Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano

250? prvo leto, 1100? drugo leto.

675? na leto, tretje leto lahko spet svoje vzames.

To je ta 'akcija' bon 1500?. 1500? Dodatno dol ce vzames avto na leasing.

Se vedno ok

https://www.porscheleasing.si/znamke/akcije/246-volkswagen-akcija-financiranja-in-zavarovanja-z-bonusom-financiranja-do-1500-na-mpc-vozila

V glavnem pripeljes k njim in vse uredijo, ni treba niti na zavarovalnico.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pejdi v Revoz po 3 Twinge, bo ceneje pa ?e poreklo bo :) 

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Leasing nima veze za ceno sem se pogovarjal pred tem. Saj sem dal v moji temi 35.700 no in potem sem dobil se 1500? za leasing, s tem da je pogoj kasko pri njih, ki pa je spet cenejsi. Edina caka je da mas odbitno 150? Pri skodah. A bottom line je ugodneje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prek maila (pa niti slike riti nisem poslal po mailu)

Amapk sem takoj sel na top model in se nisem zmilsjeval pa ?e to pa ?e to...kataloska je znana, kolk date?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sem imel enake razmisljanja pa me je realnost trga prizemljila.

No moram pa sedaj priznati da je tak avto idealen za nase sfookane ceste. V glavnem okoli hise.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

A sej sploh ?e kje kaj vidi ven? Moja cx3 je porazna za pregled stanja zadaj, ?e dobro da obstaja kamera za vzvratno. CX5 tudi ni prese?ek, pa tudi ostali SUVi niso na bolj?em.

A vklopi? kamero za nazaj ko se pelje? po AC?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ne mores ob crnem stropu met crne zice :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Da bi pa naredili Evropsko vinjeto to bi bilo pa verjetno fajn, glede na to kako malo nas je proti drugim, ampak spet bi bilo vpra?anje delilnika...a si pri koritu ali ne :)

Ne vem kako sem lahko sploh pomislil na sistem, ki zahteva po?tenost :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

A se ceste vzdrzujejo samo iz prebivalstva?

Grem staviti da so prihodki prehodnega prometa, predvsem pa tovornega transporta veliko vecji kot pa 500.000 slovenskih vinjet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

110? za Slovenijo je veliko, 130? za Nem?ijo je malo. A se vzdr?uje po prebivalcu ali na kiloemter, A se vozimo po cesti ali glede na ?tevilo prebivalcev?

Izra?unaj ceno letne vinjete na km v SLO in v DE....

Pa v Nem?iji se za 130 na leto vsak dan pelje? 1000km ?e ho?e?

Kako je pa s cestnino pri registraciji v Nem?iji, tu smo pa lahko 'konkuren?ni'. Samo vpra?anje ?asa pa je kdaj bomo fasali KFZ Steuer....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

jaz pa da se ne more? odlo?iti med traktorjem in kolesom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mi kupujemo premium ?rne strope, kitajc pa samo ceno na vije pa je :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

No jaz imam pa vsako jutro voznico bmwja ki vozi rally cross cez Pirnice. Torej so tudi vse voznice BMWjev kot moski BMWjasi :)

50 ne zmore, ker se bo drugace zgleda avto ugasnil, vec je na levem kot desnem, kljub neprekinjeni in lezecim policajem, makadam in rdec semafor ne velja zanjo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

No vag ne rabi crt, tudi amper je men se zdi omenil, in dela super, so ga pa omejili :( kot sem pisal. Dela ne glede na hitrost.

Mazdinega pa ob vseh avtih nisem probal

Se primerjava z citroenom, tam pa dela samo nad 65km/h

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Morm se ksno naredit. Barva je matrix Grey, je pa nakama intense oprema.

?estitke in sre?no vo?njo!

Se pa tole sli?i, kot da ma? avto po naro?ilu iz Nase

matrix Grey, nakama intense, skyactive......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dobil nazaj svojo Mazdo... se je kar milina spet peljat malce visje... Nova prednja sipa.... in garancijsko menjana ogledala, ker se ni vedno zaprl do konca...

Se spomnim (mislim da sem dal sliko) ko sem ?e kot voznik Alhambre na rentacar dobil Opel Adam......klostrofobija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Po?asi bo treba rit dvignit in se odpravit mal pogledat. Kako bi me gledal, ?e se prpeljem v salon z biciklom in ruknem sprednje kolo dol pa za?nem sred salona bicikel tla?it v prtlja?nik? :ne vem:

?e vedno ne tako ?udno, kot mene ki v salonih tla?im pasji box v avte. Pa to ni ?ala.....vedno za?nem, v redu za ceno sva zmenjena, je pa samo ?e ena stvar....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Jaz sem bil prej proti ?rnem stropu. Zdaj ga imam sam.... na sivega oz. belega ne grem nazaj. 

Avto se v salonu res zdi temen, ker je parkiran noter. Zunaj pa je ?isto ok. 

No mi se tudi vozimo z njim....jaz ga v salonu nisem videl

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

To je bencinc G122 a ne? Kako je primerjat tvojega zrebca z veliko moci in ponija s kratkimi nogami?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Sej bom po?akal... voda (?e) ne gori ?eprav je te?ko ostati zbran, ko si ?e tako napaljen (avti al pa babe - ista zgodba).

Rabljen avto vedno najde novega lastnika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Resitev X=?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.