A bo? pri mopediral? Mene je v?eraj malo zalilo, malo to?e, na poti domov pa ?aganje v u? padlo, ko sem speljal pa ?e 3 x sem se mogel ustaviti... ?elado sem pa moral posesati od znotraj
ne! bom kar z avtom da se bom uhka preobleku ajjjga A rabim kaj od orodja?(razen mojih rok)
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Moje mnenje-?e ti je avo v?e? in je res zadeva servisirana in ve? zgodovino vozila potem nima? kaj falit. Velikega servisa res nei ker ima ketno ,kar se pa stro?kov dodatnih ti?e pa pri teh km-jih ne bo razen ?e bo? sam kaj postoril neumnega! Potro?ni materjal pa itak ve? da tudi obstaja ?e je ugodna cena kupi,ker ni primerjave s puntotom-ve?ji avto je bol varen
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Kaj mate to spet neke ?abarske fore? Zakaj se ne pogovarjate v sloven??ini al pa slovenskih nare?jih, ki so prav lu?tna? Razen ljubljan??ine in maribor??ine ma slovenija prav lepo ?praho..
regijski rasist
Obvezno. On je moj bodigard in vas bo ob va?em morebitnem napadu name, potem malo sprehodil po hosti in grmovju in komu skraj?al kak?no hla?nico, da boste potem s kratkimi hla?ami domov pri?li.
a zarobit jih tudi zna al samo kraj?a?
To pa ne pride v po?tev. Lojz ni ?krtuh ali celo Bog ne daj, kak?en gorenc.
Vsakmu tapravmu decu pripada vsaj ena dvoliterska[/b] pletenka vina. Kdor tega ne prenese mora nujno in ?imprej na zdravni?ki pregled na gastroskopijo, kolonoskopijo itd....
Se moram pohvalit, da so moja vina letos na ocenjevanju dobila sama zlata in visoko zlata odli?ja.
Dobro vino pa plastika gre to skupaj (kot laik pa? ne vem), razni omenjeni pregledi-to govori? iz lastnih izku?en ali .....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani