Lahko si pa lisac, pa mu jo zdele samo deloma pokupi?, nasledni? pa pride? in ponudi? neko manj?o cifro, reko? da tega itak zdej noben ne bo kupil, ker je ?e pol manjka, tak?nih Mazdic pa je ful malo v SLO in se mu ?e najbolj spla?a tebi prodat takoj zdaj (pare na sunce sistem)
Ja sej to vem, me je ?e g. Ajvar ve?krat opomnil, da je potrebno z gorivom hladiti bencinsko pumpo (predvidevam, da je to ?e bolj kriti?no ob toplej?em ozra?ju), no kmalu zatem sem nalil preko 20L benza in bo nekaj cajta mir.
Sem upo?teval na?elo; da kar lahko stori? danes, ne odla?aj na ju3, pa? pa NA POJU3?NJEM.
Nato?il obe gorivi, pa tudi nekaj motornega olja. Kar se LPG-ja in benza ti?e, bi ?e kak?nih max. 50km prevozil (na benz) in bi mi tudi benza zmanjkalo, ker pomen da bi obstala na cesti brez obeh goriv.
V manj kot 24urah (brez konkretnih ciljev) prevozil preko 500km, pri tem obiskal razli?ni dr?avi, med drugim pa bil tudi v meni najljub?em mestu, to je MB.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Stroj od stroja, za zmerno ceno, idealna barva
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=796668...%20Z%203.5%20V6
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani