Gre pa za razliko al ti recimo vžge baterijo od e-bajka al pa od EV-ja. Pa čeprav je v obeh primerih možnost majhna, ampak če zagori je pa med njima velika razlika kaj lahko naredi večjo pizdarijo. Pa kljub temu baterijo od e-bajka polnim ločeno od vseh stvari na keramičnih ploščicah stran od gorljivih predmetov in to le takrat, ko sem nekje v bližini. Nikoli čez noč.
Če bi imel EV-ja bi polnil obvezno zunaj vsaj nekaj metrov stran od drugih vnetljivih stvari ali hiše. Jebat ga, še zmeri najbolj verjamem izreku:"better safe then sorry""
Ko si ravno omenil to glede polnjenja doma ti lako omenim, da poznam osebo, ki ima novo hišo s nadstreškom in ima avto - Teslo parkirano 10 m proč in pravi, nikoli ne veš-ziher je ziher....
Rusi imajo en pregovor: "Ne glede na to, kaj nevesta govori, na poročno noč bo fukala." In glede na to, da v EU velja prepoved ICE vozil od leta 2030, ja, slej ko prej bomo vozili EVje. Pa čeprav nam ne bodo všeč.
Razlika je samo v tem, da bomo nekateri odkrito povedali, da nam niso všeč, drugi se boste pa pretvarjali, da so vam všeč...
Saj nam bodo všeč, cenej morjo bit pa 1000km z enim tankom pa neuničljiva baterija pa....😉
Jaz sem se pa najbolj nasmejal, ko sem prebral, da je na prvem mestu Toyota, a nekatere najnovejše Toyote imajo motorje, menjalnike in ostalo tehnologijo od "Stellantisa"...
Sodobne premium Mazde s tehnološko najrazvitejšimi motorji in vesoljsko tehnologijo, a z ne-dizelskim motorjem imajo na taki razdalji porabo vsaj 7, razen mogoče kakšen hibrid, če bi si delal sitnosti in ga vztrajno polnil...
Jaz pa sem 99,99%, da moraš plačati slovenski 22% DDV. Za vse avte do 6.000 prevoženih km ali mlajše od 6 mesecev, ki se davčno obravnavajo kot da so novi.
Kar se tiče prostornosti notri jo je v 3ki hb, lim in cx-30 enako z razliko, da lepše in višje sediš v cx30. Zadaj je pa v 3ki hb žalost v lim.in cx-30 pa je 430 lit.prostora.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No problem....😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani