Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 3 urami je TBA napisal:

Pr men conti pomoj ne zdrzijo 40k mogoc ene 25k. 

Če zdržijo meni, ki ne vozim počasi bi morale tudi tebi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 37 minutami je Boss napisal:

Jaz mislim, da je @Alex preveč čez Holoba govoril in tale leva mafija ima vse zapisano v tisti mali črni knjižici, tko da mu ne bodo subvencije dodelil. 🤣

Ok, ne bom več. Holob je super, ker je rocker. Ima najlepšo in najpametnejšo punco, vse naredi za narod, tudi kruhu se odreče, samo, da nam je lepo. Poštelal je zdravstvo v nulo, tudi sodstvo ni švoh. Poplavljeni imajo vsi nove hiše, nutrije pa brloge. Ima najboljšo vlado do sedaj, skupaj z rdečo princeso, ki vodi najbolj pošteno stranko. Podpora vladi in holobovi stranki je fenomenalna, celo sosed, ki slabo sliši in ne vidi ne skoraj nič, jih je volil. In ni mu žal. Dobil je subvencijo za toplotno črpalko. Pa kaj, če je dobil sedaj enormnen račun za elektriko. 

Tudi na naslednjih volitvah bo volil goloba in njegovo stranko. 

A bo, Boss v redu? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Vlada holobja bo baje razdelila okoli 2 milijona € subvencij za nakup električnih koles. Sedaj bo prava priložnost za nakup. Imam ogledanega, samo subvencijo poberemo in gremo v nakup. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano
pred 5 urami je Matick napisal:

Ja, dokler ni srecov dragota

Baje, da sedaj tudi psihoterapevt oprezna za Mazdami cx 30 in si vneto zapisuje, koliko obrob  plastik je za v smeti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano

Samo ti dragi Drago si še zame naporen s tvojimi izpadi histerije. 😬

Ti bom dal en podoben primer iz glasbenih voda. Ljudje še vedno množično kupujejo Gibson "custom made" kitare, (to so kitare, narejene "ročno" in stanejo po 5000€ in gor vse do 9000€. In zadnjič pride en tak srečen kupec do mene, da "popraviva" fret buzzing (to je izraz, ko stisneš prečko na določenem polju  in ti struna ne vibrira prav ampak malo udarja po naslednji prečki). Rekel je, da je kitaro reklamiral, poslal nazaj k prodajalcu in dobil nazaj s precej podobno "težavo" z razlago, da je to pač normalno. 

Preizkusili smo vse, od popuščanja šipke v vratu, do napenjanja, brušenja prečke a problema nisva rešila 100%.

Sprijaznil se je s tem, saj je drugače to še vedno "premium"vinsko rdeča, vrhunska kitara, ki ji vrednost samo raste in raste. Kaj hočem povedati? 

Če bi bil kolega kot naš prijatelj Drago, bi na vseh kitarski forumih raztrobil, da je to zanič kitara, da je bil na vseh koncertih po Evropi in v zaodrju in da so vse enako slabe. 

Drago, uživaj v vožnji z vrhunskim avtom in občasno popij kak metin anti stress čajček. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano
pred 6 urami je Janez007 napisal:

V življenju še nisem kupil novega avta. Zakaj? Ker se mi zdi, da pri novem kar nekaj denarja vržeš stran - opazno veliko. V resnici je tega stran vrženega denarja ob nakupu novega avta veliko manj, kot ga vržemo stran za vsakodnevne nakupe v Mercatorju, Šparu, Hoferju, Lidlu, ... Kdo ima bolj prav - tisti ki kupuje nove, ali tisti, ki kupuje rabljene? Po moje vsak po svoje. 

Sem pa pri nakupu rabljenih zelo previden, čeprav vedno obstaja možnost, da naletiš na mino. 

Ali bi kupil rabljeno Mazdo CX-30 s tako nabuljenimi plastičnimi obrobami? Brez težav in super zadeva za zbijanje cene. 😃

Pri CX-30 imam sam drugo težavo. Avto ni moj tip avta, CX-5 še manj. Dokler se lahko nizko usedem, imam veliko rajši Mazdo 3, ali Mazdo 6, slednji je menda za 1 razred boljši avto od CX-30. Če bi kupoval rabljeno CX-30, bi se izogibal X motorju, avtomatskemu menjalniku in avtom s poplavljenih območij ... Dost nakladanja. :)  

Mazde 6 in cx30 ne moreš primerjati. Vsaka je dobra v svojem segmentu. 

Sam ne pogrešam 6-ke,ker je vožnja z cx30 bomba. Pa ne samo zaradi sedenja, ampak počutja na splošno v avtu, poraba,tiha vožnja...

Motor X? Super poraba in performanse. Prostor v avtu? Štirje gredo komor na smučanje, če daš thuleta na streho. Pa saj je enako tudi pri 6-ki karavan. 

Obrobe plastik? Ha, ha... Te probleme ima samo Drago, ki ima nočne more in ne more spati. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano
pred 1 uro je DragoK napisal:

Jaz nisem prišel sem noter da bi se prepiral ali  koga nategoval kot si že ti meni napisal in da je sploh nimam sem pa res obiskal še pa še Mazdinih Salonov na parkiriščih pregledal še pa še CX30 in vam samo napisal resnico kaj vidim in kaj me pri tej moji lepi Mazdi CX30 zelo moti  ker če bi nas veliko to reklamiral bi mogoče kaj dosegli !! ( Tako plastiko ima  čisto vsaka CX30 !!!!!!  )       Samo to nič drugega !

Lep vikend želim Aleš.

Tudi tebi lep vikend,Drago. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano
pred 2 minutama je DragoK napisal:

Ti si pač Alex saj  te poznamo imaš vse vrhunsko 😁

Dej, Drago, napiši nam raje kaj lepega , kje si kaj bil s "tvojo" cx30, ali si bil na kakem koncertu, v kaki operi, na kakem potovanju, na izletu. Samo ne nam zraven opisovati, prosim, da si obiskal vse Mazdine salone v tujini in vseh  parkirišč, da strokovno pregledaš te famozne plastike. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 27 minutami je Jaka32 napisal:

Mislim da vsaka zavarovalnica dela probleme, ko mora denar od njih...

Ata ima takšne izkušnje s Triglavom oz. Savo.

Jaz z Grawe še nisem imel, upam da ne pride do tega.

Za Triglav in Generali še nisem slišal, da bi kdaj komplicirani. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je SpEkTr napisal:

Si že kaj telovadil okoli zavarovanja, oz si kaj že unovčil na grawe?

Tu se pa pojavi problem. Sodelavka je pred dvema letoma razbila pasata. 

Za tri leta star avto (totalka) so ji hoteli izplačati 13000€,pa še avto bi vzeli oni. 

Nato so se nekaj cajta tožili in na koncu dobili nekaj tisočakov več. V glavnem ena štala vse skupaj. Seveda je sodelavka takoj zamenjala zavarovalnico. 

Mimogrede, grave pomeni pri nas na obali v našem slangu - nekaj slabega. Katastrofalnega. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano
pred 23 minutami je Bini napisal:

Ni šans, da jo zaradi tega prodam... 🫣😉

Pa dejte ga srat no. Če do sedaj tega na svojih cx30 ni nihče opazil to pomeni, da problema ni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano
pred 40 minutami je Bossek napisal:

Sploh ne vem kdo koga trolla pri vsem tem 🤔. A @DragoK vse, al vsi ostali njenga?

Jaz na moji v treh letih tega nisem opazil. Tudi ce bom sedaj videl pac bo nimam kaj.

Zdaj ce je to res tak problem potem pac avto prodat, mazdo dat na ban listo in vsem razlagat da je najvecji shit in kupit drug avto. Saj to niti ni neki tako novo, vsak ima vsaj eno znamko katero ne mara in pljuva cez no.

Vprašanje, če ima ta Drago sploh to mazdo. Vse bolj dvomim in sem mnenja, da je prišel na forum malo podj...t.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je DragoK napisal:

Bolani ljudje naj se grejo zdravit jaz vem.da ma to čisto vsaka  CX30 ,iz uradnih virov mene osebno moti koga pa ne pa naj ob  moji objavi produži!!!

Ti imaš pa malo večje probleme, kot samo z plastiko na cx30 🤔

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano
pred 6 minutami je Bossek napisal:

Zanimivo, da precej spremljam CX30 na spletu (FB skupina, reddit, ...) pa se nisem opazil, da bi kdo to omenjal. Dejansko je prvic, da je kdo to opazil in naredil celo paniko zaradi tega.

Mi je pa bolj zanimo kako @DragoK poudarja, da avto za 32.000 eur ne sme imet napak. Nekako 32k v danasnjih casih sploh ni veliko za avto. Trenutno se basic avto zacne pri 20k in gre takoj  z malo opremo samo gor.

Je pa zanimiva predpostavka, da sedaj ce bom pa kupil avto za 60k, 80k, ... bo pa vse super in tipi top in nobene napake.

Ej, super napisano. Enako sem razmišljal sam. Za ta denar skoraj ne dobiš več nič pametnega. Še dacia pride 27000€, če je malo bolje opremljena. Kot si napisal, dela Drago celo paniko, kot da je kupil Porsha.

Tudi sam sem v veliko cx30 skupinah pa do sedaj ni še nihče tega omenjal. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 46 minutami je SpEkTr napisal:

Sam cenovno bo isto , ali pa še vedno ceneje, če bi spregledal strošek menjave. Imaš na nov set gumb na vsaki 2 leti, kar je tut v redu hahaha. OK, ni pa ekološko spet :) Jaz sem oddelal eno sezono, zaekrat kar ok kaže, bo za 4 sezone sigurno, ne delam pa veliko kilometrov.

Ne bo  cenovno isto. Nexen so v dimenziji 215/55 r 18 okoli 100€, Conti Evo contakt 6 so 135,19€.S Conti narediš komot 45-50 Kkm. Pa še veliko boljša guma je. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano
pred 3 minutami je DragoK napisal:

Tvoje mišljenje sprejmem ko bom Avto samo vozil nič čistil ali poliral veš za 32.000€ je treba nekaj dobit zato mora biti tudi kvaliteta in v vsakem Salonu za ta problem vejo a nič.

Pripelji mi eno  CX30 ki tega nima samo ne jo posebej naročit 😜

A naredimo eno srečanje - lastniki zvitih plastik. Pa se nam boš lahko izpovedal v živo. Ker izgleda, da ti to ne da spat. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano (urejeno)
pred 28 minutami je DragoK napisal:

Bo ti zaradi Alexa roka zgorela 😆 ima isto kot jaz v to sem siguren ker sem že nekaj pri njem videl , pač smo si ljudje zelo različni 😆😆

Ok. Vsi imajo to. Si zdaj zadovoljen. 😊

Nekateri, recimo naše cx30 na obali imajo tudi bel pridih v plastiki. Baje, da je to od soli. Pa to ni vse

Baje, da je ta plastika bio-razgradljive. 

pred 2 minutama je DragoK napisal:

Bini meni ne uide nobena vsako pregledam sem dosti  na poti   ker mene to zelo moti v Mazda Salonih sem tudi pregledal že 5  čisto noch in vse imajo isto kot moja da kera tega nima verjamem ko jo pregledam in ta ne obstaja ker imam trdno informacijo da ima to vsaka CX30 samo ljudje tega ne vidijo kar mi ni jasno in v mojo garaži se najbolj vidi zunaj pa ne tolko moraš zelo dobro gledat, jaz lahko samo rečem da res škoda Avta ker je drugače top.

Tebi, Drago, se bo še zmešalo zaradi tega. Sedaj zaideš v vsak salon, v vsako garažo, kjer je parkirana kaka cx30, v vsako slovensko vas. 

Kaj bo naslednje? Organizirana turneja ogleda cx30 po Evropi? 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano
Pravkar je godlike napisal:

Hja.

Pri @Alex bi lahko bile sledi težav, ni pa tako očitno.

Na @DragoK pa je krepko očitno. Lahko je več sonca dobla. Ali pa drugače pregreta plastika in jo zaradi slabe kvalitete potegne.

@Alex lahko daš za mašo, da je tvoja ok. To pa ne pomeni, da so vse narjene v nulo

Pleh pri vratih, mene osebno ne moti, ker so vse tak narete. Plastiko pa bi reklamiral, dokler je garancija.

Sam hočem cel čas samo Dragota potolažiti, da je moja cx30 ok.

Pa pri mojih 60+letih še ne nosim(hvala bogu) očal niti za branje. Tako, da vidim tako napako iz desetih metrov. 

Me pa gospod Drago hoče na vsak način prepričati, da je tudi na moji tako, kot je na njegovi. 

Kot si napisal, lahko je tovarniška napaka (pri brizganje plastike je prišlo ob ohlajanje do nezaželenih skrčkov) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano
pred 1 minuto je DragoK napisal:

Samo še to moja žena si je zdaj ogledala to tvojo sliko in pravi da vidi vse čisto kot na našem pa sva že 2 .Lp Alex

Se pravi, da najbrž  pri vas pri kosilu cela družina najprej pregleda vse slike plastik od cx30 in nato šele, ko ugotivi, da so vse enake, obedujete. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano
Pravkar je DragoK napisal:

Jaz jih vidim ker sem Mizarski piclar  pa čeprav ne izdelujem gitar še spredaj prosim 

Ok. Smo razumeli, da imaš problem. Mi ostali jih nimamo. Tako, da lahko zaključimo s tvojim primerom. Da ne boš pol foruma prelepil z enimi in istimi slikami. 😉 

Aja, obstaja tudi tema jamralnik. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.