Skoči na vsebino
Airbag
Napisano

Stikala ?al nima?, ga imajo ?ele prenovljeni modeli (facelift), od letnika 2005 dalje. O?itno ti res preostane le varovalko ven. :huh:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ja sej to vem, me je ?e g. Ajvar ve?krat opomnil, da je potrebno z gorivom hladiti bencinsko pumpo (predvidevam, da je to ?e bolj kriti?no ob toplej?em ozra?ju), no kmalu zatem sem nalil preko 20L benza in bo nekaj cajta mir. :cheers:

Sem upo?teval na?elo; da kar lahko stori? danes, ne odla?aj na ju3, pa? pa NA POJU3?NJEM. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Viper, stvar okusa, meni izgleda grozljivo. <_<

Pa so mi druga?e Golf mk1 in 2 kar v?e? (dvojka 1.3 benz je bil celo moj prvi avto) tastari Hro?? pa TOTALNA legenda. :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mislim, da je neka glicerinska zadeva, kupil pa sem v Leclerju, naj bi prepre?evalo da se pri zelo nizkih temperaturah gumice zatrgajo (npr. ko vrata odpre? in se gumi tesnilo kar prilepi na vrata in takrat se tudi strga). Cena pa samo neke ? cel sprej. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dolil 3dcl motornega olja in 2 litra Vitrexa (?e dobro, da ni koli?insko obratno :hohoho: ), pa namazal vsa gumi tesnila z neko posebno "?avbo" in pa razne kovinske dele (npr. te?aje vrat) z nekim specjalnim olj?kom, da jim malo olaj?am pot in la?je pre?ivijo zimo. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prometna 2
Napisano

Zmaj: Avto ?ola? Samo in?truktor na svoji vo?nji ali tudi kandidat za vozni?kega za volanom? blink.gif

Ja u?enka vo?nje je vozila in me je o?itno spregledala.

Kot ka?e ne samo ona, ker dokler nima vozni?kega izpita, je za njeno vo?njo in morebitno nezgodo odgovoren in?truktor. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.