Skoči na vsebino
Ok moram priznat
Napisano
:bravo: iz prve roke povem da je to cist dober druzinski avto pa ?e ?porten povrhu,meni se obnese edino mam malo zaj prenizkiga za druzinske opravke,je vec poti ampak se da prezivet :D

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
:bravo: megan je super,bi takoj mel samo bi rabil nastavljivo podvozje saj se s tem ne pripelam dva metra po dvorisci pa ze vse plastike letijo :hohoho:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano
:bravo: jaz mam castrol txt 10w-40,menjava vsakih 10.000 km,dolit moram max 3dcl do menjave,ceprav nebi bilo potrebe ker je med max. in min. 0.8 dcl,ampak jaz gledam da je vedno max.ker pac moj nacin voznje to zahteva,ker vidim kaj na hondah dela,kak je malo pred min. pa ovinke vozis-ODE MOTOR!

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

kolko jaz vem se prekrski sestevajo,ce vozi za tabo in te snema ti pol vse napise,vsaj za dva primera vem da je blo tako(kolegi),pa v casopisu vcasih preberm kaj vse so komu napisali ce so ga lovili in so ble pol cifre ogromne,lahko pa da je tud od policaja odvisno :vino: :ne vem:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano
:D eni moji kolegi so bili na tecaju varne voznje in tam jim je instruktor pravil da morjo vedno bit boljse gume zadaj tak kot dela yavar,ker vedno odnese zadek avta razen redkih izjem in da vecina ljudi dela narobe in ma boljse spredaj,moje mnenje je da keri dajo kaj na varnost tak majo vec al manj vedno dobre gume gor in to vse stiri vsaj dve sezone pol pa menjajo,so pa izjeme ki se jim je 1,5mm profila odlicna guma in se bo za kako sezono za odzadi cist vredi ?(enim tudi za spredi)zmeden? taki so na cesti nevarni

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano
:bravo: ze cetrto leto potenza RE720,majo se vedno dosti profila,saj so na zadnji osi letnik 03,prve pa 05,ker prve mi bolj grejo pri moji voznji,drugo leto bo verjetno treba kaj menjat in pol bojo verjetno dunlopke.

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano
:( zal sem kolko tolko kar redna stranka policijskih kontrol,vendar pac zadnje case samo dokumenti pa homolomo cejo videt(ze dolgo nosem pihal :ne vem: )in gremo naprej,samo pijem res ne vec ko vozim max.tri pive cez dan,hitrost je pac moja slaba sran,ker glede omejitev tak nebi rabli avtov ampak je dober moped cist vredi ki leti 60kmh,pac ce se vozim se cem vsaj pelat 90kmh zato pa je avto,ker drugace sploh ne vem zakaj jih delajo pa se to so zmerom bolj mocnejse,zakon pa pravi zmerom bolj pocasi tako da to ne gre skup.

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda - PROMO - gradivo!
Napisano

Samo tisti ki bo bral ta forum bo mu dolg?as, saj se ne znate ni? pametnega pogovarjat. KJE SO TISTI PRAVII MAZDA?I, KI VEJO KAJ POMENI VOZITI MAZDO!!! :(

?zmeden? kaj pa je s tabo narobe,oglasis se po dolgem casu pa ze kritika,mi pa se mamo vedno fajn in mamo srecanja tebe pa ni pa ni :ne vem: kaj bi pa se mogli menit :whatever:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtocenter serbinek
Napisano

ja saj z njihovim glavnim mehanikom mam same dobre izkusnje,mi marsikaj zastonj pogledajo kar bi moral placat,samo ta prodajalec me je danes malo presenetil

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtocenter serbinek
Napisano
<_< danes sem bil zelo razocaran s strani prodajalca pri serbineku v mb,sem za hec sel vprasat za novi kiler za mazdo 323f 2.0-v6,pa mi rece mislite 16v,jaz pa ne v6,pa on spet mislite 16 ventilov,pa jaz recem ne 6 cilindrov on pa ?zmeden? pa rece da gre pogledat v racunalinik,in potem pride in mi pove da imajo podatke za te f-ke samo za 1.5 in 1.8 motorje da mu naj prometno prinesem da bo preveril,kaj to je,mislim da nadaljni komentar ni potreben.............

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tezko prestavljanje
Napisano

olje in se enkrat olje :bravo: menjaj ga pa bo v redu 100% ni pravo olje not,poisci embalazo al pa ce ves kako je zgledala pa idi v trgovino pa poslikaj da vidimo,sem mel isti problem ampak ne na mazdi.

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

moja lubica potegne do 180kmh brez problema,potem treba malo cakat pa se mogoce prileze kak kmh vec,je pa slo najvec po hribu navzdol nekje blizu 190kmh,ampak zanimivo da se je na obratomero kar lufta do rdeciga polja,amoak saj je le 90 ks,kaj cemo vec pricakovat :D

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume
Napisano
:D jaz mam pa neko curi muri firmo EURO-WIN 650 pa gre super po suhem testirano vceraj v ljubljano pa nazaj 160 kmh voznje na uro ,so pa iz avstrije moj kolega to ful dol vozi pa montira so pa ze vec let stranke ful zadovoljne,niso vse drage gume dobre pa tudi od dimenzije do dimenzije se ful razlikujejo vozne lastnosti iste firme gume

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume
Napisano

Zelo lepo izgleda :bravo: Ampak nizko je tole, nizko... Upam, da ne bo na tvojem koncu letos preve? snega :bravo:

Ni panike,saj grejo ti odbijaci v kratkem dol in orginalni za zimo gor :P razen za prage se ne vem ce bom pusto al ne ker te jih morem spet drugo leto lepit :ne vem:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume
Napisano
:bravo: lepe felne,to pa je moja pridobitev letos,mam tudi alu 14 col in nove gume 175/65/14 in ne vec jeklenih 13 col za zimo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse o mazdi 323f
Napisano
:D nem glih f.ke zato hvalo ker jo tudi mam ampak avto je res dober za ta denar najboljsa mozna izbira,jaz ga mam tri leta in pol in se nisem nic popravljal razen lepo redne servise delal,kot je uklopko rekel ce bo kje rjavel bo na spodnjih robih vrat,ce bos dobriga naso ne mores zgresit pri nakupu je pa res da so karoserijski deli dragi ampak upam in zelim da to ne bo porebno in da se bosta varno vozla brez nezgod:Moja bo ze mela 175.000km,tankam 45 litrov in naredim od 550 do 620 km odvisni od voznje,na 158.000km sem vse menjal(remne,spanare,vodno pumpo...)prislo 80.000sit.MAZDA :rispekt:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.