Jaz osebno ?e dobro leto uporabljam I-Poda v Mazdi.... vsekakor je nakup bil vreden svojega denarja.... Primo? je zadevo izpeljal dobro... muzika pa roko na srce... dela bolj?e kot na radiu s CD-ji....
1. Radio/CD(original vgrajen)...bere mp3-je, pa ?e je za kaj?
2. ?e je radio bl tko-tko...lahko vgradim svoj radio(?e je seveda bolj?i), brez nepotrebnih komplikacij razdiranja sredinske konzole pa tega, ker se mi zdi, da je tista plastika v enem kosu?
3. Ktera ma?ina se bl spla?a...120, ali 136 CD...in ali je ?e kaka druga ma?ina?
4. Kje in kako preverim (ker sem laik), ?e je uvo?ena, ali res kupljena v SLO. Pa seveda, da ni ukradena!!!
No, zaenkrat tolk vpra?anj...mrbit ?e kdaj kako butasto vpra?anje zinem.
Lep pozdrav in sre?no, Grega
No da grem po vrsti....
1. Za mazdo so na razpolago samo CD ali MP3... torej ima? obe opciji. Po mojem mnenju je za povpre?nega uporabnika tale sprejemnik ve? kot dovolj... ?e si pa bolj sofisticiram audiofil, bo pa seveda potrebna predelava......
2. Svoj radio lahko vgradi?, ampak more? kupit nov "adapter, oziroma konzolo. Sicer je bilo pa ?e ogromno na to temo napisanega na formumu....
3. stalna dilema..... po mnenju nekaterih razlike prakti?no ni... in ?e kupuje? rabljenega... je razlika v ceni zanemarljiva....
4. Pogleda? prometno dovoljenje... torej zgodovino avta... prvi lastnik... bla bla bla
Sam men res ni ve? jasno, pi?ete da vam pije od 7 do 8,5 litrov. Sej tolk je pa spet ne gonim, res da tankam 100 oktanski bencin samo to bi moralo ?e zmanj?ati porabo in ne pove?ati, tako da po 9 litrov ne gre. OK moja ?enska jo je spravla na 8,9 dokler je nism spet jest v roke dobil.
Lep pozdrav vsem. Sem nov na forumu in ?elim nasvet oz. kak?ne izku?nje imate z mazdo mpv. Naslednji mesec pri?akujem ?etrtega otroka in zato sem se zagledal v mpv, ker ima drsna vrata in se mi zdi, da mi bo dobro slu?ila. Gledam modele od letnika 2000 dalje. Na leto naredim do 20.000 km. Kaj mi svetujete bencinarja ali dizla. Kateri motor OZ. LETNIK je bolj?i? Na kaj moram biti pozoren pri ogledu rabljenega.
Priznam, da nimam pojma o avtomobilih. Za oba pretekla avtomobila sem se odlo?al na podlagi ob?utka-notranjega glasu in se je izkazalo kot uspe?no.
?E V NAPREJ HVALA VSEM.
Pozdravljen,
Mislim da se lahko dr?i? svojega "instinkta" ?e naprej....
Na tem forumu mislim da ni nobene mazde MPV, kar sem pa sledil po forumih, je pa avto zanesljiv, udoben in seveda za 6 ?lansko dru?ino zelo uporaben.
Glede na kilometre mislim, da je stvar osebne odlo?itve ali vzeti diesel ali bencin... cene rabljenega vozila so pribli?no iste, je pa seveda razlika v porabi.
Kot si opisal lahko re?em da bi bila mogo?e najbolj?a izbira zate 1.6 bencinski motor.... jaz imam sicer precej vi?jo porabo od kolega nad mano, ampak to pripisujem predvsem malo bolj dinami?ni vo?nji... in osebno mi ?e ni uspelo avta spravit pod 8 litrov.....
Ker se tudi sam odlo?am za nakup mazde 6 (karavan), in sem tudi sam opazil ta avto od AHV, me zanima kaj je problem s to avtohi?o, da pravi? da je vse skupaj en nateg. Si morda ?el gledat avto?
Ali morda kdo ve kako je z avtohi?o TPV iz Novega mesta? Sem opazil, da imajo eno mazda 6, s samo 48000 km, je pa uvo?ena iz Italije (http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2260126). Cena je dokaj ugodna.
Hvala!
Zdravo, ?e je le mo?no se poskusi izogibat uvo?enim avtomobilom iz Italije, namre? v zadnjem ?asu je bilo precej problemov z doti?nimi avti, med drugim tudi s strani nekaterih uporabnikov tega foruma...
Poglej raje doma?i trg pa riskiraj kak?en ? ve? za nakup.
Resnica je ponavadi taka, da je zelo te?ko oziroma nemogo?e pridet na specificirano porabo iz user manuala....
Jaz nisem ?e NIKOLI pri?el niti blizu.... kaj ?ele da bi jo ujel... ahhh...
sam da je Zoom-zoom.... to pretehta vse stro?ke....
No spet se ogla?am. Z mojo novo mazdo 6GTA 2.0 karavan sem naredil ?e 4000 Km in poraba ni ni? padla.na relaciji LJ-Zadar-LJ poraba 8l/100km ?tirje v avtu tempomat na 120km/h.?e pa grem sam na relacijo Lj-Gorica-LJ tempomat na 130km/h nobenega prehitevanja gas samo ne?no pritiska? poraba 7,5l/100.Me zanima kako bi moral voziti da bi pri?el na tako porabo kot pi?e v tehni?noh podatkih in to je za tako relacijo pod 6l.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A to ni? ne ?teje??
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani