Sem probal oz. ga uporabljam ze vsaj 6 let. Ne poskoduje nic. Osebno trenutno uporabljam k2 roton, ker je cenejsi in dobis ga 1l, namesto 500ml. Po zelji ga lahko tudi malenkost razredcis z vodo in naspricas cel avto, pocakas par minut in nato speres z vodo. Drgac si pa lahko tudi na youtubu pogledas kako pa kaj " car iron decontamination "
Jp, sem uporabljal enakega za platišča ampak ga mi je trenutno zmanjkalo. Dobiš ga pa tudi v šparu. Nisem pa z njim pral celotnega avta...vsaj zaenkrat🙂
Tako je, poleg olja in oljnega filtra še filter kabine. Pa kolikor sem opazil so mi še pokrov motorja in vso plastiko namazali. Zavorna tekočina je bila menjana lani ter neko zaščito podvozja so nanesli.
Hmm, js jih nisem veliko zamenjal ( avtov, ne mazd)
1.Golf 2 (1987) 4 brzine,1.6 bencin. Moj prvi avto podaril ga mi je stric, brez rje ampak je skoz neki olje puščal pa vodna pumpa se je slišala. Končno vse zrihtal, šel na probno vožnjo, vmes poledenela cesta in nabašem na betonsko cev ob cesti, zgodba zaključena.
2. Fiat punto (1996) 1.2 bencin ( neč kriv, v križišču en butnu in me zabil še v naslednji avto, totalka, zgodba zaključena)
3. Fiat punto (1997) 1.4 bencin. 74 KM se je kr dobro premikal, klima, štrom šipe...rja, na koncu je še benz začel neki puščat...šel via bosna.
4. Fiat bravo (2008) 1.4 150 KM bencin. To je biu pa noro uredu avto, dokler ni turbina shodila ampak to še ni blo najhuj. Nazadnje je jermen preskoču in je bla cela pi... sumim, da so mi na servisu nekaj na pol naredili (mehanik reku) ampak sem zrihtal in prodal.
5. Mazda 3 (2018) bencin. Nima smisla dolgovezit o tem avtu tle na tem forumu...avto je super😉
Jaz mam trenutno dunlop gor in sem zadovoljen. Tik pred hišo imam konkreten zavit klanec. Do sedaj mi je še vedno uspelo pridet do hiše, če ne drugače pa rikverc. Sem na 700 metrih in rabim dobre zimske gume. Si ne predstavljam, da bi dal avto še nižat. Pametno jih je pa pustit vsaj do konec aprila ali pa tja do sredine maja. Sem se enkrat že nategnil, ker sem menjal prej.
Jah, js sem isto dal 16ke za zimo. Mogoče je avto še kak cm.višji. Letne so original. Ni šans, da bi nižal avto.
pred 49 minutami je Bini napisal:
Tudi na originalnih 18tkah je tako,da imajo toliko lufta pri blatnikih,tako je in ne bom nižal avta. Evo takšna je razlika,lahko glasujete ,podate mnenje katere bolje zgledajo, bi mi ful pomagalo.
No js sm pa glih letos furu notr hladilnik in stroj, tko, da mi ta hb verzija zelo odgovarja. Razmišljam pa tudi v smeri montaže kljuke. Je pa res ta limuzina lepša kot prejšnja verzija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Možna kakšna slika, da vidimo koliko izolacije manjka? Meni je tudi, čisto malo pa je avto garažiran. Očitno je na delu, ko sem v službi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani