Naslov teme dosti pove - torej se da Xedosa 6 1.6i letnik 96-98, z 200000+ km res prodati za 1200? ali ve?? Kolikor berem tele oglase, so nekateri celo rjasti oziroma se jim lupi barva??!
Meni se zdi to malo visoka cena in ne vem, kdo bi dal toliko denarja za cca. 14 let star avto.
Je na forumu kdo, ki je kupil Xedosa 6 pred kratkim, po mo?nosti 1.6? In koliko je zanj od?tel?
Ker se ne da prilepit rezultatov iskanja sem moral prilepiti link do vsakega oglasa posebej:
Sj se mi sploh ne mudi kam pa? tko sm mislo ker je una na linko dokaj lepo zgledla da bi pa mogo?e nabavo en tak avto za kak?ni 2 leti da si glih nebi rabo vsak dan avto od mame sposojat . Druga?e se pa zelo nagibam k kak?ni toyoti celici od letnika 2000 dalje ampak tam je ?e pa pol dost velka cena pa bi ?e mogu mal zaslu?it . No sej bo ?as pokazu svoje mogo?e se pa tudi kak lep primerek GT-jke najde
Komur je to, da ima pod haubo zverino hobi (jaz, uklopko, Grega, Yavarye itd..) bo pa porabo vzel za nujno zlo tako kot pla?evanje dra?jega zavarovanja. To je pa? nujno zlo kot naprimer drag kasko, ?e kupi? nov avto.
To vem da je verjetno kar velika razlika. Skrbi me edin to da mogo?e potem ne bi bil glih ravno zadovoljen z mo?jo. Recimo vozil sem hondo civic 5 gen. torej letnik 92-95 z 90 konji in tisto mi je bilo dovolj. Zdaj nevem ali mazda gre podobno ker glede konjev sta na istem. Aja pa lega me tudi zanima. Pomojem bi morala biti lega te mazde nekaj podobnega kot pri 2.0 v6 al se motim? Zdaj probam najti ?im lep?e ohranjen avto brez rje itd... Zato mi je tudi ta na linku najbolj padla v o?i. Avto bom pa rabil tam nekje do 2 let.
nisem 100% vem da je alternator bil slab ?e prej. Aia.. Pa pozabil sem prej omeniti ?e ima mogo?e kdo kak?ne dele za mx3. Po?ilo mi je stikalo za stekla..
Imam mazdo mx3 1.6 16V 90km. Problem se je za?el v petek ko mi avto po slu?bi ni u?gal ( ni bilo ?troma). Naslednje jutri avto spet ni u?gal. ?e avto stoji ?ez no? se sprazni akumolator. Mislim da je problem v altenatorju ker tudi med vo?no ko odprem okno ali pa dam ventilacijo na ve?jo stopnjo lu?i svetijo manj..
Ali lahko dam rabljen altenator od motorja 1.8 16v? Ali pa?e tudi od katere druge mazde?
?e se ne motim ma Xedos 6 1.6 identi?en motor... pa si 100%, da ti ni ?ou akumolator k rakom ?vi?gat?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
za 1.6 ni ?ans
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani