Skoči na vsebino
I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

To ma? sicer prou Zemir, sam ?e nisi lih te?ki magnator, je 15 do 17 litrov, ob predpostavki da dela? npr. 40 kkm na let, je to samomor, sploh u primerjavi s kakim vozom, ki pije X-krat mjn! :ne vem:

Res pa je da ponavat kdor kupi to zadevo mora ?e imet neki pod pavcom, ?prov s 17 litri porabe, ma? loh ?e stroja z dost ve? kojni! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

U?eri smo tut ?rnga vouka prot Postojni pognali na fuuul, pa bo u kratkem kolega dav slikco s telefona gor, aja obrati cca. 6.000, brzina pa za 84 KM stroja ni bla ?voh, mav z brega! :danzoman::P Boste vidl u kratkem! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

?e vidm d je spet en prepir glede porabe na vidiku, ker zadnji? so ?e nekteri ?elel pokija na la? postavit, samo pa? kdor zna zna, ne vem npr. zakaj bi se nekdo za svoj nekdanji voz lagal kolko mu je kuru! <_< :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kateri novi avto vas najbolj "boli v o?eh"
Napisano

Glede lagunce se kr strinjam (nasploh je z mojga vidika ?alostno da od zadnjih generacij Renoja mi je najbl :ljubezen: sloviti peglezn, k mi ni lih u?e?, no ostali so pa ?e bl u curi) :hohoho: , zdele mi je pa najprej padu na pamt P?o 1007, to mi je res obupna oblika! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavarovalnice-katero izbrat?
Napisano

Sam en nasvet, ?e kdo kej ve glede tega;

u prihodnjih dveh dneh mislm duha odjavt, pa vouka prjavt, pol pa ne vem to?no kako gre procedura, pomoje je tko, da npr. u LJ na AMZS-ju odjavm rde?ga iz prometa, vrnem RT-je, pa isto?asno pridm ?e z narjenim tehni?nim od ?rnga in se mi pol izda novo prometno ter nardi polico, ne vem al se motm? :danzoman:

Tko da zdej vas spra?ujem, al bom mogu kk?n dnar zalagat za ?rnga registrirat, al mi bodo kr od police od rde?ga vzel pa bom neki malga dopla?u oz. kokrkol bo ?e pa? treba??? :ne vem:

Al je ?e kaka druga zadeva, na kero sm pozabu, glede prijave odjave, tablc itd, oz. ?e bom rabu ?e km drgam laufat, npr. na Toba?no ulco, al loh use na licu mesta zrihtam, se prav na AMZS-ju za Be?igradom, to bi blo res fajn ?e mi kdo pove, mam pa pr Generaliju nrjeno polico sicer!

TNX za vse odgovore! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Men je pa duh po?ru zadn tank 7,46 :bravo: to pomen d je res zadn cajt da ga upokojim, d neham delat sramoto bencin farerjem! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Laguna (3. serija) to skor zihr pr mbenmu od nas ni, ?e se nave?emo na naslov! :danzoman:

http://www.avtomobilizem.com/modules/articles/?art_id=956

Ne vem kako pr Renoju razmi?lajo, ampak za moj okus, je 1. generacija noro lepa, sploh glede na letnik 94 k je marca vn pr?la, pol druga je povpre?na, tale 3. mi pa zgleda adio pamet! :whatever:<_< :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaprtje LJ - mestnega jedra
Napisano

Katja, o telem kok je folk ?iv?n pr nas mi ?e to dost pove, k sm se enkat pogovarju z enim Avstralcem, k je po rodu "Janez" ampak ?e od zmeri ?vi med "Kenguruj?ki", je pa vsako poletje v na?ih krajih in je reku da ne more verjet kaka ?iv?nost, neprijaznost in osornost. :(

Npr. pri njih ko pride? na bencinsko, se usi pogovarjajo s tabo kot da ste nejbol kolegi, pr nas pa ti hupajo, jebejo celo dru?ino, u smislu pober se bebo, nobenih lepih besed itd, skratka pobral smo najbl gnile lastnosti kapitalizma, po njegovih besedah, pa se kr strinjam z njemu! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavorne ploscice!
Napisano

Se prav mam u Fermiju orng popust, pa kolega Sishi ma neke noore popuste, mam pa tut kolega u Kamnku k tut sam proizvaja plo??ice in pa uva?a neko robo! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavorne ploscice!
Napisano

Se mi zdi d se pi?e Lucas! :D

Drga? pa pomoje jih ma? glih zdele na GTjki gor! :ouje:

Mam pa tut jz kr orng popuste, tko da ?e bo? kej rabu, mam ve? varjant! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.