Skoči na vsebino
auto ovo auto no
Napisano

aham,..se probat ne ubit,..ker si sam na cesti a ne? Al nima veze ?e ubije? druge, va?n da ne sebe? :whatever:

Ni smisel "u?ivanja v vo?nji" ubijat druge ljudi oz. spravlat sebe in druge v nevarnost. Tko kot to ni smisu delat avtomobile, ki so namenjeni za u?ivanje v vo?nji. :)

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

auto ovo auto no
Napisano

Ta elektronika naj bi slu?ila temu, da bi imeli ?im manj dela z upravljanjem raznoraznih pripomo?kov. Temu, kot smo lahko ugotovili (tud,i bom rekel mlaj?i, ki naj bi bili vzgojeni z elektronko in nismo tako ?torasti in se je kmalu nau?imo ...) ni tako ...

Vozim 10 let staro, skoraj brez vsake elektronike opremljeno mazdo in moram re?, da prav ni?esar ne pogre?am ...

Raznorazni senzorji so, ?e mene vpra?ate ena sama velika pizdarija. Me prav zanima kak?ne bodo opombe na a.net-u ?ez 10 let --- danes prebiramo naprimer o tem, da je fu? le?aj, stabilizator, ne dela v?igalnik ... :P Takrat bomo POLEG TEGA prebiral ?e vse ?ivo. Na koncu se bo? vpra?al zakaj je bil ta avto nov tako drag, ?e ga po desetih letih kupi? brez opreme, ki je bla takrat tako draga.

Edino kar je uporabno je avt. klima. DSC, nikakor ... sej ni ?udno, da noben ve? ne zna vozit (?e bi recimo pred 15 leti za?el vgrajevat namesto AIRBAGov kovinske pu??ice v volane, bi bli vsi vozniki danes veliko bolj previdni ...)

Uglavnem, ?e vedno sem mnenja da je treba dobit RWD, 150KM, dva sede?a in se probat ne ubit ! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

bruseljska direktiva
Napisano

:( Use kar lahko re?em je to, da sem nad EU razo?aran ?e bolj kot sem po volitvah (za EU) pri?akoval da bom ...

Vsi sektorji naj si bo to gospodarstvo, zakonska ustava ali karkoli drugega ... Same pizdarije, izkori??anje in vsiljevanje ...

Tole bo po?lo. Sam kaj k bo ?e prepozno, Slovenci pa bomo spet ta kratko potegnil. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F l.94
Napisano

Hladilniki mislim, da ne crkujejo pri dolo?enih kilometrih.

Je pa absolutno bolj?i nov hladilnik kot star, ki ima tut vi?jo ceno. Sem pa mnenja, da nova replika, ki stane cca. isto denarja k rabljen hladilnik (seveda je odvisno tudi v kak?nem stanju je) ni zanesljive?ji.

?e mal pa boste zahteval da nej dam v podpis da sm v?asih Hondo vozu? :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F l.94
Napisano

kupi si novo kopijo, ki obstaja in ko?ta nekaj ?ez sto eur, drga? bo? ?e ma?ino zaj.

Jebat ga, vem da sm v tem primeru ravno prodajalec, ampak vseeno bol?e original rabljeno k kopija novo ... :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup RX-8
Napisano

?e se vozi? na 700km ture, pol RX sigurno ni zate. Itak si pa mislim da prvi k bi mel v RX 10inch lcd, da bi lahko gledal nanizanke ... mislim da bi v tem avtu mogli met ve? dela sopotniki z dr?anjem "kljukce" na strehi in jim med vo?njo "Esmeralda" niti pod razno ne bi pri?la na mislel .... :hohoho:

Jst sm mnenja, da ?e ma ?lovek denar za tak avto bi moral met denar tut za tankanje in servisiranje oz. vzdr?evanje. (druga?e ga nima :bravo: ) Namre? tisti cepci, ki nabvavijo tak avto da ga drugi v njem gledajo, sam pa med vo?njo samo gleda obratomer in ?uva da cager ne bo presegel 3000RPM, se v trgovino vozi s ponyekspresom zato da ne bi nabijal km, ker bojda crkne ?e pri 70000 .... :whatever:

Got the point? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je Sucker naredil zadnji krog ?
Napisano

Tukaj te bom malo popravil, zbledela stekla imajo samo tisti ?arometi ki imajo ta stekla plati?na, jaz sem imel steklo in ni blo panike, samo obrisal sem jih ve?krat.

Kaj bo z avtom ?e ne vem, vem pa da bo do konc tedna doma ?rna hirolete?a velikokubi?na prasi.. :danzoman:

p.s. Pa mazda itaq. :bravo:

Sej vemo Ajvar :P:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je Sucker naredil zadnji krog ?
Napisano

Xenon kit lahko ful slepi...tak da o tem nebi. Tut sam imam tisti bogih 150? za kvaliteten HID kit, pa ga ne bom nikoli montiral. ?e dodamo ?e zbledela stekla, ki mo?no razpr?ijo to svetlobo...ne bi o tem, ker mam pun q...ac teh tipov s HIDom. Sploh ?e ma nalo?en avto pa mu vse sveti po svoje...

Kar se ti?e gum pa je tut tak. Tudi ?e bi bili standardi, bi ?e vedno obstajale nadstandardne gume, bolj?ega cenovnega razreda, kar pomeni da ne more? izena?it tega. Tak da pride vseeno do bistvenih razlik. Ne bi kaj dosti s tem dosegel.

Yavarje, ti pa ?e bo? jo v dele dal, se pa javi za kako stvarco (kolektor, carpc al pa kei druga)...

Podpis

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ola driftanja
Napisano

Dober prispevek. :bravo:

Upam, da si ga ogleda tudi povzro?itelj Bossove nesre?e in riskira kak euro za pote?itev svojih cestnih feti?ev na za to namenjenih mestih. ;)

To?no tako. Tok o tem, koliko so ti poligoni dragi. Po moje so cenej?i kot ena prevo?ena rde?a lu? na semaforju! B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

olje
Napisano

Sej ga bo po?rlo. ?e je res malenkost nad max. ni panike :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 2
Napisano

Mislim, da kle ni dileme katera je lep?a. Itak se vsi ukvarjajo s tem kako bi naredil tudi 5 vratna vozila s ?imbolj "diskretnimi" zadnjimi vrati. Lep?a je absolutno 3 vratna, je pa res da ?e velikokrat vozi? koga zadaj, da je 5 vratna bolj funkcionalna ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

V smislu, ?e misli? iskat dele preko a.neet-a, bolhe bo na ?alost res malo te?je prit do delov ... :( Je pa res, da imata, sploh mehanskih delov veliko skupnega s 323F. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Takole iz prve roke.

Pri hi?i imamo 323 sedan '97. Ima isto opremo kot tale, edino pomi?ne strehe ni in samo 2 Airbaga (mislim da je to max. tistega leta)

V vseh letih o?e ni zamenjal niti ene stvari. Naj najprej povem da ima avto nekje 88.000 prevo?enih kilometrov ... :P ?uvan, gara?iran, poliran, sesan (tudi pod pokrovom motorja) jah, nekter smo pa? fanatiki ... :P

Avto je, bom rekel "izredno" udoben, klima dela neverjetno (kaj takega nisem do?ivel niti pri novih avtomobilih)

Prtlja?nik je dokaj velik in ima veliko odprtino (?irina X dol?ina), edino panti so v napoto, ker so trdni oz. niso teleskopski kot pri novej?ih modelih.

Poraba je od nekje 6.6l/100km pa tja do 7.5l/100km.

Avto ni nek ?portnik, ji bo? pa zato zelo hvale?en ko te bo pripeljala 400km dale? ne da bi te bolel kri? ... Pri prehitevanjih tja do 120km/h (s tem je mi?ljeno, da gre? prehitevat pri tej hitrosti in ne da do te hitrosti prehiteva?) ni nobenih problemov ali adrenalinskih ?okov v smislu "ojej tale bo pa tesna" (seveda, treba je delat tut s pametjo v rokah ...) Marsikdo se ?udi: "pa kaj nuca ta limuzinca vsak kanal na sesalni kolektor posebej) :ne vem: :jupiii:

Moti me edino, kot sem ?e rekel panti v prtlja?niku, zelo se pozna na mo?i ?e v njej sedijo 4 potniki in je pri?gana klima (pa? ?ensko bo? moral nau?ita da bo pred prehitevnjem izklapljala klimo :vesel: ) in pa glasnost "?e" od hitrosti 130km/h ... (?eprav lahko re?em da ima lep?o ?timo od 4.500RPM naprej kot moja MX-3 :whatever:

Predvsem pa mislim, da je tale mazda podcenjena, o njej se premalo ve in mislim da bi lahko bila ikona MAZDE, kot dober, zanesljiv, poceni in udoben avto!

Pa ?e to, naj nekteri vozjo Ferrarije, AMG-je, AstonMartine, vseeno bodo tudi tebe vsaki? vpra?al: "kaj pa je to za en avto) ... izredno malo jih je :ph34r::P

P.S. morda se motim, samo meni zgleda kot da je bla nekje barvana :unsure: sabo vzemi nekoga, ki ti bo znal povedat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.