Skoči na vsebino
Zimske gume 2012
Napisano

A zato da bo vrh gume gledal iz snega?

kok pa kj mamo snega? bolj malo. :D pa ital ni neke hude razlike ze do sedaj sm vozu na 18 zimske. zdej pa za 1 colo vecje.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veliki servis pri nepoobla??enem servisantu
Napisano

Ra?un, ki si ga pripopal mora imeti ime, naslov, ?ig in podpis podjetja (servisa). Mislim, da si prikazal nov format , ki je skraj?ani A4 za glavo in ?ig. ?e pa je to original, pa razmisli o pla?ilu oziroma nepla?ilu njihove storitve.

bojim se Nata?e Pirc Musarjeve... :D osebni podatki itd..drugac pa ma labi cist prov..js se lahko se vedno zmenim z besedami in ne rabim neki dokument z naslovi imeni itd..zadostuje mi beseda..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na uradnih servisih Mazda ravno ni velike razlike glede na redne servisne intervale (sem vzel ve? kot dopoldan za informacije o ceni uradnih serviserjev). Ura dela je pa res ovrednotena po normativih zlatarjev vendar je tudi podobna povsod po koko?ki. Razlika nastane pri ?lanih mazda foruma (npr. od dobrih 700 do 1300 ali ve?). Zato sem tudi vpra?al, kje je ta uradni bo?i?ek, ki popravlja toliko ceneje. Nato pa je odgovor velik popust, poznam strica, ker sem lep in podobni odgovori, ki ve?ini ne pomagajo ni?. Rad bi, da se javi navaden dr?avljan, ki je ugodno servisiral na uradnem servisu brez nekih takih popustov oz poznanstev. Izgleda, da tak uradni servis ne obstaja ali pa so ?lani, ki koristijo njegove usluge zelo skrivnostni.

sori ampak na lepe oci ti nihce ne bo dal popust..tako pac je..dajo ti popust ko pri njih kupis nov avto,skoz pri njih servisiras itd..potem pa se lahko kj zmenis drugac pa zal ne gre..

tudi zenska ti ne nudi vse ugodnosti na prvi zmenek ali pac..ampak potem ves da ni neki vredu.. :D joke..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kot re?eno sem filtre in olje menjal dva meseca prej...

a potem so ti dele dali brez ra?una oz. so ti jih ?enkral? in to na poobla??encu?... jih je treba prijavt! :D

niti ne..ce gledas na mojmu racunu napisanoje zobati jermen GRT..to se pravi garnitura vse komplet lezaji jermen in to..kot receno to je bla cena ki sm si jo sam zdilal in dobu nek velik popust zaradi nakupa drugega avta in kot redna stranka.. neumno je pricakovati da se samo enkrat oglasis pri njih in pricakovati tak popust.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A na tem ra?unu nekaj manjka?...nisem mehanik, tak da ne vem koga so nafarbal... mene al tebe

to je zamenjana roba, ki sem jo dobil poleg ra?una nazaj...

post-6605-1348252267_thumb.jpg

deli so s ?tacune Bartog in sicer:

- jermen pogonski contitech... 91?

- jermen micro Contitech 27,8?

- le?aj napenjalca Swag...162,11?

- le?aj napenjalca Swag 64,96?

- le?aj napenjalca jermena MAZ 53,14?

js sm dobu pomojem se kaksen lezaj vec nazaj..drugac pa isto kot ti, pa se filter nafte,filter klime...tako da nic ne manjka..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ja to so pac pogajalske sposobnosti:) pac ceno servisa sm si zastavu ze enkrat marca:) s tem da je fotr kupu cx5 in pac da sm njihova redna stranka pri njih sm avto kupu novega, pri njih sm tudi cel cas servisiral. jures ja komplet servis sm naredu...

evo se slika racuna.

post-1307-1348184823_thumb.jpg

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

evo... veliki servis za mojo mazdo... 480? z delom

(brez filtrov in olja... to sem po?timal ?e dva meseca nazaj)

Ni nekaj najcenej?ega, pa dobro... sam da je vredu narejeno :)

ma js sm dal 790? na uradnemu. komplet servis + jermenica alternatorja in premontaza ene gume.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup MAZDA 6 2008 dizel 140KM
Napisano

js mam omenjeni avto. prevozenih mam 116000 km. in do zdej mc ni crknilo samo od sebe. vse po moji krivdi. edino mogoce senzorji za merjenje tlaka so mal problem in jih je treba menjat. najboljse za navadne gumijaste. ;)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

oversteer je ko v stranskem ?peglu vidi? rit avta kako te bo prehitela :cheers:

v bistvu si na?el ?e en nov pojem - downsteer

to je pa ko se spusti? iz gorskega prelaza navzdol in zavija? levo - desno :aaaaa:

a ni to downhill...?

ja no pac tako je ce delas in visis tuki gor.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.