Skoči na vsebino
Policaji me imajo radi?
Napisano

Danes ni moj dan, prvo mi je tablica padla v pralnici ker se je okvir polomil, zato sem ga snel, v naslednjih 15min me je pa gospodi?na v plavem ?e ujela na radar lih ob nepravem trenutku :o Skratka polovi?ka je 125EUR + 3 kazenske :whatever: ...vsaj za tablico mi ni ni? te?ila, sam vpra?ala kje je, pa homolomo je pri mer pustila.

So te pa kar dobro kresnili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tuning show Klagenfurt
Napisano

Marte v ?ivo zgleda super k bonbon?ek!! :bravo::bravo:

Atale pa da ne govorim.

Zemir ?ou najine ni blo nobene ?e bi bla po moje bi se mi ?ele

pol scufal. :D:D

Ma ?li smo z bratrancem gor(MX-3) kje bo? z mojim po?eruhom ?ou!! :D:D

Sej ve? kak?ni so to ?ovi ko gre? na enega se ti za?ne cufat tako da raj?i ne hodim na take re?i :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Hey,

Mene pa samo zanima kak?na je razlika v paketu opreme TX Plus in GTA ter GTA Plus pri Mazdi 3 Sport z CD143 motorjem? Spra?ujem, ker podatkov ?e nikjer nisem na?el oz. so stari.

Hvala,

LP ?iga

Mislim da je ista oprema koker pri 90 ali 110 konski :ne vem:

Zdravo.

Se vnaprej opravi?ujem za spra?evanje o temi, ki slu?i le meni. Sem se zna?el pred nakupom tele gospodi?ne Mazde http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1406764 . :ljubezen:

Ogedal sem si jo, vtis je ?e kar dober, a me vseeno zanima, ?e morda kdo od tukaj?nje dru?be pozna ta avto.

Hvala.

P.S. Moja mama je (upam, da me heca) ?e izmerila kon?no hitrost Calibre. :policaj:

Na?alost ga ne poznam je pa po slikah sode? zelo lepa pa ?e rde?a je :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Preve? dnarja ma?, to bo to.

Moja poraba druga? na pe? zra?unana povpre?na okoli 9 l, deci manj ali ve?.

Najni?ja 8,1l in najvi?ja 10,5l.

Glede na porabo bi pri?akoval ve? konjev pod havbo, pa bolj?i performance... <_<

Ima? pa kar veliko porabo za tako mo?.Mislim da je najbolj kriva te?a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ok moram priznat
Napisano

No sej ni blo tko resno mi?leno, hotu sm re?t da je dobr na vsakmu koraku kej zaslu?t :P , ?eprov kdor je kdaj vozu avto oz. mev v lasti s klimo, ve kaka je razlika ?e jo ma?, al pa ?e ti kdo pamet soli, da razni ?ibedahi, pa stekla dol itd. da je to itak ?e bol? k klima, no pa ni glih tko, popravte me ?e se motm! :ne vem: :P

Se strinjam imel sem ?ibedah in zdaj klimo in ni primerjave.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

S kok se pa u resnic kej benza voz?? Mislm kok porabe na 100 km? <_<

Mene pa kr firbc matra kok mi bo poraba sko?ila ?e dam gor 225/17, ker zdej pa mam 205/15! Pol mi zihr voz nav ?ov ?ez 180 tko kot od RedWinda Megan kupe, najprej je letu 205 s 14kami, pol pa sam ?e 180 s 17kami! :ne vem: :P

9.5l/100km da zaokro?im :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.