Skoči na vsebino
NAJVIŠJA hitrost baj tvoja MAZDA
Napisano

Zaenkrat 210 po ?tevcu, pol se je pa avtocesta ?e po?asi kon?ala. Pri tej hitrosti so obrati ?e okoli 4.000. Mogo?e bi se na dalj?i ravnini dalo iztisniti ?e kak kilometer ve?.

Premalo za tak avto!!!!????

Moj ima enak motor pa gre do 210....1,2,3....pol pa ?e naprej :rispekt:

Aja, pa gume so 215/45x17! :ouje:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

.... ?tevec sigurno la?e, pa to sem probal 1x pa nikol ve? ker je tak ob?utek da...

vse prej kot varno, sem samo ?akal kdaj bo kaj poknilo, glede na to da avto pri prej?nji lastnici ni videl ve? kot 120 verjetno..

Ej, saj bi blo ve?, pa si imel polno goriva (meni se to redko zgodi) hehehe :pepsi:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hehe jaz sem to naredil potem pa hitrost je bla se vedno 0 km/h...obrati pa 5000rpm!!! A delam kaj narobe :ne vem:

Jaooo, Labi - LOL - skoraj sem dol pado - boga 6-ka - raje jo kar meni na hof postavi - bom jo ?e za dele porabil - heheheheheheheheheehhehehe :rispekt:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

hitra vo?nja
Napisano

Tomson se hitro u?im..... :jupiii::jupiii:

LP daVid

Mislim - taki ded, pa ga neki Bosti tak "spajtla" - hehehehehe

Bosti-nea se jezi, je ?e pozna ura pa ?e pod medikamenti sem, tak da itak ne vem kaj pi?em!!!! :rispekt::blink:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

hitra vo?nja
Napisano

Tomlc...za taka upra?anja kot je ta ki se ne nana?ajo na nobeno stvar je bolj?e da upra?a? preko osebnih sporo?il.....ker bo Mister Bosti spet norel....

:vesel:

LP daVid

Hehe, Davidof policaj....hehe..... :policaj::rispekt::policaj:

:cheers:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dve leti zastonj!
Napisano

?e se motim,me naj kdo popravi! Mislim pa,da se kr spla?a vzet avto na ta na?in! :jupiii:

?e ima? ke?, se ga spla?a pla?at in izposlovat kak?ne druge ugodnosti! :cheers:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - crash in (ne)kakovost pleha
Napisano

Auch.....boga mazdica.....no je pa dejstvo da je na ?rnem avtu use vidit TAKOJ.....pri meni pa n? n? n?.... :vesel:

LP daVid

Eh, moja je srebrna, stara 2 leti in je vsa lepooo pegasta po havbi in sprednjem odbija?u (pa tudi po ?ipi je polno pikic od posipov, ki nam jih na?i pridni cestarji sipajo pozimi - za sol in podobne preparate ?e sli?ali niso?????). ?zmeden?

aja, pa pozdrav vsem skupaj po dolgem ?asu!!!! :cheers:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dajte svoj SOUND sem gor
Napisano

David, to je skoraj nemogo?e, ker so ?ist svoji formati. Nima? kakega fotoaparata, ki bi snemal?

Seveda ima Canon-a, ki vse zna ... samo nekoga rabi, da na pravi gumbek pritisne... :ouje:
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Distan?niki na 6
Napisano

Na?eloma poceni...jaz sem izbiral med dvema varjantama (za 21 in za 28 k sit za eno os) in izbraj dra?jo - mi je bolj ?mekano delovala...

Mimogrede - kupil sem jih pri Skorn?ku v Velenju!

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Distan?niki na 6
Napisano

jaz imam distan?nike spredaj in zadaj 15 mm na vsaki strani pa ni blema - nimam pa spu??enega avta - pa mislim, da ne bi bilo blema, je dovolj prostora! :vesel:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 facelift ?e v Sloveniji
Napisano

Stric komar bi rad kar use.....ah...kaj mu ?mo ?e ga pa kriza srednjih let ?e daje..... :vesel::jupiii::vesel:

Brain....bo? vidu ti pri njegovih letih..... :hohoho:

LP daVid

Vsi pridete za mano - kako bo ?ele vas "metalo" - posebej tebe Dejvidof - ko te ?e sedaj - hehehe :cheers::danzoman: :mi pijemoo:

:cheers: :mi pijemoo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.