Jaz sem bil zelo blizu, da bi celo imel Arteona (seveda ne v beli barvi, ker ta mu res ne paše). Ampak, ne glede na obliko bi moral VW oziroma celoten VAG dati precej več na samo vodljivost avtomobilov tega koncerna, ker ko vidiš tole te vse skupaj dobesedno mine. Recimo, še Insignia, ki ima slabši renome je tukaj vsaj za dva razreda boljša.
Jaz do 280.000, ko je avto šel v druge roke tudi nisem menjal podložk niti ni bilo nikoli očiščeno sito v karterju. Glede tega ni bilo težav, so bile pa z DPF-jem, ampak tudi to se je na koncu izkazalo za precej banalno, saj je bil kriv MAF senzor.
Alex kako? A zdaj k maš pa potni nalog pa je to zaščita, da ne boš okužil vse v vseh občinah do Ljubljane? Sej vem da sem kaciničen, ampak na eni strani razlagaš, da nas te omejitve prehoda preko občin rešujejo okužb, ampak to velja samo toliko časa dokler sam ne rabiš - a niso to mal dvojna merila?
Glej jaz sem vesel, da si šel in da nisi več v psihostrahu in verjetno se počasi strinjaš, da je čas za odpravo občinske karantene. Drugače pa mal nas razsvetli kako zadeva zgleda in kolk se pozna. Tole bi znal bit kar oreng dodaten boost pa tudi če nisi šel do 210KM?
Takrat so se miličniki še upali v lokal stopit in ven zmetat razgrajače... v Ljubljani so se tanajbolj bali tistih ta ledrastih. So hitr naredili red med tolpami.
Sicer ne vem v kateri državi si ti živel, ampak mene miličniki nikoli niso ustavili in nikoli nisem imel opravka z nobenim izmed njih - tud s tisto zloglasno udbo ne.
Bravo.Poštenih ljudi ne motijo ne kamere, ne policaji ne naša vojska. Ostali imajo pa probleme.
Ja, pa pooblastila policiji, da te lahko zaustavi in zaslišuje kje si bil in kam greš. Oziroma še bolje, predno kamorkoli greš na spletni upravne enote odpreš potni nalog, kjer navedeš namen poti, relacijo, število potnikov, uro in datum začetka ter povratka poti. To bi bil pol red, ki ga samo še nadgradiš z milijonom kamer ter prepoznavo obrazov. In policija naj ljudi bolj redno obiskuje ter jih na osnovi posneka video kamere povpraša, kaj ste počeli 21.5.2021 ob 21:33 na Linhartovi cesti v Ljubljani in zakaj niste prijavili poti na ustrezni upravni enoti? Kazen 10 dni zapora in 5000 EUR.
Pa prepovejmo recimo velike SUVe in poltovornjačke - kaj to človek sploh rabi? Električni jajček za vse z dometom 50km, tako da ne boste delali gneče na AC-jih saj ne bo dometa pridet do morja, kaj šele nazaj. Evo problem rešen.
Ja sej, zato ker tovornjakarji ne zavirajo se pa pol treskajo in prevračajo po celi AC, pa zraven še kakega na odstavnem pasu odnesejo, pa kake ograje malo ličkajo. Jaz predlagam, da se kamionarje oprosti cestnino, osebnim se jo poveča za 2x in istočasno prepove uporabo AC. Evo problem rešen - ne glede kaj boš napisal si v glavi premišljuješ, da to pa sploh ni slaba zamisel, a ne? 😁
Ehhh... ne. Gneča se naredi, ko je na cestah veliko vozil in tukaj sodelujejo vsi. Ja če v normalnih razmera in posledično gnečah vzameš iz enačbe tovornjake bo promet spet tekel brez težav. Če vzameš iz enačbe osebne ravno tako. Če spo pa vsi skupaj gor v istem trenutku je pa pač zastoj. Zato je smiselno časovno porazporedit obremenjenost cest.
Emmm, a si pozabil ali ne veš, da je bil ta in podobni sistemi že nekoč zastavljen oziroma so o njem govorili in da je policija takoj želela pristaviti svoj lonček, da bi kasirali prehitre. Ja skoraj deset let nazaj je bilo to, zdaj pa so se apetiti še povečali.
Emmm, Alex... znižanje cen goriv ni bila dobra poteza vlade, ampak so padle cene na svetovnih trgih. Se pravi jajo pri tem ni imel nič, ker se še vedno izvaja regulacija cen goriv po 14 dnevnem modelu cen na mednarodnih trgih. Jajotov dream team je samo povečal trošarine, da cene niso še bolj padle. Tako, da za tvoj žep je to negativna zadeva (se pa sam strinjam, da je pač potrebna).
In to kar si napisal, delajo najbolj zavedni sektaši - vseeno pa upam, da si mislil ironično in da je bila le zajebancija.😈
No ja, ampak bodimo pošteni, dejansko tale dvig trošarin nas še najmanj prizadane. Če že, potem je boljš, da tukaj jemljejo, kot pa kje drugje, ki bi znalo biti bolj boleče. Aja, ne nisem ratal, kar naenkrat jajotov navijač.
A se ?e komu zdi ,da je folk ?e4x bolj divji / razpu??en za volanom te dni , ko je zaukazana karantena?
Ne, sem vsak dan na obvoznici... niti enega nisem videl, da bi po?enjal kaj nevarnega. Razen Italijanskih, Ukrajinskih in Romunskih kamionov. Zdej ne vem, a so se zajebavali s tisto foro s konvoji al je zdaj bolj pomembno stra?it ob?inske meje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem bil zelo blizu, da bi celo imel Arteona (seveda ne v beli barvi, ker ta mu res ne paše). Ampak, ne glede na obliko bi moral VW oziroma celoten VAG dati precej več na samo vodljivost avtomobilov tega koncerna, ker ko vidiš tole te vse skupaj dobesedno mine. Recimo, še Insignia, ki ima slabši renome je tukaj vsaj za dva razreda boljša.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani