.
Luda kuča..... 🙃
pred 53 minutami je Boss napisal:Ja takrat je bilo "normalno", da smo imeli letno 400 mrtvih na 450.000 avtov, danes se pa za glavo držijo, če imamo več kot 40 mrtvih letno na 450.000 avtov.
Tudi to je res.... 😉
Zdaj pa že komplicirate,40 let nazaj je bilo pa vse ok,samo da smo kaj imeli za vozit.....😊😉
pred 3 minutami je Gelipter napisal:Ja ma res...upam da boš najdu kaj časa da spoliramo cx30. ..tudi vreme je blo slabo Glih za vikende 👍😉😉😁😁smo na vezi lp😄😄
Mojster daj slikco prlimi od CX30 na profil....😊😉👌
Napisano
A še kdo tanka ta čudežni 'napitek' ali pa on super disel.... 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani