Ra?un, ki si ga pripopal mora imeti ime, naslov, ?ig in podpis podjetja (servisa). Mislim, da si prikazal nov format , ki je skraj?ani A4 za glavo in ?ig. ?e pa je to original, pa razmisli o pla?ilu oziroma nepla?ilu njihove storitve.
bojim se Nata?e Pirc Musarjeve... osebni podatki itd..drugac pa ma labi cist prov..js se lahko se vedno zmenim z besedami in ne rabim neki dokument z naslovi imeni itd..zadostuje mi beseda..
No, in ta tema je zamrla. Na tak na?in in hvaljenje dolo?enih je vpra?anje, koliko ?asa se bo ?iril ta forum v korist Mazda voznikov. Upam, da ne bo obstal na teh par deset aktivnih ?lanov.
Na uradnih servisih Mazda ravno ni velike razlike glede na redne servisne intervale (sem vzel ve? kot dopoldan za informacije o ceni uradnih serviserjev). Ura dela je pa res ovrednotena po normativih zlatarjev vendar je tudi podobna povsod po koko?ki. Razlika nastane pri ?lanih mazda foruma (npr. od dobrih 700 do 1300 ali ve?). Zato sem tudi vpra?al, kje je ta uradni bo?i?ek, ki popravlja toliko ceneje. Nato pa je odgovor velik popust, poznam strica, ker sem lep in podobni odgovori, ki ve?ini ne pomagajo ni?. Rad bi, da se javi navaden dr?avljan, ki je ugodno servisiral na uradnem servisu brez nekih takih popustov oz poznanstev. Izgleda, da tak uradni servis ne obstaja ali pa so ?lani, ki koristijo njegove usluge zelo skrivnostni.
sori ampak na lepe oci ti nihce ne bo dal popust..tako pac je..dajo ti popust ko pri njih kupis nov avto,skoz pri njih servisiras itd..potem pa se lahko kj zmenis drugac pa zal ne gre..
tudi zenska ti ne nudi vse ugodnosti na prvi zmenek ali pac..ampak potem ves da ni neki vredu.. joke..
kot re?eno sem filtre in olje menjal dva meseca prej...
a potem so ti dele dali brez ra?una oz. so ti jih ?enkral? in to na poobla??encu?... jih je treba prijavt!
niti ne..ce gledas na mojmu racunu napisanoje zobati jermen GRT..to se pravi garnitura vse komplet lezaji jermen in to..kot receno to je bla cena ki sm si jo sam zdilal in dobu nek velik popust zaradi nakupa drugega avta in kot redna stranka.. neumno je pricakovati da se samo enkrat oglasis pri njih in pricakovati tak popust..
ja to so pac pogajalske sposobnosti:) pac ceno servisa sm si zastavu ze enkrat marca:) s tem da je fotr kupu cx5 in pac da sm njihova redna stranka pri njih sm avto kupu novega, pri njih sm tudi cel cas servisiral. jures ja komplet servis sm naredu...
js mam omenjeni avto. prevozenih mam 116000 km. in do zdej mc ni crknilo samo od sebe. vse po moji krivdi. edino mogoce senzorji za merjenje tlaka so mal problem in jih je treba menjat. najboljse za navadne gumijaste.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
evo obrnu sm magicnih 120 000
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani