Sistem za ve?jo varnost pe?cev mogo?e ne zazna pe?cev in enoslednih vozil? :ne vem:
?e na cesti pred menoj stoji avtobus, ga bom ?e opazil. In ko bom tako slabo videl, da stoje?ega avtobusa ne bi opazil, mi bodo najbr? iz zdravstvenih razlogov vzeli vozni?ko...
?e pa mi od kdovekod na cesto prileti otrok, bi bilo pa dobro, ?e bi ga kak senzor zaznal in ukrepal ?e pred menoj, ker v takem primeru je pol sekunde reakcijskega ?asa lahko zelo odlo?ilno...
Mene le ?udi, kaj si po?el, da si pri 80.000 moral menjati zavorne plo??ice. Jaz imam na BTjki, ki je vedno po hribih in skoraj polovico vo?enj pod obremenitvijo, pri skoraj 90.000 km ?e vedno originalne...
Ta zaresni sprednji odbija?, prave gume in prava osnova, na kaj je to zmontirano. Me ima, da bi ?el enega od teh dveh pobli?je pogledat. Vitlo mu sam vgradim pa dobim res pravi poltrahtor...
Ja, upanje se ji je uresni?ilo... Na koncu sem spet kidal jaz...
Ker je najmlaj?i dobil vnetje u?es, je petko opremila z verigami, nalo?ila malega in pri?la v Gorico. Nato pri?la pred bolnico, zapeljala BTjko ven, na parkirni prostor postavila petko in se odpeljala nazaj v hribe. Na BTjko ji nazaj grede ni bilo potrebno montirat verige, jaz pa sem jih na pol vzpona med ?epovanom in Lokovcem. Kljub verigam smo zadnjih 200 metrov petko vlekli z BTjko. Ker je bilo popoldne lepo son?no in je sonce ?galo na polno, sem kidal sneg vse do son?nega zahoda... No, samo po stopnicah in tik pred gara?o, kjer ne morem s plugom. Ostalo je oddelala BTjka. Ki pa ji pri takem delu mo?no manjka blokada diferencialov...
Sicer pa je za jutri napovedano lepo vreme.
In ravno zato sem BTjki danes nekaj naredil:
V keson sem ji nalo?il ?tiri pare smu?i. Za jutri sem napisal starej?ima dvema opravi?ilo za ?olo, jaz imam dopust in gremo izkoristit dan. Ra?unam, da med tednom ne bo take gu?ve kot bo ?ez vikend...
Kolikor sem za barve precej neob?utljiv in mi je bolj pomembno kak?na tehnika je ne pa kak?ne barve je tehnika, ampak tole je pa ?e zame preve?. To pa ne...
Mislim, da ?e bi res bila roza, bi ?e zdavnaj imel gara?o. Da je niti de? ne bi slu?ajno opral in se barve ne bi videlo ?isto ni?...
Kolikor so mi otroci razlo?ili, je Pujsa Pepa roza barve. A je tu kdo, ki bi ra?unalni?ko BTjko prebarval na roza, da vidim, kako bi to zgledalo. Zgolj iz firbca...
To pa ja blatni teren. Men sta v?e? predzadnja in zadnja za koledar.
Namontiral plug in sne?ne verige ter splu?il dvori??e in 200 metrov poti do glavne "ceste". Nato odmontiral plug, verige pa pustil, ker ?e vedno sne?i, pa da jih ne bom zjutraj montiral...
Ponuja se mo?nost obiska Karpatov. En teden s terencem po poteh po Karpatih, preno?evanje v ?otorih zraven avta (ima kdo za posodit stre?ni ?otor?), umivanje v potokih,... Cena za osebo je 250?. Temu je potem potrebno dodati ?e stro?ek goriva, ki ga bo ?lo kar kak?nih 250 do 300 litrov, pa hrano, pa cestnine in tako naprej. Ko vse skupaj se?tejem, je cifra prevelika za dru?inski prora?un.
Pa me zanima, ?e je kak interesent za tako pot, pa da se stro?ki malo porazdelijo?
AUDI : Another Ugly Deutsche Invention BMW : Brings Me Women, Be My Wife, Bought My Wife FIAT : Failure in Italian Automotive Technology , Fix It Again Tony FORD : Fix Or Repair Daily SAAB : Shape Appears Ass-Backwards HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive... VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uf, konkretna cena.
?eprav je pa tudi voz konkreten...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10622842&show=1
Povezava za deljenje
Deli na druge strani