Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Kilometrov je pa ze ravn za kak dvomasni vztrajnik :)

Ne rabas ker itak ne gre nikamor brez turbine

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odstranitev DPF
Napisano

Vsaj en proizvajalec je to v preteklosti imel (ne vem kateri), pa so ?e ti potem opustili, ker so vozniki raje ?li s "te?avo" na servis, kot pogledali v navodila.

In ?e se regeneracija prekine ni ni? hudega - se bo ob naslednji izpolnitvi pogojev nadaljevala.

Reno me eno simpl ledico ki zasveti....ne rabis vec

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odstranitev DPF
Napisano

Saj tudi na mazdi 2.0 je cikel 250-350 km po moje slivka ni opazil tam v rovtah :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odstranitev DPF
Napisano

ok ma kako pogosto se ta regeneracija vklaplja? recimo 1x/1000km? Meni na zafiri v 80000km se ?e ni vklopila regeneracija ( nisem pa sploh siguren kako ima to urejeno oz. ali sploh ima dpf)

Ce se ti ne bi bi avto ze 3x mogu eksplodirat....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Se mi zdi, da to bolj leti na tvoj zadnji stavek: Sem se pa ob tem spomnil na tiste old school voznike ko na primer s prelaza dol dajo v ler......

Pri situaciji, ko zacne polzeti nazaj pac stopis na zavoro... ce nimas "hill holder" funkcije ...

to pa ja res je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ni skrbi, avto se ne bo ugasnil, ?e se premika.

Najprej se je ustavil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 - Sklopka
Napisano

Mogo?e sem se narobe izrazil. Z 'dosti visoka' sem mislil, da malo visoko prime. Tnx, bom omenil naslednji? pri serviserju.

vi?ji ko prime bolj?a je, ?e ti prime takoj ko pedal za?ne? spu??at nazaj pomeni da je na koncu (zelo malo hoda). Pusti pri miru avto ki dela kot mora, vsakega se navadi?. Tud gas bo? moral prej spustiti da ne bo? ?altal ko kamionar :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Tako imajo vsi rocni, sklopka je v bistvu stikalo, saj jo lahko samo v leru spustis.

Se mi pa je zgodilo da sem ga tako imel na kriziscu, ugasne ampak zacne polzit nazaj....

Sem se pa ob tem spomnil na tiste old school voznike ko na primer s prelaza dol dajo v ler......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 - Sklopka
Napisano

Ne bi blo slabo veded kera masina

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box userji
Napisano

Jaz sem zdaj na 5,5 ampak brez truge ni 5ke spredaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box userji
Napisano

Vse ma svojo ceno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Se vozim s pasatom, ki ima tale i-Stop in se mi kr srce para, k recimo v enem semaforskem intervalu 3x-4x motor zalaufa pa ugasne tako, da ga raje izklopim, ker pri nas dvomim, da ima nek bistven prihranek. Ja ?e popolnoma stoji? minuto ali ve? ampak to je dejansko redko.

v parizu renta car, s klimo in lu?mi na vsakem semaforju eno uro on off on off on off, sem pa probal pumpat bremzo ko je ugasnil in se je spet prizgal ko je pedal trd ratal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box userji
Napisano

5-7 (zima, poletje)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Garancijska menjava ... i-Stop ni delal... vse ostalo BP...

mo?no da je istop ga zje...?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Povprecna poraba ...  :blink:  :harhar:  :jezicek:

thumb_IMG_5117_1024-20150522-072358.jpg

pa poln tank to vse pove  :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem pri homologaciji MX-5
Napisano

Vsak TUV certifikat se navezuje na tip vozila - kodo, ki je v homologaciji avta. Tu je problem.

Primer homologacije ENZO felten za mx-5 NC, evropska deklaracijska st. ki mora biti na obeh dokumentih

Ima? tako na homologo in tuv? Lahko da je imel auspuh homologacijo tudi za izven eu

post-2637-0-87922700-1432208615_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

kretenizem al pa igranje serifov. pol pbo pa enkrt en orenk crash bojo pa spet vsi zlendri iz jamic prilezli.

ne bojo, neprilagojena hitrost

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Jaz sem zadnji? imel bli?nje sre?anje te vrste na popolnoma enak na?in, grem domov obvoznica proti Brdo, desni priklop na gorenjsko proti ?entvi?kemu tunelu. Jaz na motorju v ostrem desnem ovinku seveda nagnjen temu primerno (z modro) oni rde?e

Vozilo policajev pa tebi ni? meni ni? ostro zaprlo uvoz direktno za ograjo, kreten z lopar?kom ?ez okno, jaz pa nagnjen NE MOREM bremzati, dokler se ne zravnam, zravnati pomeni direktno v avto, re?il me je pa servisen uvoz, ki je po nekem ?ude?u tam.....

in onadva se potem s ?kripanjem gum odpeljeta naprej brez milosti spet druge ustavljati v ?karice in lopar?kat

Z< takrat mi je ?al da nisem bil z avtom, ki ima kamero

post-2637-0-59490000-1432040479_thumb.png

post-2637-0-22996300-1432040494_thumb.png

post-2637-0-17311500-1432040502_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No v pogovoru priprave moje iste M5 mi je pelko prejsnji teden rekel da on ne menja se vodne na 240k da ni potrebe in da jo menja na 360k

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3, 2015, 2.2 dizel... IZKUSNJE?
Napisano

8 tem nizje.....pise nova mazda 3

A tako kot ford, getz, clio, mx5, pezo? Kaj bo prvi tuning :)

Evo pa vam vracam karmo :):):) mam avto ze neverjetni dve leti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TMC v Sloveniji ni glih storitev, ki ji je 100% za zaupat. Sem ?e stal v koloni ko je kazalo "zeleno" in normalno vozil kljub temu, da je bil znak rde? kar naj bi pomenilo, da je cesta neprevozna. Tako, da s tem TMC-jem sem naredil kri? in raje poslu?am prometne informacije na radiju.

dela preko 3g, preko radijskih pa ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Doma pa 5,5 - cool

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Danes sem mel redko sanso da sem zjutraj tankal resetiral stevec in sam brez truge in skodilaka po omejitvah sprehodil mazdo v Rovinj.

Na cilju je 5.2 pa se ni sparalo cez Lim in Smarje - v mejah omejitve.

Truga, breme - je cca 1-1.3l vec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tam okoli 3 oz 4 stopinje. Dopu??am napako pri merjenju :-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

to je mal noro.......?e nevarno za plastiko  :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.