Skoči na vsebino
JAP klub & forum
Napisano

Mazda forum naj OSTANE. Lahko pa se izvede tudi nek skupni JAP klub-forum in se tja prijavi kdor ho?e.

@TITO: Tujega no?emo, svojega NE DAMO :rispekt:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba 1.8V6 in 2.0v6 motorja
Napisano

2.0V6 motor ima ni?jo porabo, in to samo zato ker ima druga?no prestavno razmerje (beri dalj?i menjalnik), tako da se z manj obrati pelje tako hitro kot pri 1.8V6 motorju. Poraba pri 2.0V6 je od cca 8 do max 10,5 litra, to je pri meni in mojem na?inu vo?nje, klima gor dol nima veze. :D

A pa?e 2.0 motor v MX-3? ?e ja, a je treba tut menjalnik menjat? ?e ni treba, a pol gre tud menjalnik od 2.0 na 1.8?

Upam, da razume? vpra?anje ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 predvajalnik za kasetarje
Napisano

Kolega je bil slu?beno na Kosovu. Ima BMW 525 in notri original kasetar. Kupil je nek vmesnik, ki ga da? v vti?nico za v?igalnik in ima re?o za USB klju?ek. Na vmesniku si nastavi radijsko frekvenco na katero po?ilja mp3 komade iz USBja. Na radiu si nastavi isto frekvenco (kjer ni nobene postaje) in ?e poslu?a mp3 :danzoman: Zraven dobi? ?e daljinca. Vse skuopaj 10 EUR :rispekt:

Bom dal ?e slike.

post-245-1185283111_thumb.jpg

post-245-1185283155_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Povrh vsega pa ima ?e "prekratek" menjalnik, ker ga imajo vsi 1.8 V6 motorji.

Dejmo ga pove?at :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

A se boji? d nardi Kabuuum? :D

Ma kak?en kabuuuum. Plin je varnej?i od bencina (pa ne poslu?at zagrizene antiplinarje).

?e neham pol je investicija povrnjena v 6 mesecih - nera?unajo? prihranek ne plinu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.