Vsaj en proizvajalec je to v preteklosti imel (ne vem kateri), pa so ?e ti potem opustili, ker so vozniki raje ?li s "te?avo" na servis, kot pogledali v navodila.
In ?e se regeneracija prekine ni ni? hudega - se bo ob naslednji izpolnitvi pogojev nadaljevala.
Reno me eno simpl ledico ki zasveti....ne rabis vec
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ok ma kako pogosto se ta regeneracija vklaplja? recimo 1x/1000km? Meni na zafiri v 80000km se ?e ni vklopila regeneracija ( nisem pa sploh siguren kako ima to urejeno oz. ali sploh ima dpf)
Ce se ti ne bi bi avto ze 3x mogu eksplodirat....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mogo?e sem se narobe izrazil. Z 'dosti visoka' sem mislil, da malo visoko prime. Tnx, bom omenil naslednji? pri serviserju.
vi?ji ko prime bolj?a je, ?e ti prime takoj ko pedal za?ne? spu??at nazaj pomeni da je na koncu (zelo malo hoda). Pusti pri miru avto ki dela kot mora, vsakega se navadi?. Tud gas bo? moral prej spustiti da ne bo? ?altal ko kamionar
Se vozim s pasatom, ki ima tale i-Stop in se mi kr srce para, k recimo v enem semaforskem intervalu 3x-4x motor zalaufa pa ugasne tako, da ga raje izklopim, ker pri nas dvomim, da ima nek bistven prihranek. Ja ?e popolnoma stoji? minuto ali ve? ampak to je dejansko redko.
v parizu renta car, s klimo in lu?mi na vsakem semaforju eno uro on off on off on off, sem pa probal pumpat bremzo ko je ugasnil in se je spet prizgal ko je pedal trd ratal
Jaz sem zadnji? imel bli?nje sre?anje te vrste na popolnoma enak na?in, grem domov obvoznica proti Brdo, desni priklop na gorenjsko proti ?entvi?kemu tunelu. Jaz na motorju v ostrem desnem ovinku seveda nagnjen temu primerno (z modro) oni rde?e
Vozilo policajev pa tebi ni? meni ni? ostro zaprlo uvoz direktno za ograjo, kreten z lopar?kom ?ez okno, jaz pa nagnjen NE MOREM bremzati, dokler se ne zravnam, zravnati pomeni direktno v avto, re?il me je pa servisen uvoz, ki je po nekem ?ude?u tam.....
in onadva se potem s ?kripanjem gum odpeljeta naprej brez milosti spet druge ustavljati v ?karice in lopar?kat
Z< takrat mi je ?al da nisem bil z avtom, ki ima kamero
TMC v Sloveniji ni glih storitev, ki ji je 100% za zaupat. Sem ?e stal v koloni ko je kazalo "zeleno" in normalno vozil kljub temu, da je bil znak rde? kar naj bi pomenilo, da je cesta neprevozna. Tako, da s tem TMC-jem sem naredil kri? in raje poslu?am prometne informacije na radiju.
dela preko 3g, preko radijskih pa ne
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani