Za ta denar ga je izklopu v ra?unalniku, ali tudi iz avta fizi?no odstranil?
oboje - vem, ker je pomagal tudi meni, ?e je samo prvo bo avto kaaaaa-buuuuummmm ;)
Lahko pa se kdo sam loti dpf fizi?no dajat ven, kot sem ga sam, pa bo tunerc sam povozil SW, pomagal mi je, ker v M5 ne gre preko OBD, ampak ven CPU in nanj nalotat programator....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
o?itno prodajalec misli da je kartica fu?, malo dvomim da on dojema bistvo, ker o?itno klonira isto kartico vsem....a je to standardna kartica ali pise gor mazda?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tamau isce nekaj podobnega... Sedaj imata Yarisa (2003) in Corso ( okoli 1995)... pred kratkim sta si omislila psa ... jeseni pa se pricakujeta narascaj... in bo treba en avto menjat za nekaj vecjega ...
To se raje osebno pogovarjam, se loh slisva
Lahko da vsake regeneracije nisem opazil. Kot pa sem zapisal, v tretji pri 80 km/h v 12% vzpon poleti se motor dodobra prepiha in "prekuri". Glede pogostosti teh regeneracij je precej odvisen re?im vo?nje... Ja, verjamem pa, da je kje v mestu in na kratke fure zadeva bistveno druga?na...
Motor ze, dof pa se hitreje napolni
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In ko ne dela......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani