Sicer ni to ta oglas ampak da se vidi: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6591806&show=1 ....sodelavec bo kot ka?e prodajal takle avto?ek, mislim da ima on ?e ve? opreme, prevo?enih malo ve? kot 60t kilomerov - pravkar narejen veliki servis, temno modre barve, 1. lastnik, SLO avto....avto je v nulo...tako da ?e bo kdo kupoval, pozna koga ki kupuje to ipd., cene ?e ne vem.
?e jest sem bil foruma?...ene 10 let nazaj....ko sem nabavil Lancerja letnik 1990, takrat je bil kar aktiven in ?ivahen forum, se spomnim ?lanov s Colti, bil je tudi lancer 1.8 gti...res redkost, pa galant 4x4, ...potem sem pre?altal na 323c, ker ni bilo nobenega pametnega Colta za dobit, novej?i Galant mi je bil ?e nedosegljiv, 2.5 benicnar,......v?e? mi je pa itak samo ?e EVO, ostalo je bolj ali manj vse kiksnjeno...oz. tazadnji model Lancerja, ?eprav EVO look naredi svoje. Ala Eclipse in 300gt pa ni ni? novej?ega ?e ohohoho let...so kar mal zaspali pri Micki.
?e si nekdo ne more privo??it 8 deci vi?jo porabo, naj proda avto in se vozi z busom,pe?, s koelsom, naj spusti standard in si kupi manj?i, var?nej?i avto.
?e bi se ?li kaj vse lahko na 20 let pri?paramo, lahko takoj vsak neha npr. piti 1 pivo na teden, 1 kokakolo na teden, namesto na morje gre lahko se son?it za Savo (sonce, je sonce), na morje gre pa 1x na 5 let, ne rabi najbolj?ega telefona - kupi si pa? reglo za 10 eur, ne rabi najbolj?ga compa in grafi?nih - igrc noben ne rabi v ?ivljenju, za word je pa skoraj vsak comp dober ipd. ipd., tako da tole glede porabe za par deci na 10-20-30let in prihranek je ?isto mimo...in to je dejstvo.
Sem prepri?an da je vsakemu kar nekaj stvar bolj pomembnih stvari v ?ivljenju kot poraba avtomobila. OK sej, pa? je tema, se pove mnenja, in je pa? debata kot debata....samo po ve?ini se gre v neka faking dokazovanja in prepucavanja, skoraj vrat na no? ipd., ra?unice, kar je pa totalno bolano. Konec koncev vsi norijo, debatirajo, koliko pri?parajo....na koncu pa na drugih stvareh spu?ijo 5x ve? denarja.
Men je ?e bolano da se folk ubija med sabo po forumih za fakin 8 deci gor al pa dol....kot da nimajo druzga za po?et...npr. sko? na svojo ?ensko, gre na pivo ipd., cele vojne jebojih. V?asih se je ?lo kdo je ve? bab posexu zdej pa komu manj avto pije
Glede na letni ?as, ni ?udno da so tiste zimske zmagale na mokrem...?e vedno preve? ljudi misli ko sli?i zimska guma...oo ja to je sam za v sneg...kar ni res, ampak se pri mokrem (kar je 3/4 zime) in nizkih temperaturah bolje obna?ajo kot letne. (me zanima kak?en bi bil rezultat, na istem poligonu sredi julija z zimskimi gumami in po mokrem poligonu).
Nekdo na forumu (mislim da Labi) je enkrat objavil test gum po mislim da 20t km...samo si nisem shranil linka.
Boss, no name , crap robo ima? tudi v MC, ima? pa tudi doma?o v Lidlu recimo.
?eprav ?e malo off topic ampak se strinjam....npr. Hofer Milfina jogurti..vse od LJ mlekarn...za dooosti ceneje....v vseh trgovskih centrih je ogromno ?it robe, to je dejstvo, samo da je dra?ja in malo lep?e zapakirana.
Zna biti ogromno dejavnikov....lahko je dobavitelj prvotno pokazal top zadevo teh zadev, nato pa slab?o kakovost dobavljal, verjetno je bilo vse skupaj testirano tudi v druga?nih pogojih, nekatere stvari se poka?ejo ?ele ??asoma......?e dobro da so vsaj zadevo ustavili in jo bodo po?timali,....koliko vpoklicev se zgodi ?ele po parih letih, in so ?e huj?e narave.
Mene so sicer obvetili...za preventivno korozijsko za??ito-seveda brezpla?no...in to eno leto po garanciji....res pa da je bil avto vedno in redno servisiran na poobla??enem servisu.
?isto malo bolj je pri optimiziran motor...poraba naj bi bila okoli 5% manj?a, mehanika je pa popolnoma enaka. Tako da ?e ima? poraba liter manj?o na novej?i potem je problem drugje verjetno v nogi,hehe. Moj primer: imel sem 1.6 letnik 2007, sedaj imam 2.0 GTA letnik 2005 s cca. 1/3 ve? konji...in trenutna poraba, 80% mesto - 20% avtocesta, po omejitvah = 8,3 litra.
najbolje da se o tem pogovorite in povpra?ate na servisu oz. pri prodajalcu, lahko pa pokli?ete tudi uvoznika-zastopnika MMS d.o.o., kjer boste dobili informacije iz prve roke.
Vse je enakor...kar je karoserijskega (blatnik,lu?,odbija?)....roke bi tudi morale biti OK, so pa pri 2007 nekaj obese spreminjali samo ne vem koliko in kaj. Najbolje da na Mazda servis pokli?e? oz. se oglasi? in sem prepri?an da ti bodo tudi glede ostalih zadev prav povedali.
Se strinjam ja...sploh ?e vzame registracijo na obroke, ma ga pride max 30-40eur na mesec brez vsega...cestinan pa pa? malo v?ge....jest mislim da s ?voh avtom ne bo lih kej preve? pri?paral.
Se popolnoma strinjam....dobra guma se fino "nuca"....hebe? gumo ko ima 5 let isti profil....smrtno nevarna....sam imam sicer izku?nje z GY EAGLE F1 (smrekca profil) katera se je nenormalno radila, ampak se je tudi nenormalno limala na asfalt na suhem in mokrem
No mal off topic....pa da ?e mal poreklamiral kolegov fast food....na Dobrovi na busni postaji....ima par mesecev...priporo?am takitose, ferrari burger (v bistvu horse burger-ista pleska od Kru?i?a) in seveda v bombeti da ne boste ?li lih la?ni od li?anja dam
Dobra cena...par eur je razlike med drugimi....zgleda da so v bistvu na?i prodajalci spustili cene in se ?e skoraj ne spla?a iz tujine....razen ?e je prodajalec pri nas iz 3pm in porabi? ?e za bencin 30 eur....naro?i? v tujini pa ti na dom pripelje....v kolikor pa vklju?i prodajalec iz 3pm ?e monta?o je pa OK nakup.
Ja ja...sej to mi je jasno, da marsikdo misli dobro zase npr. in pa? hvata krivine, logi?no...in se ne gre za kak?ne ukradene avte..vsaj ponavadi. Ampak konec koncev ga verjeno zna? nasrkati ?e te dobijo.
Mislim, da bi tole pri?lo v po?tev pri uvozu kakega takega avta iz tujine. Menjava karoserije gre pomoje ?ez ?isto legalno v tem primeru.
Samo potem mora? vseeno prebiti ?tevilke....kar je spet ilegalno. A ni tako da ?e izgubi? prometno, je neki postopek v katerem jo lahko spet pridobi? od pristojnih organov...tole so pa ?e mu?ke, sicer OK za stara jajca...?e bi se pa kak?na od novga BMW-ja prodajala bi bilo pa ?e uh sumljivo.
To kar se dela s karoserijami vem....vem to?no za enega puntota, kateri je bil pri nas prevrnjen in razleman v nesre?i (in se ga ni prijavilo na zavarovalnico, odjavljalo iz prometa ipd.) in iz ITA pripeljan popolnoma enak brez motorja...se je pa? po?timalo cifre in avto se vozi s SLO prometno. In tega je ?e pa ?e pri nas.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani