Skoči na vsebino
323F 2.0 GT Letnik 2001
Napisano

mx5 bi imel zase, 3, rx8 pa 6 si ze mel (al ze mas) tko da ti preostaneta 2, 5 pa BT50 :)

a ti ves, da je ford "lastnik" mazde :D

me prav zanima kako bo pri novi 6-ki (upam, da ne bo to sam durgacni mondeo)

khm*cx-7*?ih

:D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

jaz pa samo tankam in se vozim ne mislim na porabo ker bi me potem glava bolela :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

ja sej,..k sm pa js to rekla, sm bla pa beyba k nima pojma,..c c c :hohoho::hohoho::hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaprtje LJ - mestnega jedra
Napisano

men se zdi ?ist ql, da so zaprl centr,..

ampaaaaaaaak,...za stanovalce je pa to verjetn mal smotan, ?e mor? ?ez pol centra prena?at k?ne kufre, al pa bo?e nedaj, da gre? u shoping delat zalogo za ?ez mesc,.. :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano
Objavljena slika nimam tlele roza bele?ke u kero s pli?astim svin?nikom zapisujem te stvari :D bom jutr zra?unala tazadno,..sm ?la lih prej tankat sramezljiv

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

?zmeden? Kak to misli??? To je poraba vo?nje na ?iht+mestna+kratke razdalje v doma?em kraju+nekaj AC v?eraj v Celje,skratka kombinirana vo?nja. ;)

va?i? :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Na htro prebrano, je zgledal kot da si napisala "lul?ke", jih kdaj spregleda? ?

na mojih krogih nism ?e nikol nobenga vidla,.. :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

vi ne znate u?ivat v vo?nji :P

itak, da znamo,...in ker tok pademo not,..mormo ?e prej poskrbet da mrcina jeklena ne bo ?ejna in nas ne bo kje pustila,...da slu?ajn pol u vsej u?ivancji ne spregledamo lu?ke :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Boss tale ?lender ?e cel dan smeti na programu radia Ena. ?e bi ga mel na dosegu noge bi ga brcnil v gobec, da bi ?e njegovi predniki ?utili. Upam da jim je nerodno, ker imajo take butaste potomce.

Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Hehe, Nebivedu je tut ena legenda.

@Zemir, potem ko sva se odpravila domov 10 minut za tabo je bila malo naprej od Golovca dol spodaj (tam ko je prvi izvoz mislim da za Zalog) nesre?a. En Fiat Punto je priletel v Audi A4 karavan + avtodom zadaj. ?ena in Mo? iz Audija sta stopila ven kot ni?, Fiatovca so pa rezali ven skoraj eno uro. No saj kabina niti ni bila stla?ena pa tudi, "priseben" je bil na postelji, upam, da bo vse v redu z njim. Ironi?no sva se tam spet sre?ala z Nebivedujem pa ?e lih prej sva govorila kak?ne neumnosti se dogajajo po cestah. Pa ?e meni se je zdel ta re?im tam relativno nevaren in se peljem dol, pa nobenega avta v nasprotno smer, sem ?e ?tudiral, kaj je narobe. :whatever:

dons je bla tm tud nesre?a,..kolona pa taka, da sm se u 20ih min premaknila za celih 100m,..tko da sm ?la pol kr mal Grosuplje pogledat :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.