mel si tudi sre?o v nesre?i da ni kaj hujega...lahko bi ti tudi tisti moment padle na vetrobransko steklo...to pa se nebi potem vredu kon?alo...tako da raje tako kot je kot pa kaj drugega...
sicer se pa mazda?em ne zgodi veliko...nisem ?e sli?al da bi se kdo huje ranil z mazdo...
kaj ponuja mazda pri varnosti je dokaz pri moji...94letnik in ima 2×airbag in abs
pogleda? kakega renoja al pa fiata za tak letnik pa ?e servoja nima...
kupil sem mx-3 za 1.6 79kW sem dal za osnovno registracijo 145.000sit + nekje 30 al 40 ?e zraven za dodatna zavarovanja(okna,ogledala,itd).Je pa to moj prvi avtomobil tako da mam ?e +20%
nad 200.000sit dobi? F-ko jaz sem se tudi odlo?al pred kratkim za F-ko ali mx3...
sicer nimam ni? proti colteku, vendar mazda je mazda...
o?e je nekdaj tudi imel ve? mazd in nikoli probleme z njo...ena je mela 400.000 prevo?enih in je mela samo redne servise in nikoli ni? narobe...sicer zaj pa mamo zadnjih 10let bol nemce...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz imam l.94 in ima ABS,2?airbag,vse elektri?no...vendar je USA model
tako da za ta denar gledaj da bi vsaj imel abs in airbag
do zdaj prevozil 4000km in to brez problema
?e misli? imet ta avto mora? lepo skrbet zanj
zavedaj se da to ni avto da bi se vas vozilo 5, ker odzadaj ni nevem kaj mesta za sopotnike,naprej je pa veliko mesta
Povezava za deljenje
Deli na druge strani