B8 ali BP?? Obstajajo B6 motorji, ki so 1.6. BP pa so 1.8. Oba motorja sta bila serijsko lahko tudi s turbino (323 GTX ampak ne vem to?no podrobnosti).
Predvidevam torej, da i??e? BP 1.8 motor 180 injektorji so od navadnih 210 pa od turba?ic.
Vsaj upam, da sem ti pomagal, da sem zadel bistvo. :ne vem:
Ma ?it je to (ko ?e misl? da si naredu svoje in mu stegnu), pol pa te po?akajo doma
To je naredil nek moj znanec. Pridivjal v naselje mimo avtobusne kjer so ustavljali policaji. Jasno, policaj pred njega on pa samo gasa v stransko itak je bil ?e v prekr?ku. Divja domov leti na WC na veliko potrebo ?ez minutko pa policaji pozvonijo na vrata. Mami odpre in ji oni povejo, da se morajo nekaj pogovoriti z njim. On se pa zadere iz WCja, da nima ?asa, da serje No in ker niso imeli naloga ga niso ni? gnjavili so le rekli, da se bodo z njim ?e pogovorili. In se do sedaj ?e niso, je pa itak ?e zamenjal avto tako, da je spet neraspoznaven zanje. Za nekaj ?asa...
Jah edina pozitivna lastnost je adrenalin pomoje, iz izku?enj pa (?e ) ne vem.
Sem pa ?el v?eraj lepo po?asi (120) po AC iz obvoznice LJ proti MB oziroma domov in so mimo padli policaji brez lu?k. Pohodim gas, dobim ene 170 pa jih nisem ujel do Dom?al, ko so ?li dol...
Eh saj slike lahko damo iz sre?anj. Recimo iz Rakitne nalepimo slike avtov. Iz Trojan slike ljudi (oziroma tam ko nas je ve? na sliki). Pa dodamo ?e kak?no zanimivo sliko z ljudmi na katerih se vidijo majice. naprimer una slika zmagovalne ekipe na Japfestu, kjer izgledajo res simpati?ni.
Evo sicer je tole le moj priblisk kako naj bi zadeva izgledala ampak pomoje bi bilo kaj tak?nega super reklama, ki bi poudarjala, da smo Mazda?i zelo dru?abna bitja.
Mi pa za spremembo nismo klub. Smo pa zato ena velika sre?na Mazda dru?ina.
Pa za?nimo na za?etku. Mazda forum je bil ustvarjen xxx... Namen foruma so naslednje tri to?ke:
////?e se ne motim si na?tel nekaj takega na 1. JapTeam sestanku////
1. Medsebojni nasveti in pomo? v zvezi z na?imi avtomobili in tudi na splo?no
2. Spoznavanje Mazd in novice v zvezi z to izredno kvalitetno znamko.
3. Dru?enje in zabava.
Iz skromnih za?etkov se nas je nabralo na trenutno xxx uporabnikov. Vsak dan nas je na forumu vsaj xxx in tedensko preko xxx. Da pa ne ostane vse le pri internetu se vsak mesec dobivamo v LJ. Poleg tega vsaj enkrat letno nekdo od foruma?ev organizira piknik. Letos smo imeli naprimer dva; Mazda Painball Piknik in Piknik Na Rakitni. Nekateri na?i foruma?i nas zastopajo tudi na raznoraznih tekmovanjih s svojimi Mazdami od drag dirk, preko avtoslaloma, do stylinga. Udele?ili smo se tudi 1. sre?anja japonskih vozil, kjer smo Mazda?i pobrali kar 3 od 4 nagrad na dru?abnih igrah in dokazali, da smo ena najbolj dru?abnih in homogenih ekip kljub temu, da nismo uradni klub.
Na?e Mazde nas res zdru?ujejo v eno veliko sre?no dru?ino kjer si torej pomagamo na vseh podro?jih, se dru?imo in zabavamo tudi izven foruma. ?e ste tudi Vi navdu?en lastnik Mazde se nam pridru?ite na www.mazda-si.net, izgubiti nimate kaj, pridobite pa lahko ogromno.
Recimo nekaj takega. Ampak to je le moje skromno mnenje, spisano pod vplivom nedavnega pisanja predvolilnih obljub.
ReDevil to ni nikakr?en preparat le navadna kemikalija kot sta voda in ?nopc.
MadMax malo povpra?aj punco, ?e ve kje bi ga dobil. Za pucanje nohtov se uporablja, v kemijski industriji itd... Kje se druga?e dobi se mi ne sanja, povpra?aj v kak?ni Astra chemo, Bauhaus itd...
Ampak jaz osebno ne bi upal dajati tole na dolgi rok notri v avto. V kak?en moped za 30 jurjev, v kak?nega buggya ?e ampak, ?e mi pa pri avtu kaj gre je pa druga pesem... :ne vem:
V slu?bi ga imam na tone samo malo sem skepti?en glede tega. Nekej se omenjajo debate, da ?koduje plastiki, gumi. aluminiju itd... Mogo?e bi moral narediti poizkus v to smer. :ne vem: Tudi, ?e bi ga recimo nek Petrol dodajal ne bi bil v minusu saj bi ljudje ?e raj?i hodili na Petrol saj bi jim avti manj po?rli. Ampak zakaj ga ne? Mogo?e ?koduje motorju na dolgi rok?
Nekje sem zasledil, da ima aceton 150 oktanov. Kaj ti bodo? ?e motor ni nastavlje za toliko oktanov ne bo? ni? pridobil. Glede na to, da naj bi ga dodal v tank le nekaj malega, bi s tem pove?al oktansko ?tevilo za nekaj ?tevilk. Torej je aceton "octane booster", ki ti povi?a iz 95ke na 100ko. Ki jo lako natanka? na OMVju in ugotovi?, da ti avto isto porabi. Vsaj pri meni je tako, pozna se le razlika pri prostem teku.
?e nekaj sem odkril. Octane boosterji so ve?inoma 100% aceton samo prepakirani. Zanimivo. Moram se res pozanimati kak?no formulo ima na? aceton, ?e nima slu?ajno kak?nih primesi.
Un topic na forumu je pa predlog za brati, sem ga preletel. Rezultati so pozitivni, vendar so mnenja 50/50. :S Ma ne vem, no tu nekaj ni v redu.
Evo danes sem se imel prilo?nost peljat z dandojevim nissanom in morem re?t da je zadeva res fenomenalna,kar se ti?e motorja,zgled,res fenomenalna ma?inca.
Pozabil si re?i ?e, da ima fenomenalno lego! Res sem vesel zate, enega najv?e?nej?ih in meni osebno najja?ih avtov ima?.
Aja se priporo?am, da se pripelje? 1. oktobra na sre?anje Japonskih vozil. V bistve te fehtam, da se pripelje? in me mogo?e slu?ajno, ?e se ti bo ravno dalo malo zapelje? z njim.
Life's a bitch! ?e en dokaz, da je motor?prt nepredvidljiv, celo profijem se zgodi kaj tak?nega. ?eprav je pa imel jajca, da je ?el s tak?no vrtoglavo hitrostjo...
Zaenkrat lahko le dr?imo pesti in upamo, da bo nekak?na pozitivna energija vseh nas dobro vplivala nanj.
Japonci so pa sploh norci. Jaz jih ne razumem, ampak jih vseeno spo?tujem ker so svojevrstni mojstri! Odpuljenci. Ali imajo preve? samozavesti ali pa se res nikoli ne razsujejo? :ne vem:
To ravno ne vem,samo mi ni v interesu,da bi mel na avtu tablice z oznako recimo GO,?e ne ?ivim tam...
Te popolnoma razumem! Iz istega razloga sem se sam cel vikend preva?al naokoli s preiskusnimi iz Celja, da sem potem lahko registriral LJ tablice. Namesto celjskih, kjer sem kupil avto in bi ga lahko registriral tam.
samo zdaj me pa res ne zanimajo mnenja drugih.ODLO?U SEM SE.To je najbolj va?n.dobesedno zaljubljen sem v ta avto.?e po pravic povem, se v?asih kar mal zjokam, ker ?e nimam klju?a.
Jokica. Ne, saj te razumem.
Doma naj si pa? mislijo ta svoje, cel svet naj govori, da je gred ampak jaz pravim kupil si ga zase in boli te pajo patak kaj drugi govorijo! Ko bo? v avtu, ko se bo? vozil naokoli bo? pa v resnici u?ival le ti. Kje si ga naro?il?
@Violet: I'm having really hard time reading you...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani