Evo doktor zrihtal klimo, sedaj pa cca 3,4 stopinje. Edino zaj... sem se, ko sem vzel kabinski filter ven, pa ga nisem dal takoj nazaj, sedaj je pa o?itno potegnili not en list al kaj vem, pa ornk ropota.
A je kdo ?e mel tak primer?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Pa kitajska konzola izgublja na barvi, o?itno ji sonce ?koduje.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
3,4 stopinje?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
sorry!!!!! sem narobe napisal - ne more? dodati waypoint iz mape, lahko doda? 'add address', kar seveda v nekih dolomitih ni? ne pomaga. Kreiranje rut za moped po vukojebinah je zgolj s kliki po zemljevidih - v IGOju ali google maps, pol pa convert/import
Mogo?e so pa zdej tudi to zrihtal, 1 mesec nazaj ni ?lo.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kaj ste amterji, sygic imato ?e od prvega dne, da lahko zbere? katere dr?ave ho?e? imet, jaz vedno nalo?im samo tiste ki jih lahko takoj rabim, ?e pa grem recimo na norve?ko pa dodam in potem odstranim samo tisto, enako naredim z gr?ijo, mad?arsko,... pa ne tro?im placa na telefonu z mapami ki jih rabim 1X na leto za 1 teden.
probal sygic, koncept super ampak vse kar je je od A do B, svojih poti ali import google poti ne mores delat kot v IGO, to je pa bistvo za motor
Ne vem a smo tukaj pisalino tem, ampak danes je celo pridel update za igo jabuk. Po novem znotraj appa poves katere mape rabis in jih zloudas posebej. Veliko bolje kar se placa na telefonu tice.
Mape sonpa sedaj koncno Here 2014.q4
Potrebno je dokupit modul za TV in ga vgradit (v Sloveniji bi delali le nekateri TV kanali):
Zadeva seveda ni uradna in gre za poseg v vozilo.
Sva?ta - kaj vse ne bodo ?e ugotovili in omogo?ili...
In kaj so novega ugotovili? Gre za priklop zunanje naprave preko aux......se vedno nima dvbt vgrajenega v napravi ampak ga moras kupiti kot za vsak aftermarket radio ki ima aux in
Aja, pa xenon sveti zelo v redu. Se mi zdi da bolj?e kot pri prej?nji ?estici original. Lahko da je druga?na le?a, se mi je zdelo kar precej belo vse, no mogo?e pa nisem ve? navajen.
Zanima me kako bo ponoci v dezju, mene je odsev bele barve motil da sem videl manj.
Pogledas ime slikce, pa vidis, da je Mazda v bistvu taleva tabela
pol pa verjetno velikost valarjev.....v bistvu sem potem duplo razo?aran, ker plusi ta glavni so na desni (vo?nja, menjalnik!!!).......no je pa nem?ki test, razen ?e je manj je ve?.
Pri ADAC-u je "manj je ve?" a ne? Potem je pri "reifenkosten" logi?no, da je desna Insignia.
no sej se mi je zdel - predvsem zarad menjalnika
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
3,4 stopinje?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani