Jst sm probou dat na 1 ampak mi je kr mal srhljivo malo, pr 2ki se mi zdi pa preveč. Ampak po nekih pravilih naj bi bila razdalja takšna, da lahko notri vskoči nek drug avto, kar lahko za to 2ko potrdimo. Ampak sej pravim, pri 150/160kmh je čist preveč.
Sem imel 3ko in se res težko navadiš, ker ti močno svetijo do določene višine, naprej pa čista črnina..... 😊 Jaz bi levo malo dvignil ročno pa bo ok..... 👌
Niti 0,5 ne opaziš kar tako, še manj pa 0,3. Tolk je namreč razlike že samo, če so gume hladne ali pa ogrete.
Govorim o levi ali desni gumi spredaj! Npr; če je leva guma za 0.5 manj napolnjenja ti volan in s tem tudi vozilo vleče v levo, sploh pri pospeševanju ali zaviranju! Če tega ne opaziš..... 🥴😟🤔
Torej je to še ena neuporabna "nova" stvar v avtih oz. v Mazdah. Če bo imela guma 0.5 bara manj, bom sam opazil med vožnjo, ne rabim za to elektronike.
Ja, opaziš ko je od 0.3 naprej, če si na to pozoren in če se to dogaja spredaj! Gre se pa samo zato, da te opozori ob puščanju in da ne hodiš vsak dan okoli avta👍
Lahko ti počasi pušča zadaj in ti javi, če ti nebi javilo bi parkiral in bi imel naslednji dan avto na tleh. Na 3ki tako ni stroškov glede ventilčkov saj niso TPMS.
Tvoja 3ka ima meritev preko ABS sistema in meri samo obseg kolesa pri vožnji in če imaš vse enako napumpane četudi manj ali več te ne opozori! Ko pa je ena napumpana manj za cc0. 5bara ti pa lučko prižge!
Resetiraj in poglej, če so vredu napumpane, če so ti tako ne bo več javilo, če pa potem ti pa tako ena pušča👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za prvo se kadi na sto mater..... 😁😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani